Jump to content

Petran's Reef !!!!

petran halen

Recommended Posts

Πέτραν ....καλά..... έμεινα με ανοιχτό το στόμα! ΄δεν υπάρχει το ενυδρείο. Ζουν όλα μέσα τόσο αρμονικά και τα χρώματα τέλεια!

Να σου πώ..... τον κυματισμό με 2 Jebao τον πέτυχες ή με 1 ?    

• Like 1

Πέτραν ....καλά..... έμεινα με ανοιχτό το στόμα! ΄δεν υπάρχει το ενυδρείο. Ζουν όλα μέσα τόσο αρμονικά και τα χρώματα τέλεια!

Να σου πώ..... τον κυματισμό με 2 Jebao τον πέτυχες ή με 1 ?

Καλησπερα φιλε μου ευγενιε και χρονια πολλα!!!!

Ναι μια rw εχω w1 στην μεση σχεδον η δυναμη της και το ποτεσιομετρο στο και 20 του ρολογιου περιππου ;)

• Like 1

Πολυ καλη δουλεια φιλε μου!!! Καλη χρονια να εχεις!!

Να εισαι καλα να μας χαριζεις τετοια βιντεακια!!!

Απιστευτος υφαλος!!!

• Like 1

Μπράβο !!!  :thumbsu:

Φοβερό βίντεο με έναν ύφαλο πανέμορφο. 

Καλή χρονιά με υγεία και μόνο χαρές !!!

καλη χρονια φιλε και βλεπω ενυδρειακα σου ρθε μια χαρα.μαθηματικα παει για πρωτια.ρε πετραν πως κανεις τετοια κυκλοφορια με ενα μαραφετι τρομερο σεταπ  :thumbsu:  :thumbsu:  :thumbsu:

Μπράβο Πέτρο εκπληκτικό είναι το ενυδρείο σου φίλε, από τα καλύτερα στο φόρουμ! Να το χαίρεσαι και να γουστάρεις τρελά!

Πολύ καλό φίλε. Σχεδόν τέλειο :) Καλή Χρονιά.

• 2 months later...

καλησπερα σας!!  

νεα απο το ρεεφακη μου!!!!

βαλαμε ρεακτορ  να δουμε και τα αποτελεσματα του και φυσικα να με χαλαρωσει απο το balling που ζητουσε συνεχεια  το συστημα μου!  επελεξα τον hns διοτι μου φανεικε πολυ απλος στην χρησει του και οικονομικος 

το υλικο που εβαλα ηταν το KNOP σπασμενο κοραλλι μιας και διαβασα  πολυ καλες κριτικες , πολυ καθαρο υλικο και καλες τιμες σε σχεσει με τα στοιχια...

η δοσομετρηκη μου τα επαιξε τα 2 απο τα 4 καναλια  λογο μαλλον συχνεις χρησεις,φυσικα ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΝΤΕΞΕ!!

SKIMMER εβαλα το coralbox d700 το  οποιο στο μελλον εαν θελω μπορω να αλλαξω και την αντλια του με μικρο κοστος για καλυτερες ακομα αποδοσεις και φυσηκα  impeller ανταλακτικα βρισκοντε ευκολα και οικονομικα το εχω στους 22 ποντους μεσα στο νερο. και μπορω να πω πως γαζωνει.

φυσικα μπηκαν αρκετα νεα κοραλλακια και εφυγαν λογο χωρου αλλα,

και η τρελα μου αυτη  η λευκη tenuis με μπλε ακρες  που εδω και ενα μηνα και κατι που την απεκτησα ειναι ακομα ετσι!  

συντομα θα προσθεσω και καπια αλλα πραγραματα οπως μια rw 15  ακομα να της συνχρονησω και να της παιζω στο χαλαρω και της δυο ταυτοχρονα!  

• Like 8

Το  πας τελικη και χαιρομαι για αυτο,περιμενω νεα για τον ριακτορα αποτελεσματα ρυθμισεις κλπ,μπας και αποφασισω να βαλω χαχαχαχα,μπραβο φιλε. :thumbsu:

• Like 2

Άντε αγόρι μου γιατί μας είχες πολυ στο περίμενε !

Σούπερ αλλαγές !

Σούπερ ενυδρείο !

• Like 2

Πετραν, είναι μαγεία φίλε! έχεις κάνει πάρα πολύ καλή δουλεία :)

οι προσθήκες που έκανες θα σου δώσουν κι άλλο ;)

• Like 1

Μπράβο φίλε, το ενυδρείο σου είναι στα καλύτερά του! Δείχνει υπέροχο. Super οι προσθήκες που έκανες. Καλή συνέχεια.

καλησπερα σας!!  

νεα απο το ρεεφακη μου!!!!

attachicon.gifar.jpg

attachicon.gifde.jpg

βαλαμε ρεακτορ  να δουμε και τα αποτελεσματα του και φυσικα να με χαλαρωσει απο το balling που ζητουσε συνεχεια  το συστημα μου!  επελεξα τον hns διοτι μου φανεικε πολυ απλος στην χρησει του και οικονομικος attachicon.gifrea.jpg

το υλικο που εβαλα ηταν το KNOP σπασμενο κοραλλι μιας και διαβασα  πολυ καλες κριτικες , πολυ καθαρο υλικο και καλες τιμες σε σχεσει με τα στοιχια...

η δοσομετρηκη μου τα επαιξε τα 2 απο τα 4 καναλια  λογο μαλλον συχνεις χρησεις,φυσικα ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΝΤΕΞΕ!!

SKIMMER εβαλα το coralbox d700 το  οποιο στο μελλον εαν θελω μπορω να αλλαξω και την αντλια του με μικρο κοστος για καλυτερες ακομα αποδοσεις και φυσηκα  impeller ανταλακτικα βρισκοντε ευκολα και οικονομικα το εχω στους 22 ποντους μεσα στο νερο. και μπορω να πω πως γαζωνει.attachicon.gifski.jpg

φυσικα μπηκαν αρκετα νεα κοραλλακια και εφυγαν λογο χωρου αλλα,attachicon.gifacro mpl.jpg

και η τρελα μου αυτη  η λευκη tenuis με μπλε ακρες  που εδω και ενα μηνα και κατι που την απεκτησα ειναι ακομα ετσι! attachicon.gifleuki t.jpg

συντομα θα προσθεσω και καπια αλλα πραγραματα οπως μια rw 15  ακομα να της συνχρονησω και να της παιζω στο χαλαρω και της δυο ταυτοχρονα!  

μπραβο πετρο. σωστη δουλεια και οργανωμενη

τωρα που ειδα το σαμπ καταλαβα γιατι τα κοραλια

εχουν τοσο χρωμα και αναπτυξη. και δεν λες τιποτα ε?

εγω όμως ειδα . ριχνεις ένα κουβαδακι γιαουρτι απ το καρφουρ 

και τουμπανο το ενυδρειο.

• Like 2

συνέχισε έτσι πετράν...το ενυδρείο μιλάει από μόνο του...δεν χρειάζεται να πω κάτι...

• Like 1

μπραβο πετρο. σωστη δουλεια και οργανωμενη

τωρα που ειδα το σαμπ καταλαβα γιατι τα κοραλια

εχουν τοσο χρωμα και αναπτυξη. και δεν λες τιποτα ε?

εγω όμως ειδα . ριχνεις ένα κουβαδακι γιαουρτι απ το καρφουρ

και τουμπανο το ενυδρειο.

Αγαπητε μου το γιαουρτακι ειναι light για να. Μην τα παχυνω...

Τη να εκανα εψαχνα πατεντα αμεση αχχαχαχ

Παρε τον αδελφο (ομορφοπαιδο) και come here!!

Να ειστε καλα παιδια για τα καλα σας λογια οσο για την καθαριοτητα το προσεχω οσο πιο πολυ μπορω και εχω χρονο.τωρα ξεκιναω να αλλαζω θεσεις σε μερικα κοραλλια μπας και βαλω κανενα ακομα!

Το καψιμο συνεχειζετεεε!!

τωρα  βγαλαμε και τη chaeto  δεν πηγενε με τα 0  που εχω.

καθαρισα σαμπ  εβαλα  κρυφους φωτεισμους  κρεμασα τους controller   

επιτελους εγινε ανθρωπινο!!!!!  

Ανεβασε τον αριθμο 0 διοτι σε βαθος χρονου θα εχεις θεματακια εαν γινοταν η χαετο δεν θα ειχε θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...