GIANNIS_61223 5 Ιουνίου 2016 #1001 Share 5 Ιουνίου 2016 (edited) Λογω τπυ spawining ε; Έγινε επεξεργασία 5 Ιουνίου 2016 - GIANNIS_61223 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 5 Ιουνίου 2016 Author #1002 Share 5 Ιουνίου 2016 Ναι γιαννη μου δυστηχος εχασα... Αλλα ψαχνω ααν τρελος για αλλα!!! Ξερουμε την αδυναμια του πετραν. Κλαμ κλαμ κλαμ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 6 Ιουνίου 2016 #1003 Share 6 Ιουνίου 2016 Υπέροχο Πέτρο! Ποιο clam χάθηκε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 6 Ιουνίου 2016 Author #1004 Share 6 Ιουνίου 2016 Δυστηχος λουκακο μου της 2 squamosses Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 6 Ιουνίου 2016 #1005 Share 6 Ιουνίου 2016 Να το χαιρεσαι πετρο,πανεμορφο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 6 Ιουνίου 2016 #1006 Share 6 Ιουνίου 2016 Δυστηχος λουκακο μου της 2 squamosses Τι γίνεται βρε παιδιά τελευταία με τα clamάκια μας??? Ομαδικό μάτιασμα μου φαίνεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 7 Ιουνίου 2016 Author #1007 Share 7 Ιουνίου 2016 Αστα λουκα επιδημια επεσε!! Δεν πτωουμαστε ομως !!ελπιζω να πεσω πανω σε καποιο αλλο της επομενες μερες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 10 Ιουνίου 2016 #1008 Share 10 Ιουνίου 2016 Μετα απο ενα υπεροχο FRAG SWAP που περάσαμε,και φυσικα ανταμωσαμε και περασαμε πολυ ομορφα! Μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου... Πάει πολυ καλά το ενυδρειο Πετραν με δυνατό χρώμα και ανάπτυξη... Απο την αλλαγή δοσομετρικών σε CR είσαι ικανοποιημένος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 10 Ιουνίου 2016 Author #1009 Share 10 Ιουνίου 2016 Θανο μου περιμενα κατι παραπανω σε χρωμα αλλα δεν χαχα. Τα ιδια.. Αναπτυξη λογο στσθερων τιμων βλεπω! Σιγουρα πολυυ πιο ξεκουραστως απο τη δοσομετρηκη και πιο οικονομικος Φυσικα αυτο βολευει στα ενυδρεια πανω απο 300 λιτρα νομιζω. Πιο κατω συνφερει η δοσομετρηκη μιας. Κ δεν θα υπαρχουν πολλα ζωντανα. Συν οτι προσθερει καπια παραπανω στοιχια στο συστημα μας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 10 Ιουνίου 2016 #1010 Share 10 Ιουνίου 2016 Θανο μου περιμενα κατι παραπανω σε χρωμα αλλα δεν χαχα. Τα ιδια.. Αναπτυξη λογο στσθερων τιμων βλεπω! Σιγουρα πολυυ πιο ξεκουραστως απο τη δοσομετρηκη και πιο οικονομικος Φυσικα αυτο βολευει στα ενυδρεια πανω απο 300 λιτρα νομιζω. Πιο κατω συνφερει η δοσομετρηκη μιας. Κ δεν θα υπαρχουν πολλα ζωντανα. Συν οτι προσθερει καπια παραπανω στοιχια στο συστημα μας.. Οχι απο χρώμα είσαι σούπερ + πολυ καλή συλλογή απο sps ειδικά ,άλλα πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 11 Ιουνίου 2016 Author #1011 Share 11 Ιουνίου 2016 Οχι απο χρώμα είσαι σούπερ + πολυ καλή συλλογή απο sps ειδικά ,άλλα πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο... Ετσι οπως ακριβως το λεςςςςς Ο εχθρος του καλου το καλυτερο!!! Για αυτο δεν το πειραζω ΤΑΝ ακουλουθω την λογικη της ρουτινας μου. Κ τελος!!! Μην παθει τιποτα και τρεχω!! Στον αυτοματο ειναι πια χα χα χα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 15 Ιουνίου 2016 Author #1012 Share 15 Ιουνίου 2016 Μερικες φωτο απο πανω, η προοδο μας 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 15 Ιουνίου 2016 Author #1013 Share 15 Ιουνίου 2016 Μερικες φωτο απο πανω, η προοδο μας 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Ιουνίου 2016 #1014 Share 15 Ιουνίου 2016 Απιθανες φωτο οσο και το ενυδρειο,σιγα σιγα ετοιμασου για μεγαλυτερο :thumbsu: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 15 Ιουνίου 2016 Author #1015 Share 15 Ιουνίου 2016 Απιθανες φωτο οσο και το ενυδρειο,σιγα σιγα ετοιμασου για μεγαλυτερο :thumbsu:Απο το στομα σου κ στης κριστιν το αυτι!!!!!Νικο ειδη εχω ολον το εξοπλησμο ετοιμο για το νεο μου ενυδρειο!! Δεν μενει μονο να πει το ΠΑΜΕΕΕ Και να κολησω 300 λιτρα παραπανω :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 15 Ιουνίου 2016 #1016 Share 15 Ιουνίου 2016 Πετά τους δίσκους και πάρε τον τόνο ! Έλεος , δεν βαρεθήκατε αυτά τα ακούνητα Αυτές είναι φωτό !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 15 Ιουνίου 2016 Author #1017 Share 15 Ιουνίου 2016 Πετά τους δίσκους και πάρε τον τόνο ! Έλεος , δεν βαρεθήκατε αυτά τα ακούνητα Αυτές είναι φωτό !!!!! Πετά τους δίσκους και πάρε τον τόνο ! Έλεος , δεν βαρεθήκατε αυτά τα ακούνητα Αυτές είναι φωτό !!!!! ΔιονυσηηηηηηΔεν συνφερει το μεγάλο. .. εαν εχεις προσεξει ο εξοπλησμος που εχω ειναι αρκετα μεγαλυτερος απο αυτα που χρειαζομε Το ενυδρειο με τους δισκους της κριστιν δεν μου αρεσει σαν διασταση..θελω πλατος πολυ εγω.. Δλδ 140χ80η 90 χ 60.. Το ΑΤΙ μου καθετε τελεια εκει.. .οπως και το σαμπ και το skimmer (αντε με ενα update στην αντλια του) επιστροφες καταστροφες εχω Μονο ενας καλοςςςς νεος δυνατος ρεακτορ!!πχ schuran. Και κυκλοφορια εχω καβατζα περισοοτερη απο την ομονια χαχαχαχααχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 15 Ιουνίου 2016 #1018 Share 15 Ιουνίου 2016 Πετά τους δίσκους και πάρε τον τόνο ! Έλεος , δεν βαρεθήκατε αυτά τα ακούνητα Αυτές είναι φωτό !!!!! Ποια ακίνητα βρε??????που πάνε όλα μαζί πέρα δώθε????όταν έχουν άπλα σε πληροφορώ μόνο ακίνητα δεν είναι!!!!!!!Όσο για το update θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά χωρίς πλάκα γιατί προέχουν άλλα πράγματα κ μετά είδωμεν...αρνητική δεν είμαι απλά όχι τώρα....τώρα ακόμα φτιάχνω το δικό μου και την ψαροσύνθεση μου......οπότε έχει πέσει βάρος εκεί...μετά βλέπουμε...χατίρι δεν του έχω χαλάσει ποτέ εξάλου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 17 Ιουνίου 2016 #1019 Share 17 Ιουνίου 2016 Ποια ακίνητα βρε??????που πάνε όλα μαζί πέρα δώθε????όταν έχουν άπλα σε πληροφορώ μόνο ακίνητα δεν είναι!!!!!!!Όσο για το update θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά χωρίς πλάκα γιατί προέχουν άλλα πράγματα κ μετά είδωμεν...αρνητική δεν είμαι απλά όχι τώρα....τώρα ακόμα φτιάχνω το δικό μου και την ψαροσύνθεση μου......οπότε έχει πέσει βάρος εκεί...μετά βλέπουμε...χατίρι δεν του έχω χαλάσει ποτέ εξάλου αστον να λέει κορίτσι μου.. εχει κατι ξυνίλες τελευταία τουτος δω Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 17 Ιουνίου 2016 Author #1020 Share 17 Ιουνίου 2016 αστον να λέει κορίτσι μου.. εχει κατι ξυνίλες τελευταία τουτος δω Παει κ αυτος.... Λοξοδρομησε!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS_61223 17 Ιουνίου 2016 #1021 Share 17 Ιουνίου 2016 Απο το στομα σου κ στης κριστιν το αυτι!!!!! Νικο ειδη εχω ολον το εξοπλησμο ετοιμο για το νεο μου ενυδρειο!! Δεν μενει μονο να πει το ΠΑΜΕΕΕ Και να κολησω 300 λιτρα παραπανω :) Πετρο ακομα το σκεφτεσε αφου εχεις τον εξοπλισμο βουρ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 17 Ιουνίου 2016 Author #1022 Share 17 Ιουνίου 2016 Πετρο ακομα το σκεφτεσε αφου εχεις τον εξοπλισμο βουρ!! Ε δεν ειναι τοσο ευκολα φιλαρακι μου...δυστηχος δεν ειμαστε σε καποιες παλιοτερες εποχες που λεγαμε < έλα μωρεεε ενα παμεεε ειναι> 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS_61223 17 Ιουνίου 2016 #1023 Share 17 Ιουνίου 2016 Ε δεν ειναι τοσο ευκολα φιλαρακι μου...δυστηχος δεν ειμαστε σε καποιες παλιοτερες εποχες που λεγαμε < έλα μωρεεε ενα παμεεε ειναι> Εχεις δικιο σαυτο...αλλα εχει ετοιμο τον εξοπλισμο βεβαια θα χρειαζεσε κι αλλα για την συντηρηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 17 Ιουνίου 2016 Author #1024 Share 17 Ιουνίου 2016 Και ενα ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ https://youtu.be/uKfbEgNJ9g4 ελπιζω να σας αρεσει :) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 17 Ιουνίου 2016 #1025 Share 17 Ιουνίου 2016 Και ενα ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ https://youtu.be/uKfbEgNJ9g4 ελπιζω να σας αρεσει :) απλά........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος