petran halen 17 Οκτωβρίου 2015 Author #801 Share 17 Οκτωβρίου 2015 Πετρο καθε εμποδιο σε καλο λενε... Αν εχεις στεισει καραντινα με τα υπολοιπα που επεζησαν τρεξε το μεγαλο χωρις ψαρια για οσο πιο πολυ γινεται για να χαθει το στελεχος που σου εκανε τη ζημια!!! Και για οτι νεο βαλεις περασε το απο την καραντινα και αυτο... Δυστυχως οι περισσοτεροι απο εμας (και γω μεσα) παιζουμε κορωνα γραμματα καθε φορα που βαζουμε ενα ψαρι ή ενα κοραλι γιατι δεν εχουμε μια μικρη καραντινα των 50 λιτρων :-((( Πασχαλη μου ειδη τα νεα μου ψαρια υπαρχουν σε καραντινα στο σαλονι χαχαχαχα. Επαθα. Κ εμαθα χαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 17 Οκτωβρίου 2015 Author #802 Share 17 Οκτωβρίου 2015 Ρε συ μην μασάς έχεις αξιοζήλευτο ενυδρείο και εσυ ασχολησε με το τι λένε οι άλλοι!!! Συνέχισε την τρέλα σου ρεεεεεεΤωρα να δεις φορα που πηραααα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 17 Οκτωβρίου 2015 #803 Share 17 Οκτωβρίου 2015 Πετρο καθε εμποδιο σε καλο λενε... Αν εχεις στεισει καραντινα με τα υπολοιπα που επεζησαν τρεξε το μεγαλο χωρις ψαρια για οσο πιο πολυ γινεται για να χαθει το στελεχος που σου εκανε τη ζημια!!! Και για οτι νεο βαλεις περασε το απο την καραντινα και αυτο... Δυστυχως οι περισσοτεροι απο εμας (και γω μεσα) παιζουμε κορωνα γραμματα καθε φορα που βαζουμε ενα ψαρι ή ενα κοραλι γιατι δεν εχουμε μια μικρη καραντινα των 50 λιτρων :-((( Μη φοβού........υπάρχει καραντίνα 400ων λίτρων τα ψαράκια είναι σε'μένα μέχρι να ηρεμήσει η φάση 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 17 Οκτωβρίου 2015 #804 Share 17 Οκτωβρίου 2015 Λοιπον μαγκες δεν ξερω τη λετε ολοι σας χαχααχ Εγω σημερα βρεθηκα μπροστα στο ενυδρειο του καλου φιλου θαναση και επαθα ζημιααααα!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ !! ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.....ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ Κ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΝΑΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ Κ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΡΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΘΑΝΑΣΗ.....!!!!!!!!!!!!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 17 Οκτωβρίου 2015 #805 Share 17 Οκτωβρίου 2015 ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.....ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ Κ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΝΑΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ Κ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΡΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΘΑΝΑΣΗ.....!!!!!!!!!!!!!!!Η φωτογραφία είναι πειραγμένη !Εγώ δεν πιστεύω ότι είσαι ΕΣΥ ! Και το ενυδρείο είναι ψεύτικο από τηλεόραση ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 18 Οκτωβρίου 2015 #806 Share 18 Οκτωβρίου 2015 Μήπως αυτό βοηθήσει? :lolu: Παρακαλώ πολύ τους διαχειριστές να γίνει pin! Μη μασας Πέτρο. Έχεις από το καλύτερα ενυδρεία στο φόρουμ. Και τώρα θα γίνει ακόμα καλύτερο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 19 Οκτωβρίου 2015 #807 Share 19 Οκτωβρίου 2015 ρε συ, στο Θαναση μόνο αυτή εβγαλες?? εγω θα εκανα τον κατασκοπο και θα εβγαζα 100φωτος, ετσι για να μάθει να μη σηκώνει τίποτα! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 19 Οκτωβρίου 2015 #808 Share 19 Οκτωβρίου 2015 Λοιπον μαγκες δεν ξερω τη λετε ολοι σας χαχααχ Εγω σημερα βρεθηκα μπροστα στο ενυδρειο του καλου φιλου θαναση και επαθα ζημιααααα!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ !! Εεεεεεεελα μωρε σιγα τους χομπυστες......ασχετοι και οι δυο! Απο τη στιγμη που μεσα στη φωτο δεν υπαρχει ο γκουρου να παρετε λιγο λαμψη εισαστε ανυπαρκτοι!Αν ηταν αυτος εκει θα ηταν σιιιιγουρα φωτεινη η φωτο Και μακαρι να ηταν εκει για να σας μαθαινε και δυο πραγματακια μηπως και κανετε ενυδρεια της προκοπης...σαν και το δικο του δηλαδη που ακομα και οταν ηταν χωρις νερο ηταν το καλυτερο ενυδρειο στην ελλαδα Και σιγα το ενυδρειο που χει ο θανασης....του γκουρου το εχετε δει??Εχει αλλαξει ολο τον τροπο που προσεγγιζουμε το χομπυ πλεον Εχει μοιρασει και σε ολη την ενυδρειακη κοινοτητα κραλια....ποιος χομπυστας δεν εχει παρει απο εκεινον απο τα μαγικα κοραλια τα οποια τα πηρε μισο εκατοστο και τα εχει κανει ολοκληρα δεντρα και δαση.Χαμος,παρακαλει να γεμιζει αλλα ενυδρεια τετοια θηρια που τα εχει κανει. Αλλα ετσι ειναι,με τετοιες γνωσεις και επιπεδο,ειναι δυνατον να μην εχει τετοιο διαμαντι...αντιθετα με εσας και τις κονσερβες σας Ασε που δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι τα πραγματικα χρωματα αυτα στα κοραλια,εχετε χρησιμοποιησει φιλτρα-προφιλτρα μεχρι και οσμωση ρε απατεωνες βαλατε για να το κανετε ουρανιο τοξο εκει μεσα! Ααααασε που δεν ειναι τοσο μεγαλα.....μονο με photoshop γινονται ετσι....εκτος αν εχεις τον γκουρου στο πλευρο σου που με μια και μονο ματια σκαναρει το ενυδρειο και τα μεγαλωνει! Ασε που ειναι σαν τον dr. dolittle και του μιλανε τα κοραλια Κανει λιγο ησυχια και του λεει το κοραλι "θελω 5ml φυτοπλανγκτον σημερα και αν περισεψει και λιγο αμινοξεο ,δωστο μου.Ε και κανενα mlακι ζωοπλανγκτον για επιδορπιο δεν θα ηταν ασχημα".Ακομα και το νερο της μιλαει της τυπαρας..."ε φιλε πεφτει το ασβεστιο,προσοχη"... Συγχαρητηρια λωποδυτες μας ξεγελασατε 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 19 Οκτωβρίου 2015 #809 Share 19 Οκτωβρίου 2015 Εεεεεεεελα μωρε σιγα τους χομπυστες......ασχετοι και οι δυο! Απο τη στιγμη που μεσα στη φωτο δεν υπαρχει ο γκουρου να παρετε λιγο λαμψη εισαστε ανυπαρκτοι!Αν ηταν αυτος εκει θα ηταν σιιιιγουρα φωτεινη η φωτο Και μακαρι να ηταν εκει για να σας μαθαινε και δυο πραγματακια μηπως και κανετε ενυδρεια της προκοπης...σαν και το δικο του δηλαδη που ακομα και οταν ηταν χωρις νερο ηταν το καλυτερο ενυδρειο στην ελλαδα Και σιγα το ενυδρειο που χει ο θανασης....του γκουρου το εχετε δει??Εχει αλλαξει ολο τον τροπο που προσεγγιζουμε το χομπυ πλεον Εχει μοιρασει και σε ολη την ενυδρειακη κοινοτητα κραλια....ποιος χομπυστας δεν εχει παρει απο εκεινον απο τα μαγικα κοραλια τα οποια τα πηρε μισο εκατοστο και τα εχει κανει ολοκληρα δεντρα και δαση.Χαμος,παρακαλει να γεμιζει αλλα ενυδρεια τετοια θηρια που τα εχει κανει. Αλλα ετσι ειναι,με τετοιες γνωσεις και επιπεδο,ειναι δυνατον να μην εχει τετοιο διαμαντι...αντιθετα με εσας και τις κονσερβες σας Ασε που δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι τα πραγματικα χρωματα αυτα στα κοραλια,εχετε χρησιμοποιησει φιλτρα-προφιλτρα μεχρι και οσμωση ρε απατεωνες βαλατε για να το κανετε ουρανιο τοξο εκει μεσα! Ααααασε που δεν ειναι τοσο μεγαλα.....μονο με photoshop γινονται ετσι....εκτος αν εχεις τον γκουρου στο πλευρο σου που με μια και μονο ματια σκαναρει το ενυδρειο και τα μεγαλωνει! Ασε που ειναι σαν τον dr. dolittle και του μιλανε τα κοραλια Κανει λιγο ησυχια και του λεει το κοραλι "θελω 5ml φυτοπλανγκτον σημερα και αν περισεψει και λιγο αμινοξεο ,δωστο μου.Ε και κανενα mlακι ζωοπλανγκτον για επιδορπιο δεν θα ηταν ασχημα".Ακομα και το νερο της μιλαει της τυπαρας..."ε φιλε πεφτει το ασβεστιο,προσοχη"... Συγχαρητηρια λωποδυτες μας ξεγελασατε ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 19 Οκτωβρίου 2015 #810 Share 19 Οκτωβρίου 2015 Εεεεεεεελα μωρε σιγα τους χομπυστες......ασχετοι και οι δυο! Απο τη στιγμη που μεσα στη φωτο δεν υπαρχει ο γκουρου να παρετε λιγο λαμψη εισαστε ανυπαρκτοι!Αν ηταν αυτος εκει θα ηταν σιιιιγουρα φωτεινη η φωτο Και μακαρι να ηταν εκει για να σας μαθαινε και δυο πραγματακια μηπως και κανετε ενυδρεια της προκοπης...σαν και το δικο του δηλαδη που ακομα και οταν ηταν χωρις νερο ηταν το καλυτερο ενυδρειο στην ελλαδα Και σιγα το ενυδρειο που χει ο θανασης....του γκουρου το εχετε δει??Εχει αλλαξει ολο τον τροπο που προσεγγιζουμε το χομπυ πλεον Εχει μοιρασει και σε ολη την ενυδρειακη κοινοτητα κραλια....ποιος χομπυστας δεν εχει παρει απο εκεινον απο τα μαγικα κοραλια τα οποια τα πηρε μισο εκατοστο και τα εχει κανει ολοκληρα δεντρα και δαση.Χαμος,παρακαλει να γεμιζει αλλα ενυδρεια τετοια θηρια που τα εχει κανει. Αλλα ετσι ειναι,με τετοιες γνωσεις και επιπεδο,ειναι δυνατον να μην εχει τετοιο διαμαντι...αντιθετα με εσας και τις κονσερβες σας Ασε που δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι τα πραγματικα χρωματα αυτα στα κοραλια,εχετε χρησιμοποιησει φιλτρα-προφιλτρα μεχρι και οσμωση ρε απατεωνες βαλατε για να το κανετε ουρανιο τοξο εκει μεσα! Ααααασε που δεν ειναι τοσο μεγαλα.....μονο με photoshop γινονται ετσι....εκτος αν εχεις τον γκουρου στο πλευρο σου που με μια και μονο ματια σκαναρει το ενυδρειο και τα μεγαλωνει! Ασε που ειναι σαν τον dr. dolittle και του μιλανε τα κοραλια Κανει λιγο ησυχια και του λεει το κοραλι "θελω 5ml φυτοπλανγκτον σημερα και αν περισεψει και λιγο αμινοξεο ,δωστο μου.Ε και κανενα mlακι ζωοπλανγκτον για επιδορπιο δεν θα ηταν ασχημα".Ακομα και το νερο της μιλαει της τυπαρας..."ε φιλε πεφτει το ασβεστιο,προσοχη"... Συγχαρητηρια λωποδυτες μας ξεγελασατε Εχω λυθεί στο γέλιο!!!!!!!! Δεν μπορώ άλλο με εσάς!!!!!!!Σε καλό να μας βγει απόψε!!!!!!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 19 Οκτωβρίου 2015 Author #811 Share 19 Οκτωβρίου 2015 Ο θανος μιχαλη μου εκανε το εξης... Εικονικη πραγματικοτητα κατι σαν star wars αλλα με 3d και ειδικα εφφε για αυτο πηγα!!! Να δω τον DOLBY DIGITAL ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΤΟΥ !!! ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ SURROUND!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 19 Οκτωβρίου 2015 Author #812 Share 19 Οκτωβρίου 2015 Μετα απο πολυ διαβασμα και ψαξηματος!Ξεκινησαμε σιγα σιγα οζον να το μαθουμε και να δοε τη κανει αυτο το τοσο καλο ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΩ εργαλειο... Ευχαριστω τον φικο μου ΤΑΝ που μου χαρησε αυτη τη συσκευη ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ και βαλε κανα κοραλλακι καλε αδειος εισαι πια!!κανε κατι εχεις μεινει πισω χαχααχαχ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 19 Οκτωβρίου 2015 #813 Share 19 Οκτωβρίου 2015 Καλοδούλευτο Πέτρο!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 19 Οκτωβρίου 2015 Author #814 Share 19 Οκτωβρίου 2015 Καλοδούλευτο Πέτρο!!!Να εισαι καλα ρε μητσαρα!!Εως και diy πατεντα μου εκανε ενας καλος φιλος συνχομπυστας για να το φορεσω στο skimmer!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 19 Οκτωβρίου 2015 #815 Share 19 Οκτωβρίου 2015 (edited) Πετράν καλορίζικο και καλοδούλευτο! Πολύ ενδιαφέρουσα η δοκιμή που κάνεις με το όζον. Περιμένουμε εντυπώσεις. Και την πατέντα που έκανες με το σκίμμερ. Έγινε επεξεργασία 19 Οκτωβρίου 2015 - Loukas Agelopoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 19 Οκτωβρίου 2015 Author #816 Share 19 Οκτωβρίου 2015 Η πατεντα λουκα ειναι πολυ εξυπνη με μια συριγκα ενος μλ. Θα την βγαλω φωτο και θα την ανεβασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 20 Οκτωβρίου 2015 #817 Share 20 Οκτωβρίου 2015 για δώσε λεπτομέριες για το πως δουλέυει ρε συ πετραν 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 20 Οκτωβρίου 2015 #818 Share 20 Οκτωβρίου 2015 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Εχω λυθεί στο γέλιο!!!!!!!! Δεν μπορώ άλλο με εσάς!!!!!!!Σε καλό να μας βγει απόψε!!!!!!!!!!!! Να'ναι καλα ο γκουρου που μας χαριζει απειρο γελιο παιδια!Το τι χαβαλες εχει πεσει σε τηλεφωνα,μυνηματα κτλ τις τελευταιες δυο εβδομαδες(και πιο πριν αλλα τωρα το τερματισε με τις γελοιοτητες του) δεν λεγεται....μακαρι να μεινει στο χομπυ πολυ καιρο και να μας δινει γελια και χαρες με την συμπεριφορα του και τις "γνωσεις" του Να'σαι παντα καλα γκουρου να μας ξεκαρδιζεις βρε βλαξ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 20 Οκτωβρίου 2015 #819 Share 20 Οκτωβρίου 2015 Ο θανος μιχαλη μου εκανε το εξης... Εικονικη πραγματικοτητα κατι σαν star wars αλλα με 3d και ειδικα εφφε για αυτο πηγα!!! Να δω τον DOLBY DIGITAL ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΤΟΥ !!! ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ SURROUND!!! Καλα οταν θα δειτε το ενυδρειο του γκουρου(ασχετα αν το εχει γεμισει και αδειασει 3 φορες απο κοραλια...καταφερε και τα ψοφησε ολα,αλλα για χαρη της επιστημης οχι επειδη δεν ξερει....ο ανθρωπος τα ξερει ολα,απλα εκανε πειραματα για χαρη της θαλασσας) και θα σταξετε θα σας πω εγω που νομιζετε πως εχετε ενυδρεια.....κουβαδακια ειναι παλτα! Περα απο την πλακα...που ο γκουρου φυσικα τα εννοει και τα πιστευει,ο θανασης εχει ενυδρειαρα και διαμαντι,αφου επαθες μονο αυτα οταν πηγες καλα ειναι Ε και το δικο σου βλεπεται....χωρις τα φιλτρα κτλ Χαιρομαι που γνωριζεις οτι το οζον δεν ειναι παιχνιδακι πετραν,πολυ προσοχη στη χρηση του φιλε 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 20 Οκτωβρίου 2015 #820 Share 20 Οκτωβρίου 2015 Μετα απο πολυ διαβασμα και ψαξηματος!Ξεκινησαμε σιγα σιγα οζον να το μαθουμε και να δοε τη κανει αυτο το τοσο καλο ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΩ εργαλειο... Ευχαριστω τον φικο μου ΤΑΝ που μου χαρησε αυτη τη συσκευη ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ και βαλε κανα κοραλλακι καλε αδειος εισαι πια!!κανε κατι εχεις μεινει πισω χαχααχαχ!! Στο 50% για αρχή Πετραν και μετά δίνεις λίγο παραπάνω αν χρειαστεί... Περιμένουμε νέα .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 20 Οκτωβρίου 2015 Author #821 Share 20 Οκτωβρίου 2015 Ετσι 50%για αρχη και μετα ανεβαζεις σαν προσαρμοργη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 20 Οκτωβρίου 2015 Author #822 Share 20 Οκτωβρίου 2015 (edited) για δώσε λεπτομέριες για το πως δουλέυει ρε συ πετρανΠανο μου θελει κατι σαν προσαρμογη!!Θελει επισεις 10mg ανα 100 λιτρα αυτο ειναι ομως το πιο πολυ!!! Ο πινακας της tmc εαν δεις λεει αλλα ποσα π.χ. 0.041 ξεκινας και μετα φτανεις 0.083.. Καλυτερη διαχησει γινετε σαφως στο σκιμμερ αλλα πρεπει να ξερεις ποσα αντεχει το σκιμμερ δλδ οι κολησεις του.εστειλα mail στην deltec μου ειπαν αφοβο εως 25mg οποτε για 250 λιτρα στη μεγαλη δοση!!οποτε πιο χαλαρα στα δικα μου!! Δεν εχω ακομα κοντρολερ γιατι ειναι λιγι η ποσοτιτα που παιζω ακομα.. και ουσιαστηκα εαν αρχιζει να μοιριζει στο χωρο τοτε εχεις θεματα.. Το οζον μενει κατι λιγα δευτερολεπτα μεσα στο ενυδρειο μας οχι πιο πολυ.απλα θελει τρομερη προσοχη ...επισης δεν χρειαζετε να δουλευει συνεχεια (χρονοδιακοπτης) δλδ εγω παιζω 8 ωρες σπαστα 4 και 4 την ημερα Και οσο για εμας τους ανθρωπους ΤΟΞΙΚΟ σε μεγαλες οσοτητες προκαλη εντονους πονοκεφαλους και γενικοτερα προβληματα!!! Εαν δλδ το ειχα στο υπνοδωματιο μας ουτε που θα το σκεφτομουν!!η ωρες που παιζει ειναι η ουρες που λοιπουμε για καλο και για κακο.. και λογο του ιντεφιξ το παραθυρο μενει ανοιχτω οποτε safe!!!επισεις ενα αλλο tips ο sander λεει πως σε περιπτωση υγρασιας πανω απο 60% πεφτει 30% η αποδοση του.. Καλο θα ηταν ο αερας πριν το οζον να περνα απο ενα diy με ζελε silica νομιζω ετσι λεγεται..τωρα ετοιμαζω αυτη τη πατεντα Έγινε επεξεργασία 20 Οκτωβρίου 2015 - petran halen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 20 Οκτωβρίου 2015 Author #823 Share 20 Οκτωβρίου 2015 (edited) Φαντασου για τον ξηραντηρα του ενα δοχειο θηκη ρητινης απιονισμου για οσμοση αξιας 10 15 ευρο που εχει πανω κατω σωλινακι οποτε βαζεις μεσα το gel και στην μια ακρη την αντλια στην εισοδο ας πουμε και στην εξοδο ας πουμε το οζον λογικα δουλευει. Πολλους εχω δει να παιζουν οζον μπαμ και κατω μεσα στο ενυδρειο αυτο φιλε πανο θελει τρελη εμπειρια πραμα που ΔΕΝ την εχω!! Ουσιαστηκα η διαχειση ειναι το θεμα. Οπως και να εχει το νερο το κανει κρυσταλο!!και ειναι ωραιο να ασχοληθουμε με αυτο το εργαλειο!! Έγινε επεξεργασία 20 Οκτωβρίου 2015 - petran halen Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 21 Οκτωβρίου 2015 #824 Share 21 Οκτωβρίου 2015 πετραν οπότε απο εξοπλισμό έχεις μόνο τον οζοντοτήρα που πάει και το ρίχνει στο ventouri στο skimmer ?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 21 Οκτωβρίου 2015 #825 Share 21 Οκτωβρίου 2015 Ρε παίδες θα μου λύσετε μια απορία ; Από εδώ μέσα έχουμε απορρίψει την UV ακτινοβολία ! Βλέπω ένα μηχανιμα που φαντάζομαι ότι είναι μια μέθοδος αποστείρωσης ! Αξίζει αυτό το ρίσκο για τα μηχανήματα μας και την υγεία μας ; Είναι τόσο διαφορετικό από την uv???? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος