Mr.Puff 12 Μαρτίου 2015 #251 Share 12 Μαρτίου 2015 ειπα να παρω ενα μικρο κοραλλακι ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧ 35 ΠΟΝΤΟΥΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Να σου ζήσει βρε το "μικρό κοραλάκι"!!! Εκτός από κόλλα έβαλες και ιμάντες για να το στηρίξεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 12 Μαρτίου 2015 #252 Share 12 Μαρτίου 2015 Να σου ζήσει βρε το "μικρό κοραλάκι"!!! Εκτός από κόλλα έβαλες και ιμάντες για να το στηρίξεις?? :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 12 Μαρτίου 2015 Author #253 Share 12 Μαρτίου 2015 Να σου ζήσει βρε το "μικρό κοραλάκι"!!! Εκτός από κόλλα έβαλες και ιμάντες για να το στηρίξεις?? Με κλωστες λαστιχακια και βεντουζες χαχαχα!! Παλι καλα κολησε το ριμαδι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 12 Μαρτίου 2015 Author #254 Share 12 Μαρτίου 2015 Ωραίες η φωτος Πετραν μια χαρά τα κοραλια και ευχομαι να τα δεις "δέντρα" καλη συνέχεια σου ευχομαι!! Να εισαι καλααα ρε τασό!!αλλα δεν θα προλαβουν να φτασουν επιφανεια!!σκεφτομαι και σχεδιαζω σιγα σιγα κατι... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 12 Μαρτίου 2015 Author #255 Share 12 Μαρτίου 2015 Άντε με το καλό Αλλά δεν μας διευκρινιζεις νούμερο Sump σιγουρα...!!! Τωρα το main? Λιγο μεγαλυτερο... αναλογως το σαλονι μου ποσο με βοηθαει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 12 Μαρτίου 2015 #256 Share 12 Μαρτίου 2015 Οχι μιχαλι τοσο ειναι...τερας για να το κολησω,οτι πατεντα ηξερα την εκανα και παλι με πεδεψε τρομερα!! χαχαχα,δεν το αμφισβητησα πετραν μου,πλακα εκανα με τα εκατοστα βρε που μερικοι βαζουν σαλτσα σε αλλα θεματα που αφορουν μεγεθη κτλ(μη με βαζεις να πω λεπτομερειες.ειμαστε και φιλικο φορουμ για ολες τις ηλικιες και ολες τις ωρες ) Το κοραλι φαινεται πως ειναι θηριο! Οντως ειναι πολυ δυσκολο να κολλησεις τοσο μεγαλα και βαρια κοραλια! Εχω κανει απειρες φορες χαλια το ενυδρειο απο την εποξικη που χαλαγα για να καταφερω να τα στερεωσω καλα. Πλεον φτιαχνω μια μεγαλη μπαλιτσα εποξικη.Την αφηνω για λιγο εξω απο το νερο να σκληρηνει.Μετα αυτη την μπαλιτσα την πιεζω στο σημειο που θελω να τοποθετησω το κοραλι,ωστε στο κατω μερος της να παρει το σχημα του βραχου.Στη συνεχεια "βιδωνω" το μεγαλο κοραλι στην εποξικη προσπαθωντας να μη χαλασω το καλουπι της βασης και στη συνεχεια το αφηνω μεσα στο ενυδρειο να πετρωσει. Μετα χρησιμοποιω υγρη κολλα η ξανα εποξικη,στη βαση και κολλαει απιστευτα ευκολα. Δεν θελει να λυπηθεις ομως ποσοτητες κολλας. Αν πας να κανεις οικονομια στις κολλες που θα χρειαστουν τοσο μεγαλα κοραλια,παντα ξοδευεις στο τελος τη διπλασια απ'οτι χρειαζεται ο παραπανω τροπος Εγω τουλαχιστον ολο ετσι την παταγα Τι σχεδιαζεις παλι ρε συ?Ησυχια δεν εχεις και γουσταρω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 12 Μαρτίου 2015 #257 Share 12 Μαρτίου 2015 χαχαχα,δεν το αμφισβητησα πετραν μου,πλακα εκανα με τα εκατοστα βρε που μερικοι βαζουν σαλτσα σε αλλα θεματα που αφορουν μεγεθη κτλ(μη με βαζεις να πω λεπτομερειες.ειμαστε και φιλικο φορουμ για ολες τις ηλικιες και ολες τις ωρες ) Το κοραλι φαινεται πως ειναι θηριο! Οντως ειναι πολυ δυσκολο να κολλησεις τοσο μεγαλα και βαρια κοραλια! Εχω κανει απειρες φορες χαλια το ενυδρειο απο την εποξικη που χαλαγα για να καταφερω να τα στερεωσω καλα. Πλεον φτιαχνω μια μεγαλη μπαλιτσα εποξικη.Την αφηνω για λιγο εξω απο το νερο να σκληρηνει.Μετα αυτη την μπαλιτσα την πιεζω στο σημειο που θελω να τοποθετησω το κοραλι,ωστε στο κατω μερος της να παρει το σχημα του βραχου.Στη συνεχεια "βιδωνω" το μεγαλο κοραλι στην εποξικη προσπαθωντας να μη χαλασω το καλουπι της βασης και στη συνεχεια το αφηνω μεσα στο ενυδρειο να πετρωσει. Μετα χρησιμοποιω υγρη κολλα η ξανα εποξικη,στη βαση και κολλαει απιστευτα ευκολα. Δεν θελει να λυπηθεις ομως ποσοτητες κολλας. Αν πας να κανεις οικονομια στις κολλες που θα χρειαστουν τοσο μεγαλα κοραλια,παντα ξοδευεις στο τελος τη διπλασια απ'οτι χρειαζεται ο παραπανω τροπος Εγω τουλαχιστον ολο ετσι την παταγα Τι σχεδιαζεις παλι ρε συ?Ησυχια δεν εχεις και γουσταρω Ετοιμάζει αλλαγή νερού οπότε απαντώ εγώ για εκείνον όπως ακριβώς περιγράφεις τον τρόπο που κολλάς μεγάλα κοράλλια έτσι κόλλησε κ εκείνος χτες το δικό του απλά για κάποιο λόγο του έβγαλε την πίστη....όπως κ να έχει το ενδιαφέρων σου κ οι συμβουλές σου είναι πάντα ευπρόσδεκτες κ πολύτιμες να είσαι καλά τώρα για το τι σχεδιάζει θα σας το κρατήσουμε για έκπληξη αλλά θα είναι magic Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 12 Μαρτίου 2015 #258 Share 12 Μαρτίου 2015 Σιγα τις συμβουλες βρε χριστινα,εμπειριες να μοιραζομαστε να κανουμε ολοι μαζι το χομπυ μας Ααααααντε να δουμε τι ετοιμαζετε παλι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 12 Μαρτίου 2015 #259 Share 12 Μαρτίου 2015 Σιγα τις συμβουλες βρε χριστινα,εμπειριες να μοιραζομαστε να κανουμε ολοι μαζι το χομπυ μας Ααααααντε να δουμε τι ετοιμαζετε παλι Δεν είναι έτσι εννοώ 'οτι θα μπορούσες κ να μην ασχοληθείς κατάλαβες τι θέλω να πω.... το όλοι μαζί μου αρέσει γιατί η ομαδικότητα είναι ότι πιο όμορφο κ ειδικά σε αυτό το hobby...όπως κατάλαβες δεν καθόμαστε ποτεεεεεεεέ κ θα έρθουν όμορφα πράγματα κ στα 2 ενυδρεία 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 12 Μαρτίου 2015 #260 Share 12 Μαρτίου 2015 Μήπως για κόλλημα τόσο μεγάλων κοραλιών θα ήταν καλύτερη η χρήση αυτών των προϊόντων?? http://aquariumshop.gr/shop/kolles-silikones/korallen-zucht-speedglue-05-kg/ http://aquariumshop.gr/shop/kolles-silikones/nyos-reef-cement-500-ml/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 12 Μαρτίου 2015 Author #261 Share 12 Μαρτίου 2015 Ετοιμάζει αλλαγή νερού οπότε απαντώ εγώ για εκείνον όπως ακριβώς περιγράφεις τον τρόπο που κολλάς μεγάλα κοράλλια έτσι κόλλησε κ εκείνος χτες το δικό του απλά για κάποιο λόγο του έβγαλε την πίστη....όπως κ να έχει το ενδιαφέρων σου κ οι συμβουλές σου είναι πάντα ευπρόσδεκτες κ πολύτιμες να είσαι καλά τώρα για το τι σχεδιάζει θα σας το κρατήσουμε για έκπληξη αλλά θα είναι magic σε λιγες μερες ερχεται το chiller kai αναπληρωση... μετα ενα ati φως και μετα... νεο ενυδρειο με sump αυτη τη φοραα!! καμια 100αρια 150 λιτρα πιο πανω σιν 100 to sump ακομα φυσικα το σκεφτομε... σιγα σιγα το παω..πρωτα ο εξοπλισμος και μετα η σιλικονες ξεκινανεεε!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 12 Μαρτίου 2015 #262 Share 12 Μαρτίου 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 12 Μαρτίου 2015 #263 Share 12 Μαρτίου 2015 Δώσε πόνο αγόρι μου!!!Αφού έχεις την γυναίκα με το μέρος σου μη μασάς!!!χαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 12 Μαρτίου 2015 #264 Share 12 Μαρτίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ενυδριακιας 13 Μαρτίου 2015 #265 Share 13 Μαρτίου 2015 καλη αρχη και καλα τελιωματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 13 Μαρτίου 2015 #266 Share 13 Μαρτίου 2015 Δώσε πόνο αγόρι μου!!!Αφού έχεις την γυναίκα με το μέρος σου μη μασάς!!!χαχαχα Όχι να το παινευτώ αλλά σε όλα μαζί του είμαι ότι κ αν κάνει.......... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 13 Μαρτίου 2015 #267 Share 13 Μαρτίου 2015 Πετραν εχεις γυναικα φαινομενο, ειστε μοναδικο ζευγαρι!!!! Μπραβο παιδια!!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 13 Μαρτίου 2015 #268 Share 13 Μαρτίου 2015 Πετραν εχεις γυναικα φαινομενο, ειστε μοναδικο ζευγαρι!!!! Μπραβο παιδια!!!! Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αν κ δεν με θεωρώ φαινόμενο με θεωρώ απόλυτα φυσιολογική διότι όταν είσαι μ'έναν άνθρωπο θες να είναι ευτυχισμένος......Τουλάχιστον εγώ αυτό ξέρω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 13 Μαρτίου 2015 #269 Share 13 Μαρτίου 2015 εισαι ενας τυχερος ανθρωπος. κανεις το χομπυ σου με την συμπαρασταση της γυναικας σου.παιξε και κανα τζοκερ.σε παει με χιλια. :P υγ.καλοριζικες οι προσθηκες. πολυ ομορφα ολα Πετρο. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 13 Μαρτίου 2015 Author #270 Share 13 Μαρτίου 2015 με την χριστινα ειμαστε ενα αφειερωμενοι και οι δυο μας στο χομπυ..γιρισαμε πολλα ειδαμε και καταληξαμε σε ενα σαλονι γεματο ενυδρεια.. ενυδρεια φτιαγμενα με αγαπη για το χομπυ..στο μονο που θα διαφωνησω μαζι της ειναι οτι το καλυτερο angel ειναι ο regal και οχι η queen τις..οπως αυτη πως..ασε μωρε τα lps,lps kai lps γεμισετο με sps! χαχαχαχα σας ευχαριστω ρε παιδια για τα τοσο καλα σας λογια.. να ειστε παντα καλα εσεις και τα ενυδρεια σας!!! με πολλα λιτραα!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 13 Μαρτίου 2015 #271 Share 13 Μαρτίου 2015 με την χριστινα ειμαστε ενα αφειερωμενοι και οι δυο μας στο χομπυ..γιρισαμε πολλα ειδαμε και καταληξαμε σε ενα σαλονι γεματο ενυδρεια.. ενυδρεια φτιαγμενα με αγαπη για το χομπυ..στο μονο που θα διαφωνησω μαζι της ειναι οτι το καλυτερο angel ειναι ο regal και οχι η queen τις..οπως αυτη πως..ασε μωρε τα lps,lps kai lps γεμισετο με sps! χαχαχαχα σας ευχαριστω ρε παιδια για τα τοσο καλα σας λογια.. να ειστε παντα καλα εσεις και τα ενυδρεια σας!!! με πολλα λιτραα!!! Καλά καλά κάτσε όταν έρθει η ώρα να την δεις να κολυμπάει μπροστά σου μαζί με emperor κ flame κ μετά το συζητάμε για τον regal........(πανέμορφο ψαράκι ειδικά από red sea) αλλά QUEENARA δεν είναι όσο για τα κοράλλια όλα είναι όμορφα αλλά τα sps απλά είναι καθηλωτικά ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 14 Μαρτίου 2015 #272 Share 14 Μαρτίου 2015 Παδια απλα τα σπάτε!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 14 Μαρτίου 2015 #273 Share 14 Μαρτίου 2015 Παδια απλα τα σπάτε!!!! Να είσαι καλα Λυκούργε σ'ευχαριστουμε πολύ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 14 Μαρτίου 2015 #274 Share 14 Μαρτίου 2015 πολλα πολλα συγχαρητηρια για τη θαλασσινη χημεια!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 15 Μαρτίου 2015 Author #275 Share 15 Μαρτίου 2015 Νεο κοραλλακι η cynarina μου!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος