Jump to content

Petran's Reef !!!!

petran halen

Recommended Posts

Εννοειται πετραααααν!!!!!

Εεεεελιωσα με το deep water! :lolu:

Οσο για τα καλα παιδια και τις ψυχαρες,ειλικρινα μπραβο σου που το βλεπεις ετσι.

Εγω ομως δεν ειμαι καλος ανθρωπος και δεν τους δικαιολογω.......οταν βλεπεις οτι αυτος που κανεις παρεα ειναι σκοταδι-μιζερος-κακομοιρης-ιντριγκαδορος αντι για αποκλειστικα χομπυστας,τον αφηνεις ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥ να σβησει....

Κατι τετοιοι τυποι ειναι κινουμενη αμμος....οσο τους κανεις παρεα τοσο σε βυθιζουν.Οποτε η μονη επιλογη ειναι να τους κανεις περα....για πολυ περα ομως!Ειδικα οταν βλεπεις οτι τον εχουν παραγκωνισει τοσα μα τοσα ατομα.

Ενταξει ενας η' δυο ατομα,ισως να ειναι λαθος η' προκαταληψη....οταν ομως δεν θελει να τον βλεπει μια ολοκληρη κοινοτητα τοτε δεν μπορει ολοι να κανουν λαθος.

Τον απαρατας στη κακομοιρια του να κυρητει μονος του και να τη γλυτωσεις οσο ειναι νωρις γιατι αλλιως σε περιμενει η ιδια τυχη.

Τεσπα....

Ειδα εβαλες σουπερ αβαταρ :jig:

σολο με το ενυδρειο μου!!!  

αλλαγη νερου παρεα με τα κοραλλια εξω απο το νερο :) 

δυνατη  τερμα μουσικουλα και αλλαγη 100 λιτρα καθε βδομαδα  :thumbsu:

• Like 6

Ωραίος ο Πετραν!!!Πάμε γερά!!

Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 1

Σιγα το παλιοενυδρειο που εχεις ρε :usd:  :usd:

Αυτο που μας δειχνεις δεν ειναι αληθεια....αλοιωνεις και πειραζεις τις φωτογραφιες σου για να νομιζουμε πως εισαι κανενας γκουρου και να αυξησεις τις πωλησεις του βιβλιου σου "reef χωρις τις υποδειξεις του γκουρου".....

Αααααασε που τα αγορασες τα κοραλια μολις τωρα και δεν ειναι τα παλια σου!Σε καθε φωτο βαζεις και καινουργια κοραλια αφου τα χανεις παλιοασχετε :usd:  :usd:

Ειναι και ασπρο το ενυδρειο...αηδιες!μπλιαχ

Και ο φωτισμος?Πολυ μπλε ρε παιδακι μου....δεν ειναι του γουστου μου :ballistic:

Κατι τετοιες αηδιες θα σκεφτεται ο γκουρου για να παραγηορησει τον εαυτο του που το ενυδρειο του δεν εχει ουτε τη μιση ομορφια του δικου σου πετραν....

Στο τελος ομως οταν θα γυρναει την καζανα του και θα βλεπει το δικο του,θα κυλαει ενα δακρυ και θα μονολογει.....μα ξερω τοσα(νομιζεις βλαξ),εχω σκασει ααααααααλλα τοσα(μπραβο βλαξ)....γιατι να μην ειναι το ενυδρειο μου σαν το δικο του? :crazysmile:

Μπραβο πετρακοοοοοοοο φτου φτου και φτου φιλε!

Δεν ξερω τι στραβη πηγε να σου κατσει αλλα το ενυδρειο φαινεται σαν να μη "συννεφιασε" ποτε :jig:

Έγινε επεξεργασία - mad23

να εισαι καλα καλε μου φιλε!! ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗ ICK επαθα!! εχασα πολλα ψαρακια αλλα ειδη σε καταντηνες στο σπιτι υπαρχουν οι αντικαταστατες τους :)  απο την γλωσσαφαγια μερικων κακοπροερετων ανθρωπων μου ετυχε!! αυτο ειναι το ασχημο  μερικοι χεροντε με την (καταστροφη ) σου ! 

ολος τυχεως αυτες της μερες μιλαω με τον ΚΙΡΙΟ michael paletta   που βλεπω εδς και 4 μηνες συνομιλλιας μας πως ποτε δεν μου το επεξε κατι ποτε δεν την ειδε καπως !!! και δεν σου κρυβω πως μου ειπε,  η δικια σου εμπειρια τη λεει για αυτο το θεμα σου?? τοσο ηρεμος τοσοχαλαρως μα τοσο ακομπλεξαριστως χομπυστας!!!   αυτο ειναι το χομπυ μας!!! η μεταβιβασει της γνωσεις  οχι οι πονηριες η   η επιβραβευση πως εγω το ξερα.. η πως πολυ καλα με συμπληρωνεις εσυ!!

ειναι κριμα.... γιατι στο χομπυ ειπαρχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!!  ΟΠΩς ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ!! να ακουνε καπιους κακοηθεις χομπυστες και να τους παρασερνουν,διοτι αυτοι οι χομπυστες εχουν μεγαλη ψυχη και καρδια προσ ΟΛΟΥς ΜΑς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο Πέτρο....όσο για τα παρασκηνιακά, η μεγαλύτερη δυστυχία αυτών που ασχολούνται με αυτά είναι να ΜΗΝ ασχολούνται οι υπόλοιποι με αυτούς.

Συνέχισε όπως εσύ ξέρεις.....by the way, το ενυδρείο τα σπάει!!!!!!!

• Like 2

Συμφωνω απολυτα πως ειναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΟΤΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΑ,ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΟΣΗ ΛΥΠΗ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ Η' ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΕΣΕΝΑ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΦΛΟΥΔΕΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ....ε εκει δεν μπορεις να κανεις κατι βρε,ετσι ειναι ο νεοελληναρας και ο παλιοψυχος :thumbsu:

Αλλα μη μου ξαναπεις πως εβγαλες ick και εχασες ψαρακια μαγκα μου,επειδη καποιοι σε γλωσσοφαγανε η σε ματιασανε......σε εχω για σοβαρο(σχετικα :usd:) ανθρωπο!

Αν ηταν ετσι φιλε μου,εγω οχι ενυδρειο δεν θα ειχα τωρα αλλα το καρδιογραφημα μου τωρα θα ηταν ετσι....."------------------------"

Δεν υπαρχουν τετοια πραγματα......δεν υπαρχει ανθρωπος στον πλανητη που να μπορει να σου προκαλεσει τετοιο πραγμα.....εκτος αν κανει μαγεια :death:

Αλλα και παλι δεν θα καταφερει να κανει τα ψαρακια σου να βγαλουν ick.

Αντι να ψαξεις την αιτια εκει(ματια,γλωσσες,μυτες,βουντου κτλ) κοιτα μηπως εχει γινει κατι στο συστημα σου πετρακο που στρεσαρε τα ψαρακια και εκδηλωσα παλι αυτο το παρασιτο.

Γιατι αλλιως και τα επομενα θα ξαναβγαλουν.

Ασε το συστημα τωρα χωρις ψαρακια για δυο εβδομαδες και ξεκινα παλι προσεκτικες αγορες και συνετο στοκαρισμα και ολα θα πανε καλα.....οοοοσο και να σε γλωσσοτρωνε.....παναγιτσα μου,θα με γυρισεις 100 χρονια πισω με τα ματια και τις δυσειδαιμονιες :lolu:

• Like 1

Συμφωνω απολυτα πως ειναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΟΤΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΑ,ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΟΣΗ ΛΥΠΗ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ Η' ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΕΣΕΝΑ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΦΛΟΥΔΕΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ....ε εκει δεν μπορεις να κανεις κατι βρε,ετσι ειναι ο νεοελληναρας και ο παλιοψυχος :thumbsu:

Αλλα μη μου ξαναπεις πως εβγαλες ick και εχασες ψαρακια μαγκα μου,επειδη καποιοι σε γλωσσοφαγανε η σε ματιασανε......σε εχω για σοβαρο(σχετικα :usd:) ανθρωπο!

Αν ηταν ετσι φιλε μου,εγω οχι ενυδρειο δεν θα ειχα τωρα αλλα το καρδιογραφημα μου τωρα θα ηταν ετσι....."------------------------"

Δεν υπαρχουν τετοια πραγματα......δεν υπαρχει ανθρωπος στον πλανητη που να μπορει να σου προκαλεσει τετοιο πραγμα.....εκτος αν κανει μαγεια :death:

Αλλα και παλι δεν θα καταφερει να κανει τα ψαρακια σου να βγαλουν ick.

Αντι να ψαξεις την αιτια εκει(ματια,γλωσσες,μυτες,βουντου κτλ) κοιτα μηπως εχει γινει κατι στο συστημα σου πετρακο που στρεσαρε τα ψαρακια και εκδηλωσα παλι αυτο το παρασιτο.

Γιατι αλλιως και τα επομενα θα ξαναβγαλουν.

Ασε το συστημα τωρα χωρις ψαρακια για δυο εβδομαδες και ξεκινα παλι προσεκτικες αγορες και συνετο στοκαρισμα και ολα θα πανε καλα.....οοοοσο και να σε γλωσσοτρωνε.....παναγιτσα μου,θα με γυρισεις 100 χρονια πισω με τα ματια και τις δυσειδαιμονιες :lolu:

εννοω η γκινια  το μεφαγες το οχι ρε π**στι μου αυτο...αλλαθα το ξεπερασουν !!! ωρα ετπιμαζω και το οζον  να τα βοηθεισει καπως και πιστευω πως σε λιγο καιρο θα ειναι παλι γεματο ψαρακια (*εαν και τωρα ειναι πολι πιο ανετο)  αηαηαηαχαχαχαχααχαχ

χαχα,ε ναι ειναι πιο "σβηστο" ετσι ρε :usd:

Ολα καλα θα πανε :thumbsu:

Δεν σε ρωταω τι θα βαλεις κτλ,περιμενουμε φωτο οταν ερθει η ωρα!

• Like 2

.....παναγιτσα μου,θα με γυρισεις 100 χρονια πισω με τα ματια και τις δυσειδαιμονιες :lolu:

Μήπως αυτό βοηθήσει?

• Like 5

:lolu:  :lolu:    

Καλά είστε απίστευτοι!!     

Πετράν οτι και να λένε οι κακές οι γλώσσες εμέις θα παίρνουμε τα λαστιχάκια μας, θα κάνουμε και τις αλλαγούλες μας  και θα χαιρόμαστε το ενυδρείο μας όπως είναι.  

Και φυσικά να είμαστε καλά και να έχουμε χρήμα στις τσέπες να τα "σκάμε" για το αγαπημένο μας χομπυ :) 

• Like 1

:lolu:  :lolu:    

Καλά είστε απίστευτοι!!     

Πετράν οτι και να λένε οι κακές οι γλώσσες εμέις θα παίρνουμε τα λαστιχάκια μας, θα κάνουμε και τις αλλαγούλες μας  και θα χαιρόμαστε το ενυδρείο μας όπως είναι.  

Και φυσικά να είμαστε καλά και να έχουμε χρήμα στις τσέπες να τα "σκάμε" για το αγαπημένο μας χομπυ :)

γεια σουρε ευγενιεεεεεε!!!!!!!!!!!   αλαλ μαλλον αυτοι που τα σκανε με διαφορα ΔΕΝ εχουνε ενυδρειο γιατι εγω απο τους λιγους χομπυστες που ξερω!!! δεν κανουν τιποτα  και ειναι πετυχειμενα τα συστηματα τους!!!!   :thumbsu:  :thumbsu:

• Like 1

Φιλε η τυπησα ειναι ετοι φωτος μπροστα!!!!

Μιλαμε για γελιαααα!!!

Εγώ λέω να την βάλουμε στην πρώτη σελίδα στο forum για να είμαστε καλυμμένοι. :) :)

• Like 2

Φιλε ειναι μπιζνα πληρωνεις και σου κανουν online ξεματιασμα ενυδρειου!!! Για φαντασου!! Χαχαχαχαχαχα!!!

Ηταν ματιασμενα ταδε κυριε κυρια??

Ουυυυυ καλα να σε αφου τωρα οι δισκοι που εχεις μεσα θα μπουνε στα κοραλλια σου !!!τοινγκκκ ααχαχαχ

Οχι βρε....κανενα γατι δεν μπορει να ματιασει το aquazone και τα πραγματικα μελη του :icon_dance:

Βρε Μιχάλη και τα γατιά ματιάζουν ; :). :)

Πετρο καθε εμποδιο σε καλο λενε...

Αν εχεις στεισει καραντινα με τα υπολοιπα που επεζησαν τρεξε το μεγαλο χωρις ψαρια για οσο πιο πολυ γινεται για να χαθει το στελεχος που σου εκανε τη ζημια!!! Και για οτι νεο βαλεις περασε το απο την καραντινα και αυτο...

Δυστυχως οι περισσοτεροι απο εμας (και γω μεσα) παιζουμε κορωνα γραμματα καθε φορα που βαζουμε ενα ψαρι ή ενα κοραλι γιατι δεν εχουμε μια μικρη καραντινα των 50 λιτρων :-(((

• Like 1

Δώσε πόνο φιλαρακι!!!!!!!!

Έγινε επεξεργασία - panozzz
  • Like 1

Λοιπον μαγκες δεν ξερω τη λετε ολοι σας χαχααχ

Εγω σημερα βρεθηκα μπροστα στο ενυδρειο του καλου φιλου θαναση και επαθα ζημιααααα!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ !!

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...