Mr.Puff 15 Αυγούστου 2015 #676 Share 15 Αυγούστου 2015 Λουκα σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!! Σκεφτομαι για κατι μεγαλυτερο φυσικα σιγα σιγα λογο κοστους και να το κολησω μαζι με φιλους. Να το κανω οτι σχημα θελω μπας κ μου δωσει κανα νησακι ακομα τα βαλω και κατι αλλο.. Ναι Πέτρο να κάνεις τη Πολυνησία! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 15 Αυγούστου 2015 Author #677 Share 15 Αυγούστου 2015 https://youtu.be/3wbUFTAt04c και ενα ταισματακι..το θεωρω απαραιτητο στα lps ειδικα οταν εχουν χαμηλα νιτρικα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 16 Αυγούστου 2015 #678 Share 16 Αυγούστου 2015 πραγματικά η εξέλιξη του ενυδρείου τον πρώτο χρόνο είναι φοβερή να τα εκατοστήσει και το ενυδρείο και φυσικά τα κοραλια , να τα δεις ολόκληρα δέντρα χαρά μας που μπορούμε να συνεισφέρουμε σε κάθε ενυδρείο και ειδικά σε τόσο εντυπωσιακά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 24 Αυγούστου 2015 Author #679 Share 24 Αυγούστου 2015 μετα απο πολυ διαβασμα κ εκμεταλευμενος το κυανο για να διαβασω και να πειραματιστω σε αυτο,αρχιζει κ υποχωρει σιγα σιγα .. κατανοησα τη τρωει τη εκμεταλευτε τους θερινους μηνες και ετσι το περιοσα και το αποβαλει σιγα σιγα το ενυδρειο απο μονο του.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σε σειρα μπαινουν καποια νεα ψαρακια και ισως μερικα κοραλλακια εαν βρεθει χωρος.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 27 Αυγούστου 2015 #680 Share 27 Αυγούστου 2015 Να δω που θα βρεις χωρο για να τα βαλεις!!! Φουλ για μεγαλυτερο!!!!! :-))))) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 27 Αυγούστου 2015 Author #681 Share 27 Αυγούστου 2015 Να δω που θα βρεις χωρο για να τα βαλεις!!! Φουλ για μεγαλυτερο!!!!! :-))))) XAXAXAXA!!!!!!!!!!! ρωτα τον φιλο μας τον νικολαααα ξερει τα σχεδια μου και με συμβουλεψε κιολας!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 4 Σεπτεμβρίου 2015 Author #682 Share 4 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτες της μερες μπηκαν μερικοι νεοι κατικοι στο ενυδρειο μου... 2 αγαπημενοι acanthuroi. 1 wrasse. Kai μια μοντιπορα εντομο μοβ!!! Χρωσταω φωτο απο το wrasse kai τη monti... ΠΙΤΖΑΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΙΒΑΣΕΟΥΣΣΣΣ!!! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 4 Σεπτεμβρίου 2015 #683 Share 4 Σεπτεμβρίου 2015 μεγειες να σου ζησουν!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Batis 5 Σεπτεμβρίου 2015 #684 Share 5 Σεπτεμβρίου 2015 Να τα χαίρεσαι! Λατρεύουμε πιτζαμα! Σε αναμονή για τις φωτό 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 5 Σεπτεμβρίου 2015 #685 Share 5 Σεπτεμβρίου 2015 να σου ζησουν ρε τρελε!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 5 Σεπτεμβρίου 2015 #686 Share 5 Σεπτεμβρίου 2015 Πολύ ωραία ψάρια φιλαράκι. Άντε για βάλε και φωτογραφίες από τα υπόλοιπα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 5 Σεπτεμβρίου 2015 #687 Share 5 Σεπτεμβρίου 2015 Κουκλια , να τα χαιρεσαι!!! Πως τα πανε με τον ξανθουρο? (αν και ειναι νωρις ακομα) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 5 Σεπτεμβρίου 2015 #688 Share 5 Σεπτεμβρίου 2015 Καλορίζικα, να σου ζήσουν Πετράν! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 6 Σεπτεμβρίου 2015 Author #689 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Κουκλια , να τα χαιρεσαι!!! Πως τα πανε με τον ξανθουρο? (αν και ειναι νωρις ακομα) Την πρωτη μερα ο ολιβασεους επαιζε μερικες με το ξανθουρο παυλο...Την δευτερη μερα που μπηκε ο λινεατους ο ξανθουρος δεν ξαναπειραξε κανεναν... σημερα βλεπω πως δεν δινει σημασια το ενα στο αλλο... τρωνε και τα δυο φιλαρακια βεβαια θελουν πολυ δουλιτσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 6 Σεπτεμβρίου 2015 Author #690 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Και οι χρωστουμενες φωτος! Πραγματικα αυτη η mintipora εχει το καλυτερο χρωμα που εχω δει! Οσο για το wrasse ειναι τρομερο σε καποιες δουλειτσες στο ενυδρειο ρεεφ..αλλα ειναι τοσο ασχημο που καταντα ιδιαιτερο και ομορφο αχαχαχαχ!! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 6 Σεπτεμβρίου 2015 #691 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Απίθανη φωτό !!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 6 Σεπτεμβρίου 2015 #692 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Έλα βρε ομορφούλης είναι ο wrasseάκος! Να σου ζήσουν! Και η monti κούκλα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 6 Σεπτεμβρίου 2015 Author #693 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Έλα βρε ομορφούλης είναι ο wrasseάκος! Να σου ζήσουν! Και η monti κούκλα!Εχει πολυ πλκακα λουκα τοσο ασχημος που καταντα κουκλος αχαχαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Σεπτεμβρίου 2015 #694 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Καλοριζικο Πετρο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 6 Σεπτεμβρίου 2015 Author #695 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Σας.ευχαριστω παιδια να ειστε παντα καλα εσεις και τα πολυτιμα συστηματα σας!! Ελπιζω της επομενες μερες να προσθεσω και κατι ακομα μεσα εφοσον βγαλω κατι..(θα πεσει κλιρος πιο θα βγει χαχαχαχ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 6 Σεπτεμβρίου 2015 #696 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Καλοριζικα Πετραν!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 8 Σεπτεμβρίου 2015 #697 Share 8 Σεπτεμβρίου 2015 Το wrasse είναι σαν του Νίκου νομίζω sea grass? Η montipora είναι γαλάζια με μωβ πολύποδες ρε θηρίο???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 9 Σεπτεμβρίου 2015 Author #698 Share 9 Σεπτεμβρίου 2015 Το wrasse είναι σαν του Νίκου νομίζω sea grass? Η montipora είναι γαλάζια με μωβ πολύποδες ρε θηρίο???? Ακριβως παυλο μου σαν του νικολα ειναι το ψαρακι... αλλαΜεταφερθηκε!!!πηγε βολτα απεναντη στα angels επειδη δεν εχω πολυ αμμο και το κακομοιρο για να κρυφτει πεταξε clams κατω xaxaxaxa ε και στα angel επειδη εχει πολυ αμμο την καταβρηκε το wrassaki μας!!ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΤΗΧΕΙΣΜΕΝΟ!!!και το αφησα σε καλα χερια!!! Καθε μερα εχει 6 γευματα τα 3 κατεψυγμενη!!!το χερεται αφανταστα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 10 Σεπτεμβρίου 2015 #699 Share 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ακριβως παυλο μου σαν του νικολα ειναι το ψαρακι... αλλα Μεταφερθηκε!!!πηγε βολτα απεναντη στα angels επειδη δεν εχω πολυ αμμο και το κακομοιρο για να κρυφτει πεταξε clams κατω xaxaxaxa ε και στα angel επειδη εχει πολυ αμμο την καταβρηκε το wrassaki μας!!ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΤΗΧΕΙΣΜΕΝΟ!!!και το αφησα σε καλα χερια!!! Καθε μερα εχει 6 γευματα τα 3 κατεψυγμενη!!!το χερεται αφανταστα!!! ΕΓΩ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΛΕΩ............. Έλειψα 2 ώρες από το σπίτι κ γύρισα κ είδα όλα τα clam κάτω κ τρελάθηκα.....απόχη κ ψάρεμα μπαμ μπαμ κ ήδη σε μένα έκανε κ το σπιτάκι του Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 11 Σεπτεμβρίου 2015 Author #700 Share 11 Σεπτεμβρίου 2015 Το ρεεφακι μου.... Με τους κατοικους του 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος