Mr.Puff 22 Νοεμβρίου 2016 #1251 Share 22 Νοεμβρίου 2016 Φοβερές φωτογραφίες! Απίστευτες. Από ένα reef που έτσι και αλλιώς είναι για σεμινάριο! Δεν χορταίνω να το βλέπω. Μπράβο παιδιά! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 22 Νοεμβρίου 2016 #1252 Share 22 Νοεμβρίου 2016 Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο !!!!!!!!!! Συγχαρητηρια και στον φωτογραφο!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 22 Νοεμβρίου 2016 #1253 Share 22 Νοεμβρίου 2016 Υπέροχο Ενυδρειο..Πολύ καλός φωτογράφος άρα το αποτέλεσμα απλά τρομερό... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 22 Νοεμβρίου 2016 #1254 Share 22 Νοεμβρίου 2016 απιστευτο και φοβερο!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 22 Νοεμβρίου 2016 #1255 Share 22 Νοεμβρίου 2016 Μπράβο Πέτρο. Οι κόποι σού ανταμείβονται. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS_61223 22 Νοεμβρίου 2016 #1256 Share 22 Νοεμβρίου 2016 δεν έχεις κάτι να πεις για αυτό το ενυδρειο και για αυτόν τον Πέτρο!!! και οι δύο απίστευτοι!!!Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 23 Νοεμβρίου 2016 Author #1257 Share 23 Νοεμβρίου 2016 Να στε καλα παιδιααα ευχαριστω πολυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 23 Νοεμβρίου 2016 Author #1258 Share 23 Νοεμβρίου 2016 (edited) Τζαμι το κοραλλι χιχιχιχιχ Λοιπον επειδη η κατασταση ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Κ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ PANAGRECO η ακροποροΠΡ@@Α δεν σταματαει με τιποτα! Βραχος δεν παιζει για κοραλλι χιχιχιχ οποτε τζαμι κ βλεπουμε! Μαγνητακι απο wave maker και φυγαμε!!! Έγινε επεξεργασία 23 Νοεμβρίου 2016 - fishbone! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 23 Νοεμβρίου 2016 #1259 Share 23 Νοεμβρίου 2016 (edited) πριν 8 ώρες, το μέλος petran halen έγραψε: Τζαμι το κοραλλι χιχιχιχιχ Λοιπον επειδη η κατασταση ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Κ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ PANAGRECO η ακροποροΠΡ@@Α δεν σταματαει με τιποτα! Βραχος δεν παιζει για κοραλλι χιχιχιχ οποτε τζαμι κ βλεπουμε! Μαγνητακι απο wave maker και φυγαμε!!! Δώσε πόνο Πετράν! Έτσι να γουστάρουμε! Έγινε επεξεργασία 24 Νοεμβρίου 2016 - rastaman 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post petran halen 25 Δεκεμβρίου 2016 Author Popular Post #1260 Share 25 Δεκεμβρίου 2016 Χρόνια πολλά σε όλους! Αγάπη υγεία και χαρά σε εσάς κ της οικογένειες σας!!! Petran's reef...!!! 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 25 Δεκεμβρίου 2016 #1261 Share 25 Δεκεμβρίου 2016 Χρόνια πολλά και σε σένα Πετράν. Ότι επιθυμείς αγορίνα μου εσύ και η οικογενειά σου. Να χαίρεσαι την ενυδρειάρα σου. Και έτσι βάζε και καμιά φωτο να κάνουμε οφθαλμόλουτρο..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 25 Δεκεμβρίου 2016 #1262 Share 25 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ξέρω αν περιμένεις τον άγιο Βασίλη να σου φέρει άλλο !!! Αλλα εγω πιστεύω ότι αυτό το ενυδρείο το τερμάτισες φίλε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 25 Δεκεμβρίου 2016 Author #1263 Share 25 Δεκεμβρίου 2016 πριν 1 ώρα, το μέλος fishbone! έγραψε: Δεν ξέρω αν περιμένεις τον άγιο Βασίλη να σου φέρει άλλο !!! Αλλα εγω πιστεύω ότι αυτό το ενυδρείο το τερμάτισες φίλε !!! Ξεκιναμε σιγά σιγά άλλο κάπως πιο μεγάλο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 26 Δεκεμβρίου 2016 #1264 Share 26 Δεκεμβρίου 2016 Χρόνια πολλά φίλε, υγεία και ότι επιθυμείς. Άντε έχεις αργήσει για το μεγαλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 26 Δεκεμβρίου 2016 #1265 Share 26 Δεκεμβρίου 2016 Αντε και σε μεγαλύτερο... Μια ερώτηση ποιον calcium reactor δουλεύεις; είσαι ευχαριστημένος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 26 Δεκεμβρίου 2016 Author #1266 Share 26 Δεκεμβρίου 2016 πριν 4 ώρες, το μέλος alan boy έγραψε: Αντε και σε μεγαλύτερο... Μια ερώτηση ποιον calcium reactor δουλεύεις; είσαι ευχαριστημένος; Hns ναι αρκετά ευχαριστημένος και ειδικα με το Arm σαν υλικό Και με την εταιρία co2 που δουλευω πλεων είναι μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 26 Δεκεμβρίου 2016 #1267 Share 26 Δεκεμβρίου 2016 πριν 2 λεπτά, το μέλος alan boy έγραψε: Αυτό με το co2 δεν το κατάλαβα. Όλα ίδια δεν είναι; Αυτό με το co2 δεν το κατάλαβα. Όλα ίδια δεν είναι; Arm υπάρχει Ελλάδα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 27 Δεκεμβρίου 2016 Author #1268 Share 27 Δεκεμβρίου 2016 Υπάρχει είναι το Arm σε όλα τα μαγαζια Το co2 είναι 1 και μοναδικό σαν στοιχείο Αλλα παίζει η καθαρότητα του από εταιρία σε εταιρία εγω δοκίμασα για αρχή ένα και επεζα με 130 φυσαλίδες έπαιξα άλλη και θελω 85 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 27 Δεκεμβρίου 2016 #1269 Share 27 Δεκεμβρίου 2016 πριν 7 λεπτά, το μέλος petran halen έγραψε: Το co2 είναι 1 και μοναδικό σαν στοιχείο Αλλα παίζει η καθαρότητα του από εταιρία σε εταιρία .... ???? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 28 Δεκεμβρίου 2016 Author #1270 Share 28 Δεκεμβρίου 2016 Το co2 περνάει από καπια επεξεργασία όπως όλα,πριν το πάρει ο καταναλωτής η κάθε επεξεργασία διάθεση από εταιρία σε εταιρία Σε εμας εδώ υπάρχουν 3ης εταιρίες Εγω πολύ ευχαριστημένος έμεινα με τη Linda από κρητη εαν δεν κάνω λάθος Εαν καπιος δοκιμάσει από Γερμανία η πωλονια θα δει άλλο στης μετρήσεις του!ασφαλως κ στο πορτοφόλι του! Για εμενα Linda μου έδειξε καλύτερα απότελεσματα Ασφαλως αυτά όλα είναι < ξέψήρίζώ τη μαιμου> μπορεί ο φίλος πιο πανω να δοκιμάσει οπια θελει και να ρωτησω εκεί που φορτώνει πια εταιρία είναι κ στο επόμενο να δοκιμάσει και μια άλλη εταιρία να δει διάφορες εγω προσωπικα είδα 40 φυσαλίδες κάτω στο ρεακτορα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 28 Δεκεμβρίου 2016 #1271 Share 28 Δεκεμβρίου 2016 πριν 2 ώρες, το μέλος petran halen έγραψε: Το co2 περνάει από καπια επεξεργασία όπως όλα,πριν το πάρει ο καταναλωτής η κάθε επεξεργασία διάθεση από εταιρία σε εταιρία Σε εμας εδώ υπάρχουν 3ης εταιρίες Εγω πολύ ευχαριστημένος έμεινα με τη Linda από κρητη εαν δεν κάνω λάθος Εαν καπιος δοκιμάσει από Γερμανία η πωλονια θα δει άλλο στης μετρήσεις του!ασφαλως κ στο πορτοφόλι του! Για εμενα Linda μου έδειξε καλύτερα απότελεσματα Ασφαλως αυτά όλα είναι < ξέψήρίζώ τη μαιμου> μπορεί ο φίλος πιο πανω να δοκιμάσει οπια θελει και να ρωτησω εκεί που φορτώνει πια εταιρία είναι κ στο επόμενο να δοκιμάσει και μια άλλη εταιρία να δει διάφορες εγω προσωπικα είδα 40 φυσαλίδες κάτω στο ρεακτορα μου Πέτρο μπορεί να μου το εξηγήσεις περισσότερο?Είναι κάτι που πρώτη φωρά το ακούω...Το CO2 είναι CO2....δέν υπάρχει καθαρότερο.....βασικές αρχές χημείας.....Το να έχεις βρεί σωστή εταιρία που σου γεμίζει 100% CO2 και δέν σου βάζει 80% CO2 και το υπόλοιπο αέρα κοπανιστό φυσικά και μπορεί να γίνετε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 29 Δεκεμβρίου 2016 Author #1272 Share 29 Δεκεμβρίου 2016 Μπορεί να είναι κ αυτο που λες ο αέρας κοπανηστος και όχι 100% co2 Εγω παντως είδα αισθητή διαφορά από εταιρία σε εταιρία όπως έγραψα κ πιο πανω το co2 είναι ένα κ μοναδικό στοιχείο ίσως είναι θέμα φιλτράρισματος κατά τη σύλλεξει του ίσως είναι νοθια Εγω ρώτησα 3ης προμηθευτές που γεμίζουν κ μου λενε από εταιρία σε εταιρία παίζει η καθαρότητα του ασφαλως είναι τόσο μικρή η διαφορά σχεδόν τίποτα αλλά ναι ειναι διαφορά Άλλη περιεκτηκοτητα μου είπανε. Και εσείς ακόμα οι γλυκού κάντε μια έρευνα-πείραμα να δείτε αποκλίσεις από εταιρία σε εταιρία Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 6 Ιανουαρίου 2017 Author #1273 Share 6 Ιανουαρίου 2017 ένα βιντεακι για την νέα χρονιά!!! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Ιανουαρίου 2017 #1274 Share 6 Ιανουαρίου 2017 πριν 2 λεπτά, το μέλος petran halen έγραψε: ένα βιντεακι για την νέα χρονιά!!! Εδω τα λογια δεν χρειαζονται,η εικονα μιλαει απο μονη της.Μπραβο φιλε.Καλη χρονια με υγεια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 6 Ιανουαρίου 2017 #1275 Share 6 Ιανουαρίου 2017 Μπράβο Πετραν... Κορυφή το ενυδρείο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος