gregkn73 5 Οκτωβρίου 2015 #751 Share 5 Οκτωβρίου 2015 Κυριε χημικε μου!!! Μερικες απο την συλλογη μου..!!! Ti κοραλι ειναι στην πρωτη φωτο με το απιστευτο χρωμα ρε πετρο? Βγαλε και μια λιγο πιο μακρυα και πιο καθαρη να χαζεψουμε! "Hello, and thank you for your interest in the Hanna checkers! There are some key differences between the two checkers. The HI 713 is designed for most water applications, while the HI 736 is a marine checker, which is designed for use with saline water. The HI 713 gives results in ppm phosphate, and the HI 736 gives results in ppb phosphorus; the HI 736 is therefore more sensitive because it can detect much lower concentrations. Regardless of the checker units, the results can easily be converted to the desired units by multiplying by a correction factor. To convert from phosphate to phosphorus, divide results by 3.066, and to convert from ppm to ppb, multiply by 1000. To convert from phosphorus to phosphate, multiply results by 3.066, and to convert from ppb to ppm, divide by 1000. In summary, when deciding which checker is right for your application, consider (1) the salinity of the water, and (2) the expected concentration range, remembering to convert units if necessary. Hanna Instruments" http://www.reefcentral.com/forums/showthread.php?t=2442698 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 5 Οκτωβρίου 2015 Author #752 Share 5 Οκτωβρίου 2015 Πετρο καλλιεργω και ταιζω μια digitata plate superman πορτοκαλι με πρασινους, μπλε και κοκκινους πολυποδες!!! Ο Κ.νικνικ βλεπω κανει like αλλα δεν γραφει.... μαλλον θελει να δει λιγσκι μαλλι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 5 Οκτωβρίου 2015 Author #753 Share 5 Οκτωβρίου 2015 Και λιγο χρωματακι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 5 Οκτωβρίου 2015 Author #754 Share 5 Οκτωβρίου 2015 Ti κοραλι ειναι στην πρωτη φωτο με το απιστευτο χρωμα ρε πετρο? Βγαλε και μια λιγο πιο μακρυα και πιο καθαρη να χαζεψουμε! "Hello, and thank you for your interest in the Hanna checkers! There are some key differences between the two checkers. The HI 713 is designed for most water applications, while the HI 736 is a marine checker, which is designed for use with saline water. The HI 713 gives results in ppm phosphate, and the HI 736 gives results in ppb phosphorus; the HI 736 is therefore more sensitive because it can detect much lower concentrations. Regardless of the checker units, the results can easily be converted to the desired units by multiplying by a correction factor. To convert from phosphate to phosphorus, divide results by 3.066, and to convert from ppm to ppb, multiply by 1000. To convert from phosphorus to phosphate, multiply results by 3.066, and to convert from ppb to ppm, divide by 1000. In summary, when deciding which checker is right for your application, consider (1) the salinity of the water, and (2) the expected concentration range, remembering to convert units if necessary. Hanna Instruments" http://www.reefcentral.com/forums/showthread.php?t=2442698 Γρηγορη μου montipora superman ειναι στη πρωτη φωτο frag μικρουλι αλλα παει σαν τρελοοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 5 Οκτωβρίου 2015 #755 Share 5 Οκτωβρίου 2015 Γρηγορη μου montipora superman ειναι στη πρωτη φωτο frag μικρουλι αλλα παει σαν τρελοοοΑφρεναριστο Γρηγορη αχαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 6 Οκτωβρίου 2015 #756 Share 6 Οκτωβρίου 2015 Γρηγορη μου montipora superman ειναι στη πρωτη φωτο frag μικρουλι αλλα παει σαν τρελοοο Παει οπως πρεπει γιατι περιμενουν μερικοι μερικοι επισκεψεις απο αυτο το ειδος στο ενυδρειο τους!!! :-)))))))))) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 6 Οκτωβρίου 2015 Author #757 Share 6 Οκτωβρίου 2015 Παει οπως πρεπει γιατι περιμενουν μερικοι μερικοι επισκεψεις απο αυτο το ειδος στο ενυδρειο τους!!! :-)))))))))) : ) :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 7 Οκτωβρίου 2015 #758 Share 7 Οκτωβρίου 2015 Παει οπως πρεπει γιατι περιμενουν μερικοι μερικοι επισκεψεις απο αυτο το ειδος στο ενυδρειο τους!!! :-)))))))))) +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 15 Οκτωβρίου 2015 Author #759 Share 15 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα σας!!!!!!!!!!!! θα ηθελα να ζητησω απο τους συντονιστες να κατεβασουν το παρων θεμα μου !!!!!! ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 15 Οκτωβρίου 2015 #760 Share 15 Οκτωβρίου 2015 Τι εγινε ρε Πετραν;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 15 Οκτωβρίου 2015 #761 Share 15 Οκτωβρίου 2015 Ωχ !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 15 Οκτωβρίου 2015 Author #762 Share 15 Οκτωβρίου 2015 Τι εγινε ρε Πετραν;;;;;; απλα εχω μερικα κοληματα... το θεωρω χομπυ και μεσο να περνω καλα , και οχι οπως βλεπω καπιους να βγαζουν (κακια) δλδ να σε σχολιαζουν με ασχημο τροπο και μπροστα σου ολα καλα. Η να χαιρονται με την (απογοητευση ) σου. η να παθιαζοντε τοσο που να μαθαινεις πως γελανε με της φωτο που ανεβαζεις ενα απλο χομπυ ειναι τιποτα παραπανω!!! και δεν σκοπευω να χαλιεμαι με τους (αλλους) αντι με το χομπυ μου... γιατι ποτε δεν πιστεψα στην καντεμια αλλα οταν εμαθα για ολα αυτα γιρισα στο σπιτι και ειδα μια αναποδια καπως μεγαλη,αλλα την εφερα οκ ολα τωρα!! αλλα ηταν μουτζα ασχημη!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 15 Οκτωβρίου 2015 #763 Share 15 Οκτωβρίου 2015 Εγώ λέω ότι όλα αυτά είναι ανοησίες ! Εχεις ένα υπέροχο ενυδρείο και ατελείωτη τρέλα! Ψάχνεσαι και πας το χόμπι μπροστά ! Τώρα αν καποιος ζήλεψε και είπε και καμία κακιά , τι να κάνουμε μέσα στο παιχνίδι είναι ! Τώρα για το κακό που σε βρήκε , άσχημο αλλά συμβαίνει και αυτό ! Χωρίς να σε ξέρω και από πριν , σε γνώρισα μαζί με όλα τα παιδιά πριν κανα χρόνο ! Δεν έχω δει το ενυδρείο σου από κοντά αλλά με εχεις καλέσει κατ επανάληψη άρα αυτό κάτι σημαίνει ..... Σωστά ;;; 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 15 Οκτωβρίου 2015 Author #764 Share 15 Οκτωβρίου 2015 τελικα οχι ακυρο !!! δεν προκειτε να κανουμε το χατιρι σε κανεναν, το forum ειναι κατι το αψυχο εμεις του δινουμε ζωη, και ειναι κριμα να σταματησω για μερικους κυριους που θελουν να με κανουν να σταματησω και να απομακρυνθω απο εδω... ειμαστε μια παρεα και ειναι βλακεια!!!! και φυσικα ευχαριστω τα παιδια με τα μνμ και τα τηλεφωνα που με ισιωσαν!!! και μου θυμησαν ολα αυτα τα ενυδρειακα που καναμε παρεα και της καλες στιγμες!!! οσο για τους υπολοιπους κυριους που με κανανε να φτασω σε αυτο το σημειο να ειναι παντα καλα αυτοι και τα συστηματα τους!!!! ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΛΑ ΗΡΘΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 15 Οκτωβρίου 2015 Author #765 Share 15 Οκτωβρίου 2015 Εγώ λέω ότι όλα αυτά είναι ανοησίες ! Εχεις ένα υπέροχο ενυδρείο και ατελείωτη τρέλα! Ψάχνεσαι και πας το χόμπι μπροστά ! Τώρα αν καποιος ζήλεψε και είπε και καμία κακιά , τι να κάνουμε μέσα στο παιχνίδι είναι ! Τώρα για το κακό που σε βρήκε , άσχημο αλλά συμβαίνει και αυτό ! Χωρίς να σε ξέρω και από πριν , σε γνώρισα μαζί με όλα τα παιδιά πριν κανα χρόνο ! Δεν έχω δει το ενυδρείο σου από κοντά αλλά με εχεις καλέσει κατ επανάληψη άρα αυτό κάτι σημαίνει ..... Σωστά ;;; προσπαθω να μοιραστω το διαβασμα μου και την τρελαμου!! ελα σπιτι και φερε και σακουλες με λαστιχακια εχω διαφορα χρωματα για σενα και μεγεθοι!! η θεωρια μου ειναι πως οσο παιδευομε να μαθω εγω να μην πεδευτουν αλλοι, αυτοι οι αλλοι να μας διξουν κατι αλλο και κατι αλλο! μονο ετσι παμε μπροστα και το χομπυ μας δεν ειναι μοναδα!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 15 Οκτωβρίου 2015 #766 Share 15 Οκτωβρίου 2015 δεν ξεχνιούνται αυτά τα βράδια πετράν..όταν κάνεις τέτοια ωραία ξενύχτια με φίλους αξίζει να χαλιέσαι για τους κακοπροαίρετους???δεν νομίζω φίλε μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 15 Οκτωβρίου 2015 Author #767 Share 15 Οκτωβρίου 2015 δεν ξεχνιούνται αυτά τα βράδια πετράν..όταν κάνεις τέτοια ωραία ξενύχτια με φίλους αξίζει να χαλιέσαι για τους κακοπροαίρετους???δεν νομίζω φίλε μου... Εκανε και κρυο !! ειχε και γελια και περασαμε τελεια!!!!!!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 15 Οκτωβρίου 2015 #768 Share 15 Οκτωβρίου 2015 Πετραν φιλε κου καλε όντως το ΑΖ είμαστε ολοι εμεις ενωμένοι εντός εκτός και επι ταύτα.. Παντα θα υπάρχουν λόγια του αέρα και κακιουλες ειδικά απο πρώην γκουρού σε σύνταξη πιστεύω να με πιάνεις... Τι κάνουμε για ολα αυτα?προσπερνάμε τον τους αφήνουμε στην μιζέρια τους και κάνουμε το χόμπι μας και την παρέα μας διότι για αυτόν τον σκοπό βρισκόμαστε εδω ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ... Έχεις έναν υπέροχο ύφαλο,εχεις και το σωστό κορίτσι άλλα είσαι και ψυχή... Πάμε γερά.... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 15 Οκτωβρίου 2015 #769 Share 15 Οκτωβρίου 2015 Αντε και μου έβγαλες το λάδι!! Τώρα όμως ξέρεις τι θέλω;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 15 Οκτωβρίου 2015 Author #770 Share 15 Οκτωβρίου 2015 Πετραν φιλε κου καλε όντως το ΑΖ είμαστε ολοι εμεις ενωμένοι εντός εκτός και επι ταύτα.. Παντα θα υπάρχουν λόγια του αέρα και κακιουλες ειδικά απο πρώην γκουρού σε σύνταξη πιστεύω να με πιάνεις... Τι κάνουμε για ολα αυτα?προσπερνάμε τον τους αφήνουμε στην μιζέρια τους και κάνουμε το χόμπι μας και την παρέα μας διότι για αυτόν τον σκοπό βρισκόμαστε εδω ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ... Έχεις έναν υπέροχο ύφαλο,εχεις και το σωστό κορίτσι άλλα είσαι και ψυχή... Πάμε γερά.... ετσι ακριβως καλε μου φιλε..αυτοι που μπαινουν σε τετοια τριπακια και σκεψεις μονο δυστηχισμενοι ειναι και δεν απολαμβανουν αυτο που κανουν!!!! μενουν στο τελος ΠΑΝΤΑ μονοι τους να αυτοδηλητιριαζοντε!!! γιατι απλα δεν εχουν κανεναν διπλα τους.... κοιτανε το χομπυ για να δειχτουνε!! και το κακο ειναι πως δηλητιριαζουν και αλλους χομπιστες μα πανω απο ολα το χομπυ μας!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 15 Οκτωβρίου 2015 #771 Share 15 Οκτωβρίου 2015 Εκανε και κρυο !! ειχε και γελια και περασαμε τελεια!!!!!!!!!Τι κρύο ρεεε , ψοφοκρυο και εσύ με το ραντακι Τι να πει κανείς.... χαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 15 Οκτωβρίου 2015 Author #772 Share 15 Οκτωβρίου 2015 Αντε και μου έβγαλες το λάδι!! Τώρα όμως ξέρεις τι θέλω;; τι???? οτι θες το χεις απο μενα εσυ!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 15 Οκτωβρίου 2015 #773 Share 15 Οκτωβρίου 2015 Λοιπον πετραν μου....αυτα που θα σου πω να τα βαλεις καλα στο μυαλο σου φιλε μου Καταρχην ξαναβαλε φωτο στο αβαταρ Αυτες ειναι τακτικες που ακολουθουσαν μονο μογγολοι για να δειξουν οτι κρατανε μουτρακια γιατι τα αλλα παιδακια δεν τους επαιζαν η' γιατι ηθελαν να ασχοληθουμε μαζι τους. Ξερεις με τα κλασσικα μηνυματα και τηλεφωνα,με ατακες εισαγωγης του τυπου "ελα ρε φιλε τι εγινε παλι?Τι επαθες"κτλ....attention junkies τους λενε στο τυμπακι η' μογγολους στις μοιρες,που ειναι διπλα. Επειδη λοιπον απο το λιγο που σε ξερω δεν ανηκεις σε καμια απο αυτες τις δυο κατηγοριες βαλε παλι το αβαταρ σου για να μη σου "φιλησω" Αρκετα πια με αυτη τη γελοιοτητα και στο λεω εγω που εχω πεσει στην ιδια παγιδα. Αυτα οσον αφορα στο σοβαρο θεμα....κατσε να παμε και στα γελοια τωρα,γιατι γελοιοι ειναι αυτοι που σου προκαλεσαν αυτα που αναφερεις. Δυστυχως στο χομπυ μας φιλε πετραν δεν υπαρχει καποια υπηρεσια που να κανει face control-brain/mind control κτλ κτλ Αυτο εχει και τα καλα του αλλα εχει και τα κακα του....μπαινουν μεσα σε αυτο και δυστυχως βαραινουν οχι μονο το χομπυ μας αλλα και αυτα που εχουμε μεσα στα σωβρακα μας,ατομα τα οποια το μονο που τους αξιζει ειναι η απομονωση η' μερικες ροχαλες στην καλυτερη περιπτωση. Πεεεεες μου ειναι δυνατον να λες αυτα που λες,επειδη μερικοι ζηλευντας το ενυδρειο αλλα και αλλα πραγματα,να σου λενε ΑΗΔΙΕΣ????? Και εσυ να τους λαμβανεις και υπ'οψην σου ρε φιλε? Τι εσαι 5 χρονων? Αφου ξερεις η κατινα ο ελληναρας ετσι λειτουργει...... Δεν ξερεις την αναφορα που λεει πως,"Ειδε ο θεος εναν "τζουμπανο" να κλαιει και κατεβηκε απο τον ουρανο και τον ρωτησε....τι εχεις τεκνον μου και κλαις?Πεθαναν τα προβατα μου του ειπε ο "τζουμπανος"....και του ειπε ο Θεος"τι θες να κανω για να νοιωσεις καλυτερα?" και τοτε ο μυθικος ελληναρας "τζουμπανος ειπε....να ψοφησουν και τα προβατα του γειτονα ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΚΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΟΙ "ΤΖΟΥΜΠΑΝΟΙ".....ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..... Και ειδικα στον εναν γκουρου εγω θα του το κοψω το χομπυ....οπως στο λεω......αν και ηδη κομμενο ειναι....αλλα φιλαρακο μου αυτο τον τσουζει.....που ενω θεωρει πως ειναι ο υπεργκουρου του θαλασσινου....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 100 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΤΟ 1/10 ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ(ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ)......ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΟΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1/10 ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ "ΝΗΠΙΑΚΟ"..... Γιατι μερικα ανθρωπακια ειναι μονο ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΙ-ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΚΑΙ LADIEEEEEES πετραν.......... Ξερεις λες πωωωωω ρε φιλε πολυ ομορφη η μπελουτσι....και λεει ο γκουρου-ωπα σορρυ,το γκομενακι-....ελα μωρε πολυ μεγαλο στηθος εχει...δεν μου αρεσει! Πωωω ρε φιλε πολυ ωραια η τζολι......και λεει η γκουρου,ελα μωρε πολυ αδυνατη....δεν μου αρεσει Ε τα ιδια λεει για οοοοοολα τα ενυδρεια των υπολοιπων......τα βλεπει "ολα λιγα" φιλε........αφου ειναι "λιγο" ανθρωπακι... Γκουρου θα ερθει η ωρα που δεν θα μπορεις να μπεις σε μαγαζια....ηδη σου εχει μεινει μονο ενα που σε ανεχεται...οταν θα σε παρει χαμπαρι και αυτος(που θα σε παρει,στο υποσχομαι και αυτο) δεν θα σου δινουν ουτε λεπι.... Βεβαια δεν φταις μονο εσυ......φταιει και το οτι σε ανεχομαστε ακομα με τους 2ους και 3ους λογαριασμους που μπαινεις βρε ηθοποιε αλλα θα ερθει η ωρα που θα σου κοπουν οι "παραστασεις" Ξεφτυλιστηκες και αντι να κοψεις το χομπυ η' να ασχοληθεις με αυτο για την παρτι σου....εχεις μπει σε ενα mode να κανεις "κακο" με υπουλους και παρασκηνιακους τροπους.......σου ετοιμαζω ενα γλεντι....αλλα ενα γλεντι ομως............ Θα "γιορταστεις" καταλληλως...οπως σου αξιζει! Αντι να ασχοληθεις με αλλα πραγματα στη ζωη σου βγαζεις μονο κακια και μιζερια....την ωρα που κανεις δεν ασχολειται μαζι σου αφου δεν υπαρχεις....υπο απειρες εννοιες! Πετρακο αυτοι που ασχοληθηκαν με τις φωτο σου ΟΥΤΕ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΣΟΥ......δωστους ενα μεγαλο φιλι και αστους να βυθιστουν στη μιζερια και στη σκοτεινη και υπογεια παρειτσα τους Αυτο πειραζει....το οτι εδω πια ειμαστε μια μεγαλη παρεα...χωρις γκουρου....με ολα ομορφα ενυδρεια και το κυριοτερο....καλα παιδια που αγαπανε το χομπυ και οχι την προβολη,την αναγνωριση και την επιδειξη και μαλιστα με ανοησιες! Τα υπολοιπα εν καιρω! ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΧΟΜΠΥ ΝΑ ΟΜΟΡΦΥΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 15 Οκτωβρίου 2015 Author #774 Share 15 Οκτωβρίου 2015 μιχαλη!!!!!!!!!!! σιγουρα επιρεαστηκα και στεναχωριθηκα μετα ομως απο τα τηλεφωνηματα απο φιλους με ισιωσαν! απο την μερια μου μονο ενα πραμα θα πω... (ασχημο) για εμενα ειναι πως περνουνε και αλλους μαζι τους (δηλητιριζουν) ατομα τα οπια ειναι πολυ καλα παιδια γνωστες και πραγματικα ΨΥΧΑΡΕΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ICK κολανε και επιρεαζουν τα καλυτερα κοματια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 15 Οκτωβρίου 2015 Author #775 Share 15 Οκτωβρίου 2015 Λοιπον πετραν μου....αυτα που θα σου πω να τα βαλεις καλα στο μυαλο σου φιλε μου Καταρχην ξαναβαλε φωτο στο αβαταρ Αυτες ειναι τακτικες που ακολουθουσαν μονο μογγολοι για να δειξουν οτι κρατανε μουτρακια γιατι τα αλλα παιδακια δεν τους επαιζαν η' γιατι ηθελαν να ασχοληθουμε μαζι τους. Ξερεις με τα κλασσικα μηνυματα και τηλεφωνα,με ατακες εισαγωγης του τυπου "ελα ρε φιλε τι εγινε παλι?Τι επαθες"κτλ....attention junkies τους λενε στο τυμπακι η' μογγολους στις μοιρες,που ειναι διπλα. Επειδη λοιπον απο το λιγο που σε ξερω δεν ανηκεις σε καμια απο αυτες τις δυο κατηγοριες βαλε παλι το αβαταρ σου για να μη σου "φιλησω" Αρκετα πια με αυτη τη γελοιοτητα και στο λεω εγω που εχω πεσει στην ιδια παγιδα. Αυτα οσον αφορα στο σοβαρο θεμα....κατσε να παμε και στα γελοια τωρα,γιατι γελοιοι ειναι αυτοι που σου προκαλεσαν αυτα που αναφερεις. Δυστυχως στο χομπυ μας φιλε πετραν δεν υπαρχει καποια υπηρεσια που να κανει face control-brain/mind control κτλ κτλ Αυτο εχει και τα καλα του αλλα εχει και τα κακα του....μπαινουν μεσα σε αυτο και δυστυχως βαραινουν οχι μονο το χομπυ μας αλλα και αυτα που εχουμε μεσα στα σωβρακα μας,ατομα τα οποια το μονο που τους αξιζει ειναι η απομονωση η' μερικες ροχαλες στην καλυτερη περιπτωση. Πεεεεες μου ειναι δυνατον να λες αυτα που λες,επειδη μερικοι ζηλευντας το ενυδρειο αλλα και αλλα πραγματα,να σου λενε ΑΗΔΙΕΣ????? Και εσυ να τους λαμβανεις και υπ'οψην σου ρε φιλε? Τι εσαι 5 χρονων? Αφου ξερεις η κατινα ο ελληναρας ετσι λειτουργει...... Δεν ξερεις την αναφορα που λεει πως,"Ειδε ο θεος εναν "τζουμπανο" να κλαιει και κατεβηκε απο τον ουρανο και τον ρωτησε....τι εχεις τεκνον μου και κλαις?Πεθαναν τα προβατα μου του ειπε ο "τζουμπανος"....και του ειπε ο Θεος"τι θες να κανω για να νοιωσεις καλυτερα?" και τοτε ο μυθικος ελληναρας "τζουμπανος ειπε....να ψοφησουν και τα προβατα του γειτονα ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΚΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΟΙ "ΤΖΟΥΜΠΑΝΟΙ".....ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..... Και ειδικα στον εναν γκουρου εγω θα του το κοψω το χομπυ....οπως στο λεω......αν και ηδη κομμενο ειναι....αλλα φιλαρακο μου αυτο τον τσουζει.....που ενω θεωρει πως ειναι ο υπεργκουρου του θαλασσινου....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 100 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΤΟ 1/10 ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ(ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ)......ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΟΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1/10 ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ "ΝΗΠΙΑΚΟ"..... Γιατι μερικα ανθρωπακια ειναι μονο ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΙ-ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΚΑΙ LADIEEEEEES πετραν.......... Ξερεις λες πωωωωω ρε φιλε πολυ ομορφη η μπελουτσι....και λεει ο γκουρου-ωπα σορρυ,το γκομενακι-....ελα μωρε πολυ μεγαλο στηθος εχει...δεν μου αρεσει! Πωωω ρε φιλε πολυ ωραια η τζολι......και λεει η γκουρου,ελα μωρε πολυ αδυνατη....δεν μου αρεσει Ε τα ιδια λεει για οοοοοολα τα ενυδρεια των υπολοιπων......τα βλεπει "ολα λιγα" φιλε........αφου ειναι "λιγο" ανθρωπακι... Γκουρου θα ερθει η ωρα που δεν θα μπορεις να μπεις σε μαγαζια....ηδη σου εχει μεινει μονο ενα που σε ανεχεται...οταν θα σε παρει χαμπαρι και αυτος(που θα σε παρει,στο υποσχομαι και αυτο) δεν θα σου δινουν ουτε λεπι.... Βεβαια δεν φταις μονο εσυ......φταιει και το οτι σε ανεχομαστε ακομα με τους 2ους και 3ους λογαριασμους που μπαινεις βρε ηθοποιε αλλα θα ερθει η ωρα που θα σου κοπουν οι "παραστασεις" Ξεφτυλιστηκες και αντι να κοψεις το χομπυ η' να ασχοληθεις με αυτο για την παρτι σου....εχεις μπει σε ενα mode να κανεις "κακο" με υπουλους και παρασκηνιακους τροπους.......σου ετοιμαζω ενα γλεντι....αλλα ενα γλεντι ομως............ Θα "γιορταστεις" καταλληλως...οπως σου αξιζει! Αντι να ασχοληθεις με αλλα πραγματα στη ζωη σου βγαζεις μονο κακια και μιζερια....την ωρα που κανεις δεν ασχολειται μαζι σου αφου δεν υπαρχεις....υπο απειρες εννοιες! Πετρακο αυτοι που ασχοληθηκαν με τις φωτο σου ΟΥΤΕ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΣΟΥ......δωστους ενα μεγαλο φιλι και αστους να βυθιστουν στη μιζερια και στη σκοτεινη και υπογεια παρειτσα τους Αυτο πειραζει....το οτι εδω πια ειμαστε μια μεγαλη παρεα...χωρις γκουρου....με ολα ομορφα ενυδρεια και το κυριοτερο....καλα παιδια που αγαπανε το χομπυ και οχι την προβολη,την αναγνωριση και την επιδειξη και μαλιστα με ανοησιες! Τα υπολοιπα εν καιρω! ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΧΟΜΠΥ ΝΑ ΟΜΟΡΦΥΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ! και κατι ποιο σημαντικο!!ΨΗΛΕΕΕ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΕΝΑ FRAG SWAP ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΔΥΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΓΑΤΑΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑ ΕΩΣ ΠΑΤΟ ΤΗΝ ΚΟΡΑΛΛΙΕΡΑ !!!!! ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΤΑ DEEP WATER!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος