niknik 24 Δεκεμβρίου 2015 #926 Share 24 Δεκεμβρίου 2015 (edited) Είσαστε όλοι καμένοι !!!!! Εδώ ο άνθρωπος λέει ότι ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ και εσείς για το σαμπ του λέτε ! Πετραν και Χριστίνακι σας εύχομαι τα καλύτερα ! Το ξέρετε ότι σας αγαπώ παρα πολυ ! Μακάρι η οικογένεια σας να αυξηθεί και πέρα από τα ψαροκοραλα!!! Ε ! Χρειάζεται και λίγη επιπλέων βοήθεια με τόσα λίτρα ..... Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω σε ποια γλωσσα να του τα ξαναπω....αλλα οκ να ζησετε ευχισμενοι σαν τα ψηλα βουνα με υγεια και συντομα ενα διαδoχο reefa. Έγινε επεξεργασία 24 Δεκεμβρίου 2015 - niknik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 24 Δεκεμβρίου 2015 #927 Share 24 Δεκεμβρίου 2015 Είσαστε όλοι καμένοι !!!!! Εδώ ο άνθρωπος λέει ότι ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ και εσείς για το σαμπ του λέτε ! Πετραν και Χριστίνακι σας εύχομαι τα καλύτερα ! Το ξέρετε ότι σας αγαπώ παρα πολυ ! Μακάρι η οικογένεια σας να αυξηθεί και πέρα από τα ψαροκοραλα!!! Ε ! Χρειάζεται και λίγη επιπλέων βοήθεια με τόσα λίτρα ..... Ξεχνάς τον Ιντεφιξ!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 24 Δεκεμβρίου 2015 Author #928 Share 24 Δεκεμβρίου 2015 Είσαστε όλοι καμένοι !!!!! Εδώ ο άνθρωπος λέει ότι ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ και εσείς για το σαμπ του λέτε ! Πετραν και Χριστίνακι σας εύχομαι τα καλύτερα ! Το ξέρετε ότι σας αγαπώ παρα πολυ ! Μακάρι η οικογένεια σας να αυξηθεί και πέρα από τα ψαροκοραλα!!! Ε ! Χρειάζεται και λίγη επιπλέων βοήθεια με τόσα λίτρα ..... Αγορινα μου σε ευχαριστω πολυ!!!Οσο για το παιδι,σιγουρα θα βοηθαει ειδικα στης μαμας του την πισινα πλεων! Αλλα πολυ φοβαμε πως,θα το παρει ο παππους του εσωκλιστω στους δισκους χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 24 Δεκεμβρίου 2015 Author #929 Share 24 Δεκεμβρίου 2015 Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω σε ποια γλωσσα να του τα ξαναπω....αλλα οκ να ζησετε ευχισμενοι σαν τα ψηλα βουνα με υγεια και συντομα ενα διαδoχο reefa. ησουν απο τα πρωτα ατομα που το εμαθε,οταν ακομα το σκεφτομουν!!!ΝΙΚΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΑΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥΥΥ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 24 Δεκεμβρίου 2015 Author #930 Share 24 Δεκεμβρίου 2015 Ξεχνάς τον Ιντεφιξ!!! Το παιδιιιιι!!!Αλλα και εσυ ξεχνας κατι πολυ πολυ συμαντηκο!!!το βατραχοο pac man!!!xaxaxax Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Δεκεμβρίου 2015 #931 Share 24 Δεκεμβρίου 2015 Το παιδιιιιι!!! Αλλα και εσυ ξεχνας κατι πολυ πολυ συμαντηκο!!!το βατραχοο pac man!!!xaxaxax ο αλλος εμενα εγινε καψουρα μου λεμεεεε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 24 Δεκεμβρίου 2015 Author #932 Share 24 Δεκεμβρίου 2015 ο αλλος εμενα εγινε καψουρα μου λεμεεεεΝα ο ανθρωπος με γουστο!!!ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΤΡΑΤΟ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Δεκεμβρίου 2015 #933 Share 24 Δεκεμβρίου 2015 Να ο ανθρωπος με γουστο!!!ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΤΡΑΤΟ!!!! To σκεφτομαι ακομα πολυ σοβαρα φιλε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 24 Δεκεμβρίου 2015 #934 Share 24 Δεκεμβρίου 2015 Πέτραν να ζήσετε!! Υγεία χαρά και καλούς απογόνους (καμένους reefάδες ) Φίλε εντάξει ωραίο το ριφάκι σου αλλά τόσο "μικρό"???? Πρέπει τουλάχιστον όσο το FO να γίνει. Άντε τι 1000 τι 2000 λίτρα. Το ίδιο είναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 25 Δεκεμβρίου 2015 #935 Share 25 Δεκεμβρίου 2015 Χαιρετεεεε!!! Καπου εδω και μετα απο πολλες μερες τρεξιματος και απουσιας,σας παρουσιαζω για αρχη το σαμπ μου!!επιτελους εκανα σαμπ IMG_20151224_201102.jpgδιαμερησνα πρωτο, αλγες ουσιαστηκα refigium δευτερο διαμερισμα που ειναι κ φυσικα πολυ πιο ησυχα το skimmer και τριτο η επιστροφη μου jedao dc6000 και η αναπληρωση!! Επιτελους δουλευω ανετα το ενυδρειο μου!!! Και μερικες φωτος απο το μινι δασακη μου!IMG_20151224_201210.jpg Μπραβο ρε πετραν....το ενυδρειο πως να μην ειναι κουκλα,αφου εχει βαλει χερι ο γκουρου! Οι πλαινες φωτο ειναι φοβερες! Οσο για το ανοιχτο σπιτι μη λες και πολλα,μπορει να σκασει ο απροσκλητος,πολυ προσοχη σε αυτα! Μεγεια και το sump 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 25 Δεκεμβρίου 2015 #936 Share 25 Δεκεμβρίου 2015 Χαιρετεεεε!!! Καπου εδω και μετα απο πολλες μερες τρεξιματος και απουσιας,σας παρουσιαζω για αρχη το σαμπ μου!!επιτελους εκανα σαμπ IMG_20151224_201102.jpgδιαμερησνα πρωτο, αλγες ουσιαστηκα refigium δευτερο διαμερισμα που ειναι κ φυσικα πολυ πιο ησυχα το skimmer και τριτο η επιστροφη μου jedao dc6000 και η αναπληρωση!! Επιτελους δουλευω ανετα το ενυδρειο μου!!! Και μερικες φωτος απο το μινι δασακη μου!IMG_20151224_201210.jpg Ωραιο το δασακι σου φιλε, Μπραβο!! Για εξηγησε μου στο σαμπ γιατι στο πρωτο διαμερισμα ειναι χαμηλοτερη η σταθμη η δεν βλεπω καλα Τι δεν καταλαβαινω;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 25 Δεκεμβρίου 2015 #937 Share 25 Δεκεμβρίου 2015 To σκεφτομαι ακομα πολυ σοβαρα φιλε ρε συ Στραταρε, ασε τα βατραχια να κυνηγάνε τα κουνούπια και κάνε αυτό που ξέρεις να κάνεις καλύτερα απ όλους! στήσε μια reefΑΡΑ να μας παρεις τα λιγα μυαλα που μας έμειναν!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Δεκεμβρίου 2015 #938 Share 25 Δεκεμβρίου 2015 Αλατια τελος για μενα φιλε.Μεγαλωσα κιολας,και το αλατι πειραζει στα κοκκαλα Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το ενυδρειο που εχω τωρα φιλε.Αλλα κι ενα βατραχακι το γουσταρω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 26 Δεκεμβρίου 2015 Author #939 Share 26 Δεκεμβρίου 2015 Ωραιο το δασακι σου φιλε, Μπραβο!! Για εξηγησε μου στο σαμπ γιατι στο πρωτο διαμερισμα ειναι χαμηλοτερη η σταθμη η δεν βλεπω καλα Τι δεν καταλαβαινω;;;;;; Οχι ρε ιδια σταθμη με το δευτερο εχει,συνηθος στο πρωτο βαζουμ το σκιμμερ που ειναι κ η επιστροφη. Για εμενα ειναι λαθος!Το σκιμμερ για να δουλεψη καλυτερα πρεπει να ειναι ηρεμο ενω στο refigium που το εκανα πρωτο και εβαλα αλγη το εκανα γιατι η αλγη θελει κυκλοφορια και καλο οξυγόνο (κατι που λογο επιστροφης το εχω στο πρωτο διαμερισμα) στο τριτο κλασσικα επιστροφη και αναπληρωση συν δοσομετρηκη. Αργοτερα θα μπει στο δευτερο διαμερισμα και ενας calcium reactor Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 26 Δεκεμβρίου 2015 Author #940 Share 26 Δεκεμβρίου 2015 Αλατια τελος για μενα φιλε.Μεγαλωσα κιολας,και το αλατι πειραζει στα κοκκαλα Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το ενυδρειο που εχω τωρα φιλε.Αλλα κι ενα βατραχακι το γουσταρω Αμα σε περιλαβω εγω εσενα !!!που μεγαλωσες κιολας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 26 Δεκεμβρίου 2015 #941 Share 26 Δεκεμβρίου 2015 Τι να σου πρωτοευχηθώ τώρα? όλα στην ζωή σου και στην ζωή σας να σας πάνε καλύτερα από ότι θα θέλατε. Μπράβο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolisreef 26 Δεκεμβρίου 2015 #942 Share 26 Δεκεμβρίου 2015 Μπραβο ρε πετραν....το ενυδρειο πως να μην ειναι κουκλα,αφου εχει βαλει χερι ο γκουρου! Οι πλαινες φωτο ειναι φοβερες! Οσο για το ανοιχτο σπιτι μη λες και πολλα,μπορει να σκασει ο απροσκλητος,πολυ προσοχη σε αυτα! Μεγεια και το sump χαχαχαχαχ εχεις δικιο Μιχαλη πολυ ευκολα με το θρασος που εχει ο ΓΚΟΥΡΟΥ θα πει πολυ ανετα (ξερεις με το υπεροπτικο του βλακεντιο υφακι))αααα δεν εχω προβλημα με κανενα, εγω θα παω και μαλιστα απροσκλητος.ασε που μου χρωσταει πολλα και σε υλικα αλλα και σε γνωσεις.ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΠΕΤΡΑΝΝΝΝΝΝΝΝ εισαι αχαριστοςςςςςςςςςς. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 26 Δεκεμβρίου 2015 Author #943 Share 26 Δεκεμβρίου 2015 Μανωληηη ας μεινει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗ ΑΠΕΞΩ!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolisreef 26 Δεκεμβρίου 2015 #944 Share 26 Δεκεμβρίου 2015 φιλε Πετρο αυτο ακριβως βλεπω οτι γινεται σιγα σιγα και προσπαθει να αντικρουσει ολο αυτο που εχει δημιουργησει(και μαλιστα με ΨΕΜΑΤΑ και αμεσες επικρισεις σε προσωπα) αλλα δε μπορει να κρατησει για πολυ η προσπαθεια του γιατι δεν τον αφηνει ο χαρακτηρας που εχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 26 Δεκεμβρίου 2015 Author #945 Share 26 Δεκεμβρίου 2015 Μα πιος να ασχοληθει πλεων μαζι με τετιους (κακους) ανθρωπους...ολοι εδω και γενικα στο χομπυ κανουμε χομπυ περναμε καλα!!! Αυτος δεν κανει χομπυ κοιταει να καλύψει τα καπια ελατωματα του χαρακτηρα του κοινος κομπλεξ!!επειδη λοιπον σιγουρα διαβαζει αυτα που γραφουμε... Αγορινα κοιτα και αλλαξε τροπο σκεψεις και κινησεων!! Καταλαβενεις με τον καιρο πως μενεις μονος προσαθησε να καταλαβεις το λογο και την αιτια απο εσενα ξεκινανε ολα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 26 Δεκεμβρίου 2015 #946 Share 26 Δεκεμβρίου 2015 Οχι ρε ιδια σταθμη με το δευτερο εχει,συνηθος στο πρωτο βαζουμ το σκιμμερ που ειναι κ η επιστροφη. Για εμενα ειναι λαθος! Το σκιμμερ για να δουλεψη καλυτερα πρεπει να ειναι ηρεμο ενω στο refigium που το εκανα πρωτο και εβαλα αλγη το εκανα γιατι η αλγη θελει κυκλοφορια και καλο οξυγόνο (κατι που λογο επιστροφης το εχω στο πρωτο διαμερισμα) στο τριτο κλασσικα επιστροφη και αναπληρωση συν δοσομετρηκη. Αργοτερα θα μπει στο δευτερο διαμερισμα και ενας calcium reactor Σωστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 27 Δεκεμβρίου 2015 #947 Share 27 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σας κ από μένα κ Χρόνια Πολλά σε όλους!!!!!!!!!! Συμβουλή προς ανθρώπους με μυαλό ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ........λίγο πολύ οι περισσότεροι μεταξύ μας γνωριζόμαστε κ από κοντά κ μυαλό έχουμε να καταλάβουμε ποιος κ τι είναι οπότε μην ασχολείστε με όντα που δεν αξίζει καν....... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 30 Δεκεμβρίου 2015 Author #948 Share 30 Δεκεμβρίου 2015 Λιγο χρωμα απο ψηλα. Απο την αγαπημενη μου loripes 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 30 Δεκεμβρίου 2015 #949 Share 30 Δεκεμβρίου 2015 Κούκλα είναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 30 Δεκεμβρίου 2015 #950 Share 30 Δεκεμβρίου 2015 Πανέμορφο κοράλι !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος