Jump to content

Petran's Reef !!!!

petran halen

Recommended Posts

Μανο σημερα δεν ειδα τιποτα. Ειδα κανα δυο πτωματα στο νερο ,μακαρι καπιο να γλιτωσε να μπηκε μες στους βραχους.λογιξα της επομενες μερες θα μου δειξει εαν σωθηκε κατι,παντως τα lps καναν παρτυ!!

Πανέμορφο ρε Πετραν!!!Πεντακάθαρο το ενυδρείο σου!!Μουτρακι ο Ιντεφιξ!!!

Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 1

Πανέμορφο ρε Πετραν!!!Πεντακάθαρο το ενυδρείο σου!!Μουτρακι ο Ιντεφιξ!!!

Εχω ξεκινησει να βαζω ψαρακια μεσα :) αλλα σε καμια περιπτωση δεν το ξανα παραφωρτονω!

Μου ειναι πολυ πιο ευκολο να κρατησω νιτρικα φωσφορικα 0 :) οσο για τον ιντεφιξ. Πιστεψε χωρις κοραλλια αντεχω χωρις αυτον ουτε καν!!! :) να σημιοσω πως εχει σωσει wrasse ο ιντεφιξ :)

• Like 1

Εχω ξεκινησει να βαζω ψαρακια μεσα :) αλλα σε καμια περιπτωση δεν το ξανα παραφωρτονω!

Μου ειναι πολυ πιο ευκολο να κρατησω νιτρικα φωσφορικα 0 :) οσο για τον ιντεφιξ. Πιστεψε χωρις κοραλλια αντεχω χωρις αυτον ουτε καν!!! :) να σημιοσω πως εχει σωσει wrasse ο ιντεφιξ :)

Το κακό είναι ότι υπάρχουν τόσα όμορφα ψάρια και μας πιάνει μανία να χωρέσουμε έναν ωκεανό ψάρια στα λίγα λίτρα μας.Έτσι έχω κάνει κι εγώ.Άλλα δεν μπορώ να διαλέξω κάποιο να βγάλω ώστε να βάλω κάποιο άλλο.

• Like 1

Το κακό είναι ότι υπάρχουν τόσα όμορφα ψάρια και μας πιάνει μανία να χωρέσουμε έναν ωκεανό ψάρια στα λίγα λίτρα μας.Έτσι έχω κάνει κι εγώ.Άλλα δεν μπορώ να διαλέξω κάποιο να βγάλω ώστε να βάλω κάποιο άλλο.

Νεα ψαροσυνθεση 15 μικρα ψαρακια να γινετε κινηση :) τα μεγαλα λερωνουν ειναι και ατσουμπαλα χαχαχααχαχ

Πολυ καθαρο και υγιες Πετρο,πολλα μπραβο σου,ποιο σκιμερ θα παρεις?

Πολυ καθαρο και υγιες Πετρο,πολλα μπραβο σου,ποιο σκιμερ θα παρεις?

Σε ευχαριστω νικολα μου!!!!

Βρε οχι για αυτο το ενυδρειο!!! Σουτ σουτ κρυβε λογια :) χαχαχα

Σε ευχαριστω νικολα μου!!!!

Βρε οχι για αυτο το ενυδρειο!!! Σουτ σουτ κρυβε λογια :) χαχαχα

Θα μας πεις το Σαββατο,  χιχι

• Like 1

Και μια με τον μαστορα του ενυδρειου. Την λατρεια μου!!τον ιντεφιξ!!!

ολα σουπερ πετρο  και τα κλαμακια πολυ δυνατα αλλα τη παρασταση τη κλεβει ο σκυλακος ,κουκλος :thumbsu:

• Like 1

ολα σουπερ πετρο και τα κλαμακια πολυ δυνατα αλλα τη παρασταση τη κλεβει ο σκυλακος ,κουκλος :thumbsu:

Να σε καλαααα μανωληηηηη. Το σκυλακι ειναι το παιδιιι μουυυ!! Έγινε επεξεργασία - petran halen
  • Like 1

Πολύ καλό Πέτρο. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τι δικό μου :) :)  :)

• Like 1

Άντε Πέτρο κάτι ωραίο θα ακούσουμε το σάββατο! Να σου ζήσουν τα καινούργια ψαράκια. Υπέροχα.

• Like 1

Πολυ όμορφο το ενυδρειο το στήσιμο απο χρώματα φανταστικό να το χαίρεσαι Πέτρο και καλοριζικα τα καινούργια ψαράκια ωραίος ο ιντεφιξ να τον χαίρεσαι !!!!

• Like 1

Άντε Πέτρο κάτι ωραίο θα ακούσουμε το σάββατο! Να σου ζήσουν τα καινούργια ψαράκια. Υπέροχα.

Αυτος ο μηνας λουκα μου μονο χαρες ειχε στο ενυδρειο μου.απο της γεννες με της γαριδες, εως κατι που εχω στο μυαλο.. ολα τα σαββατο στον καφε μας!!

Πολυ όμορφο το ενυδρειο το στήσιμο απο χρώματα φανταστικό να το χαίρεσαι Πέτρο και καλοριζικα τα καινούργια ψαράκια ωραίος ο ιντεφιξ να τον χαίρεσαι !!!!

Σε ευχαριστω τασοοοο!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...