pan_Oz 12 Νοεμβρίου 2015 #901 Share 12 Νοεμβρίου 2015 αγορίνα τραίνο πάει το reefακι απ οτι κατάλαβα το Σάββατο θα πέσει ανάκριση να μας πεις τι σκαρώνεις για πες τι ψαράκια σκέφτεσαι ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 12 Νοεμβρίου 2015 #902 Share 12 Νοεμβρίου 2015 Παλι φιλτρα και αηδιες βαζεις ρε τεντυμποι? Και σιγα να μην ειναι τοσα τα κοραλια...τα μεγαλωνεις με τρικ και φακους και τα τραβας απο γωνια που ξεγελανε! Ακομα και ο σκυλος δεν ειναι τοσος.Σιγουρα ειναι πιο μικρος.....ασε που μπορεις καν να μην εχεις σκυλο και να ειναι photoshop και να κρατας τριανταφυλλα η΄ χαρτι τουαλετας. Μπρααααααβο ρε πετρααααν ....πανεμορφο το ενυδρειο,σε ολους τους τομεις ρε. Γμτ να ειχα καμερα να βλεπω τον γκουρου να δακρυζει με τις φωτο σου και να σκιζει τα "διπλωματα" του.Ενα βημα πιο κοντα στην αυτοκτονια τον εφερες Παθαινω σοκ με το ποσα και ποσο υπεροχα ενυδρεια υπαρχουν στην παρεα!Μπραβο ρε παιδες και ευχαριστουμε που τα μοιραζεστε Δινετε εμπνευση,κινητρα,κουραγιο,ιδεες κτλ κτλ.....ε τωρα αν στεναχωρειτε και μερικους,μεσα στο προγραμμα ειναι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 12 Νοεμβρίου 2015 Author #903 Share 12 Νοεμβρίου 2015 αγορίνα τραίνο πάει το reefακι απ οτι κατάλαβα το Σάββατο θα πέσει ανάκριση να μας πεις τι σκαρώνεις για πες τι ψαράκια σκέφτεσαι ? Ειδει πανο μου ξεκινησα να τα μαζευω!!πολλα wrasse!! Γενικοτερα πολλα μικροψαρα σκεφτομε,και για δουλιτσες αλλα κ για κινηση και χρωμα.. τι λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 12 Νοεμβρίου 2015 Author #904 Share 12 Νοεμβρίου 2015 (edited) Παλι φιλτρα και αηδιες βαζεις ρε τεντυμποι? Και σιγα να μην ειναι τοσα τα κοραλια...τα μεγαλωνεις με τρικ και φακους και τα τραβας απο γωνια που ξεγελανε! Ακομα και ο σκυλος δεν ειναι τοσος.Σιγουρα ειναι πιο μικρος.....ασε που μπορεις καν να μην εχεις σκυλο και να ειναι photoshop και να κρατας τριανταφυλλα η΄ χαρτι τουαλετας. Μπρααααααβο ρε πετρααααν ....πανεμορφο το ενυδρειο,σε ολους τους τομεις ρε. Γμτ να ειχα καμερα να βλεπω τον γκουρου να δακρυζει με τις φωτο σου και να σκιζει τα "διπλωματα" του.Ενα βημα πιο κοντα στην αυτοκτονια τον εφερες Παθαινω σοκ με το ποσα και ποσο υπεροχα ενυδρεια υπαρχουν στην παρεα!Μπραβο ρε παιδες και ευχαριστουμε που τα μοιραζεστε Δινετε εμπνευση,κινητρα,κουραγιο,ιδεες κτλ κτλ.....ε τωρα αν στεναχωρειτε και μερικους,μεσα στο προγραμμα ειναι Οχι ρε καταμαυρο κ εμοβορω ντομπερμαν!! ειναι!!! Χαχαχαχααχαχ. Δεν βλεπεις το απυλητηκο του βλεμα!!!χαχαχαχα Έγινε επεξεργασία 12 Νοεμβρίου 2015 - petran halen Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 12 Νοεμβρίου 2015 #905 Share 12 Νοεμβρίου 2015 Και έχω την εντύπωση ότι δεν χρησιμοποιείς πολλά "ζουμιά". Έτσι δεν είναι πετραν? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 12 Νοεμβρίου 2015 Author #906 Share 12 Νοεμβρίου 2015 Παρα πολλα ευγενιε ενα ρεεφ πλας τα βακτηριακια μου καθε βδομαδα και ενα reef booster. Στα τσακιρ κεφι μια το μηνα και αμα!!!τωρα που εχω λιγα και μικρα ψαρακια περιορισα κ το ταισμα!!!νιτρικα φωσφορικα καρφωμενα στο 0!! Πολυ ξεκουραστω εγινε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 13 Νοεμβρίου 2015 #907 Share 13 Νοεμβρίου 2015 Ειδει πανο μου ξεκινησα να τα μαζευω!!πολλα wrasse!! Γενικοτερα πολλα μικροψαρα σκεφτομε,και για δουλιτσες αλλα κ για κινηση και χρωμα.. τι λες? μ αρέσει πολύ η ιδέα φίλε, όπως πολύ μου αρέσουν τα κοπαδάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 2 Δεκεμβρίου 2015 #908 Share 2 Δεκεμβρίου 2015 Εδώ τι γίνεται; Για κάνε μια ενημέρωση ρε φίλε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 12 Δεκεμβρίου 2015 Author #909 Share 12 Δεκεμβρίου 2015 Εχω πολλες μα παρα πολλες ενημερωσεις πανοοο!!ειμαι λιγο εως πολυ στο τρεξιμο αυτες της μερες!! Μεγαλύτερα ενυδρεια. Μεταφορες σαμπ και. Κατι πολυ δυνατο στη πρωσοπικη μου ζωη :) συντομα τελειωνω και επιστρεφωωω. Πολύ πιο δυνατος!!! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 13 Δεκεμβρίου 2015 #910 Share 13 Δεκεμβρίου 2015 Εχω πολλες μα παρα πολλες ενημερωσεις πανοοο!!ειμαι λιγο εως πολυ στο τρεξιμο αυτες της μερες!! Μεγαλύτερα ενυδρεια. Μεταφορες σαμπ και. Κατι πολυ δυνατο στη πρωσοπικη μου ζωη :) συντομα τελειωνω και επιστρεφωωω. Πολύ πιο δυνατος!!! Ναι ναι μεταφορές,καινούργια ενυδρεία,σαμπ,αντλίες και πάει λέγοντας.... Φώτο απντέιτ πλιζ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 13 Δεκεμβρίου 2015 #911 Share 13 Δεκεμβρίου 2015 Αφού όλα είναι καλύτερα απο πριν είσαι μια χαρά. Αναμένουμε εναγωνίως. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 13 Δεκεμβρίου 2015 #912 Share 13 Δεκεμβρίου 2015 Μπράβο Φίλε πολύ χαίρομαι! Τα καλύτερα έρχονται!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 24 Δεκεμβρίου 2015 Author #913 Share 24 Δεκεμβρίου 2015 Χαιρετεεεε!!! Καπου εδω και μετα απο πολλες μερες τρεξιματος και απουσιας,σας παρουσιαζω για αρχη το σαμπ μου!!επιτελους εκανα σαμπ διαμερησνα πρωτο, αλγες ουσιαστηκα refigium δευτερο διαμερισμα που ειναι κ φυσικα πολυ πιο ησυχα το skimmer και τριτο η επιστροφη μου jedao dc6000 και η αναπληρωση!! Επιτελους δουλευω ανετα το ενυδρειο μου!!! Και μερικες φωτος απο το μινι δασακη μου! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolisreef 24 Δεκεμβρίου 2015 #914 Share 24 Δεκεμβρίου 2015 πετραν φιλε δε παιζω εσυ μου ειπες απλα οτι εβαλες ενα σαμπ και μονο ,ρε συ εδω εκτος οτι εκανες καταπληκτικη δουλεια κατω απο το μειν τανκ τα κοραλια ξεφυγαν τελειως.λεγε τα μυστικα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolisreef 24 Δεκεμβρίου 2015 #915 Share 24 Δεκεμβρίου 2015 εσυ κολαζεις ακομα και ΓΚΟΥΡΟΥ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 24 Δεκεμβρίου 2015 #916 Share 24 Δεκεμβρίου 2015 μπράβο ρε Πετράν! αλλο ενα δυνατό βήμα, σύντομα σε βλέπω σε τόνο και σένα το τρύπησες το ενυδρείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 24 Δεκεμβρίου 2015 Author #917 Share 24 Δεκεμβρίου 2015 πετραν φιλε δε παιζω εσυ μου ειπες απλα οτι εβαλες ενα σαμπ και μονο ,ρε συ εδω εκτος οτι εκανες καταπληκτικη δουλεια κατω απο το μειν τανκ τα κοραλια ξεφυγαν τελειως.λεγε τα μυστικα σουΤα μαστυκα δεν θα στα πω ρε φιλε απο εδω θα ερθεις σπιτι να φαμε να πιουμε και να παρεις οτι φραγκ θελειςςς. Το θεμα ειναι να περναμε καλααα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 24 Δεκεμβρίου 2015 Author #918 Share 24 Δεκεμβρίου 2015 εσυ κολαζεις ακομα και ΓΚΟΥΡΟΥ Εγω δεν ξερω απο τετιους χαρακτηρες. Αυτοι....Αστους στα σκοταδια. Ισως ειναι καλυτερα!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 24 Δεκεμβρίου 2015 Author #919 Share 24 Δεκεμβρίου 2015 μπράβο ρε Πετράν! αλλο ενα δυνατό βήμα, σύντομα σε βλέπω σε τόνο και σένα το τρύπησες το ενυδρείο? Φυσικα και τριπηθηκε καλε f60 τρυπα!!!τονος??τονο εκανε η γυναικα μου μιας και μετακομισαμε!!!ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕΕΕΕΕ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolisreef 24 Δεκεμβρίου 2015 #920 Share 24 Δεκεμβρίου 2015 Τα μαστυκα δεν θα στα πω ρε φιλε απο εδω θα ερθεις σπιτι να φαμε να πιουμε και να παρεις οτι φραγκ θελειςςς. Το θεμα ειναι να περναμε καλααα να σαι καλα πετραν ευχαριστω πολυ φιλε για τη προσκληση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Δεκεμβρίου 2015 #921 Share 24 Δεκεμβρίου 2015 Δωσε πονο Πετρααααααν Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 24 Δεκεμβρίου 2015 Author #922 Share 24 Δεκεμβρίου 2015 Το σπιτι μου παντα ανοιχτο!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 24 Δεκεμβρίου 2015 #923 Share 24 Δεκεμβρίου 2015 Ρε Πετρο αρχιζει το ενυδρειο και ανεβαινει επιπεδο ,μπραβο ρε συ,μεγειες το σαμπ θα σου λυσει τα χερια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 24 Δεκεμβρίου 2015 Author #924 Share 24 Δεκεμβρίου 2015 Ρε Πετρο αρχιζει το ενυδρειο και ανεβαινει επιπεδο ,μπραβο ρε συ,μεγειες το σαμπ θα σου λυσει τα χερια.Νικολααα. Ειναι πολυ πιο ξεκουραστω!Και τωρα ξεκινανε τα καλα. Ρεακτορες ασβεστιου και λοιπα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 24 Δεκεμβρίου 2015 #925 Share 24 Δεκεμβρίου 2015 Είσαστε όλοι καμένοι !!!!! Εδώ ο άνθρωπος λέει ότι ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ και εσείς για το σαμπ του λέτε ! Πετραν και Χριστίνακι σας εύχομαι τα καλύτερα ! Το ξέρετε ότι σας αγαπώ παρα πολυ ! Μακάρι η οικογένεια σας να αυξηθεί και πέρα από τα ψαροκοραλα!!! Ε ! Χρειάζεται και λίγη επιπλέων βοήθεια με τόσα λίτρα ..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος