Jump to content

Petran's Reef !!!!

petran halen

Recommended Posts

Πολυ καλο βιντεο πετραν και το ενυδρειο αλλου :bow:

Εχεις κανει κατι αξιοθαυμαστο σε πολυ λιγο σχετικα καιρο φιλε!Κατι γκουρου δεν εχουν καταφερει ουτε τα μισα στο διπλασιο χρονο :bigemo_harabe_net-181:

• Like 1

Πολυ καλο βιντεο πετραν και το ενυδρειο αλλου :bow:

Εχεις κανει κατι αξιοθαυμαστο σε πολυ λιγο σχετικα καιρο φιλε!Κατι γκουρου δεν εχουν καταφερει ουτε τα μισα στο διπλασιο χρονο :bigemo_harabe_net-181:

:bigemo_harabe_net-163:  :bigemo_harabe_net-163:  :bigemo_harabe_net-163:  :bigemo_harabe_net-163:  :bigemo_harabe_net-163:  :bigemo_harabe_net-163:

Εγώ πάλι γκουρού δεν ξέρω.......τυρόπιτα κουρού ξέρω

• Like 2

σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ!! και οπως παντα λεω,ΚΑΝΕΙΣ δεν ξερει..αυτο το συστημα ενυδρειο ειναι μια μικρογραφια της φυσης,και την φυση δεν θα την μαθουμε ποτε ουτε θα την ξεπερασουμε!μαγικο ζουμακι για την επιτυχεια?? αγαπη διαβασμα και προσοχη στο συστημα  μας!! οσο το αγαπαμε τοσο μας το δειχνει!!!

• Like 3

σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ!! και οπως παντα λεω,ΚΑΝΕΙΣ δεν ξερει..αυτο το συστημα ενυδρειο ειναι μια μικρογραφια της φυσης,και την φυση δεν θα την μαθουμε ποτε ουτε θα την ξεπερασουμε!μαγικο ζουμακι για την επιτυχεια?? αγαπη διαβασμα και προσοχη στο συστημα  μας!! οσο το αγαπαμε τοσο μας το δειχνει!!!

αυτο ειναι και το μυστικο της επιτυχιας!!!

:thaman:   :rockon:

• Like 3

Μπράβο πετραν πολυ όμορφο το βίντεο το aquascape φοβερό καλή συνέχεια σου εύχομαι !!

• Like 1

μερικες φωτο απο την εξελιξη μας...  θυμιζω της ρουτηνες μου,  αλλαγη καθε βδομαδα 100 λιτρα,  balling με  faunna + τα trace a b c της!

acropower και faunna ultra amin s  nopox εαν δω πως τα no3 μου φευγουν πανω απο 5..kh 9,3   ca 445 mg 1360 (σημερινες μετρησεις)

αυτα τα λιγα..

post-51070-0-54552600-1431871973_thumb.jpg

post-51070-0-00983700-1431872007_thumb.jpg

post-51070-0-28289200-1431872017_thumb.jpg

post-51070-0-89536900-1431872027_thumb.jpg

• Like 7

Σούπερ!!!! Πολύ ωραία Πέτρο.....πάει με χίλια!!!!

• Like 1

Μπράβο ρε φιλαράκι...πραγματικά το χαίρομαι όταν βλέπω τέτοια ενυδρεία...

• Like 2

Πετρο συνεχισε ετσι και θα σε αποζημιωση το νου σου τα φωσφωρικα

Μπραβο ρε Πετραν !! Το πας τραινο ;) keep reefing and rocking in the free world \,,/

• Like 2

Δάσος Πετράν δάσος!!!! Μπράβο!

• Like 1

φιλαράκι μου, απίστευτες οι φώτο σου!! αλλη μια φορά μπράβο σου για την πορεία του ενυδρείου!!

Αμάν τι πάθαμε !!!!

μα ειστε καλα παιδια για τα καλα σας λογια!!! συνεχειζω εως το κοραλλι να φτασει φωτιστικο!!!! 

και εαν μου πανε ολα καλα ξεκινας και ενα update στον εξοπλυσμο μου για να φτασω και σε ενα μεγαλητερο ενυδρειο με sump!!

γιατι χωρις sump αναγκαζομαι να τριπαω συνεχεια τοιχους για να κρεμω τα εργαλεια μου..

Αμάν τι πάθαμε !!!!

οσο για εσενα καλε μου φιλε σου εχω την λυση για να γινει το ενυδρειο σου ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!!

Η  ΛΥΣΗ...

:bigemo_harabe_net-117:     :hysterical:  :bleh:  :bigemo_harabe_net-169:
  • Like 2

Υπεροχες φωτο Πετραν, ΜΠΡΑΒΟ :thumbsu: :thumbsu:

Πανεμορφα τα ζωντανα σου Πετρο.Και πολυ ομορφες φωτο

• 2 weeks later...

μετα απο αυτο το λιγο διαστημα σιωπης πειραματισμου και αφξιση σωματικου βαρους μου  :lolu: ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ!!

με νεες φωτος και (αλλαγες) στα χρωματα μου!! μια millepora απο πορτοκαλι γινετε μοβομπλε,μια μπλε ακροπορα την εβαλα σε ψηλο σημιο και απο μπλε εγινε λευκο σιγα σιγα με τα κοκκινα tips της (δεν ξερω εαν αυτο ειναι αλλαγη ομως η κατι αλλο)επισης παρατηρησα πιο εντονους πολυποδες και πιο εντονα χρωματακια στα sps μου..με no3 στα 0,3 σταθερα...acropower και faunna marin ultra ami s...μερικες φωτο απο την προοδο μας...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...