Jump to content

Petran's Reef !!!!

petran halen

Recommended Posts

και ενα βιντεακι  την ωρα που περνουν το βραδυνο σαλατικο τους! 

just b-EAT it!!

Πολύ δυνατή ψυχοσύνθεση Πετραν οπως και τα κοράλλια εχουν πάρει πολυ τα πάνω τους...

Γιατι δεν ανεβάζεις λιγο ακομα την στάθμη στο ενυδρείο?

• Like 2

Πολύ δυνατή ψυχοσύνθεση Πετραν οπως και τα κοράλλια εχουν πάρει πολυ τα πάνω τους...

Αφου μιλαει για ψυχοσυνθεση ο TAN Πετρο ετοιμασετα για τον ψυχιατρο αχαχαχαχα.

• Like 1

Πέτρο το νερό χύνεται εξω :lolu: ?????

Τι κυκλοφορητες εχεις ρε φίλε και κάνουν τετοιο κύμα???

• Like 1

Η συγκεκριμενη αλλαγη δεν μου εφτασε το νερακι !!!! Το ξερω ΕΙΜΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ!!!! Κατσε να φτιαξω κανα μεγαλητερο και το επομενο θα ειναι μαυρο με πορτοκαλι!!!! ΑΧΙΛΛΕΑΣ!!
  • Like 1

Πέτρο το νερό χύνεται εξω :lolu: ?????

Τι κυκλοφορητες εχεις ρε φίλε και κάνουν τετοιο κύμα???

εναν μονο εχω δυονιση!!! Απλα επεξα σε σωστο σημιο και τον εκμεταλευτηκα πολυ!! ;)

Της τρελης!!

Ο πιντζαμας :P πιο δυστακτικος , αλλα προφανος

ειναι λογο μεγεθους συν οτι αρπαξε μερικες στην αρχη 

Τα καταφερααα!!πηρα επειδωμα ασβεστιου απο την fauna λογο clam!! Χαχαχαχα

Τα εκανα 6!!!post-51070-0-81655400-1443267882_thumb.jpg

Δεν μπορουσα να αντισταθω σε αυτο το κοματι milleporas αυτο το χρωμα δεν υπαρχει!!!για χαρη της εβγαλα αλλο κοραλι. (Αρρωστια εντελως) να τη λοιπον..post-51070-0-99494200-1443268316_thumb.jpg συντομα ερχοντε και νεα ηλεκτονικα μηχανιματακια για περισσοτερη ασφαλεια!!

post-51070-0-19662100-1443268190_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία - petran halen
  • Like 3

Πετράν το εσωτερικό φίλτρο το έχεις μόνιμα μέσα στο ενυδρείο? Τι υλικά έχεις μέσα?

Οχι ευγενιε που κ που το βαζω με λιγακι υαλοβαμβακα να τραβηξει για 2 3 μερες κ εξω :)
  • Like 2

Άντε σε λίγο θα πάρεις και επίδομα πολυτέκνου! (Σαν παιδιά σου τα'χεις!) Πανέμορφη η mille!!

Τα καταφερααα!!πηρα επειδωμα ασβεστιου απο την fauna λογο clam!! Χαχαχαχα

Τα εκανα 6!!!attachicon.gifIMG_20150926_144805.jpg [attachment=112687:IMG_20150926_144823.jpg

Δεν μπορουσα να αντισταθω σε αυτο το κοματι milleporas αυτο το χρωμα δεν υπαρχει!!!για χαρη της εβγαλα αλλο κοραλι. (Αρρωστια εντελως) να τη λοιπον..attachicon.gifIMG_20150926_144722.jpg συντομα ερχοντε και νεα ηλεκτονικα μηχανιματακια για περισσοτερη ασφαλεια!!

Μα λεω και εγω 

πολυ καιρο εχει να βαλει κοραλι :P

Καλοριζικα!!

Άντε σε λίγο θα πάρεις και επίδομα πολυτέκνου! (Σαν παιδιά σου τα'χεις!) Πανέμορφη η mille!!

Λουκα μου να σε καλα!!! Εντος τα εχω σαν παιδια μου τα πολυτιμα μου, clam!!!!

Μα λεω και εγω

πολυ καιρο εχει να βαλει κοραλι :P

Καλοριζικα!!

Να εισαι καλα παυλο μου!!!τωρα βγαζω καποια που η τα βαρεθηκα η δεν με ενθουσιαζουν και τοσο για να βαλω αλλα...σειρα παντως εχει η μια φορμοζα γιατι λογο αναπτυξης και επειδη την εχω διπλη θα βγαλω τη μια.. εαν βρεθει φυσηκα κατι τελειο :)

Το πρωτο μου hanna checker!!!

Μετα απο ταισμα,(καμια ωρα μετα) χωρις αντιφοσφορο..

Το HI 736 phosphorus ULR έπρεπε να πάρεις! Αυτό που πήρες κάνει μόνο αν θες να μετράς υψηλά φοσφωρικα, γιατί έχει ακρίβεια +- 0.04 ppm! Δηλαδή ή μέτρηση που πήρες μπορεί να είναι 0-0.06ppm!!! Το 736 μετράει σε ppb..... Αν μπορείς άλλαξε το με το 736.
  • Like 1

Το πρωτο μου hanna checker!!!

Μετα απο ταισμα,(καμια ωρα μετα) χωρις αντιφοσφορο..

Καλορίζικο, καλές μετρήσεις!

• Like 1

Το HI 736 phosphorus ULR έπρεπε να πάρεις! Αυτό που πήρες κάνει μόνο αν θες να μετράς υψηλά φοσφωρικα, γιατί έχει ακρίβεια +- 0.04 ppm! Δηλαδή ή μέτρηση που πήρες μπορεί να είναι 0-0.06ppm!!! Το 736 μετράει σε ppb..... Αν μπορείς άλλαξε το με το 736.

Αυτο ειναι το low range :) το λεει και μεσα!!

το low range ειναι φιλε μου :) το λεει και μεσα στη προδιαγραφες του.

Δεν φαινεται και τοσο ακριβο.Αν ειναι και φθηνα τα φακελακια ισως να συμφερει καλητερα απο τεστ με σταγωνες τυπου salifert.Ειδηκα αν καποιος εχει περισσοτερα απο 1 ενυδρεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...