Jump to content

Petran's Reef !!!!

petran halen

Recommended Posts

καπου εδω ξεκινησε και η ετοιμασια μου για της ζεστες!!με ενα chiller,και μια αναπληρωση. και φυσικα air codition λογο του οτι ειναι και το fish only angel fish της kristin στο σαλονι..ουσιαστικα το chiller θα δουλευει μονο οταν θα λειπουμε εντελως απο το σπιτι και πρεπει να μπαινοβγαινει ο ΙΝΤΕΦΙΞΑΚΟΣ στο μπαλκονι.. της πιο πολλες ωρες που θα ειμαστε σπιτι θα δουλευει αυτο..καθαρα για να εχω το κεφαλι μου ηρεμο και να μπορω να φυγω... επιτελους το κρεμαστω sump εκλισε!!

Και εδω.. η goniopora μου... μου την χαρισε ο καλως μου φιλος ΤΑΝ.. ηταν πριν 8 μηνες μισο cm και τωρα γινετε κανονικο κοραλλακι!! ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΤΡΩΕΙ!!ισως η πιο φυσικη τροφη και μαλλον η πιο θρεπτικη!!

Πως μεγαλωσε ετσι ο σπορος...

Μπραβο φιλε μου κατι θα κανεις πολυ πολυ σωστα μαλλον...

• Like 2

Καλοδούλευτα και τα δύο Πέτρο!

• Like 1

ομορφια αδερφε :thumbsu: :thumbsu: :thumbsu:

• Like 1

Μπράβο ρε Πέτρο !

Πολύ όμορφο ρε φίλε !

Μεγάλα ακροβατικά τα βράχια σου:)

Μαγεία είναι φίλε, Μπράβο!

Φοβερη η γενικη φωτο πετραααααααν!

Τρομερο ενυδρειο φιλε!Φτου φτου!

Να το χαιρεσαι και ευχαριστουμε για τις φωτο :thumbsu:

σας ευχαριστω παιδια να ειστε καλά...!!!!!!  σε λιγες μερες ερχονται και αλλα κοραλλακια,και σκεφτομαι να παιξω το acropower που σαν να εχει καπια διαφορα στους πολυποδες και στα χρωματα των κοραλλιων μου,με το faunna marin ultra ami s. σε δοσολογια 2 φορες τη βδομαδα acropower  και μερα παρα μερα το faunna! φυσικα θα σας ενημερωσω για ενυπωσεις απο αυτο το κοκτειλ!

και αφου τελειωσα απο το chiller και το ψηλολογια ηλεκτρονικα..ξεκιναω σιγα σιγα και χαλαρα για ενα νεο φωτιστηκο 8x54..

ισως μετα και απο αυτην την αγορα...

ερθει και κατι μεγαλυτερο.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 4

Keep Reefing Πετρο :thumbsu:

AND BEERS!!!  ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΝΙΚΟΛΑ!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΡΕΣΕ ΤΗΝ ΥΦΑΛΑΡΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω το έφτυσα πάντως :) :)

και εγω το φτυνο συνεχεια... φτου σου ρημαδι!!! ολο κατι δεν μου αρεσει!!! ποτε δεν με αφηνει ησυχο η βλακεια!!

AND BEERS!!!  ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΝΙΚΟΛΑ!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΡΕΣΕ ΤΗΝ ΥΦΑΛΑΡΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε λιγο θα τον κανεις αφαλο αχαχαχαχα

• Like 1

και μια ολοσωμη!!

Πειράζει να λέει το ενυδρείο μου "Οταν μεγαλώσω θέλω να γίνω σαν του Petran Halen" ? :jig: 

Φοβερό χρώμα Πέτρο όπως ακριβώς ονειρεύομαι το δικό μου!!!Keep reefing προσκυνω!!! :bow:  

Πειράζει να λέει το ενυδρείο μου "Οταν μεγαλώσω θέλω να γίνω σαν του Petran Halen" ? :jig:

Φοβερό χρώμα Πέτρο όπως ακριβώς ονειρεύομαι το δικό μου!!!Keep reefing προσκυνω!!! :bow:  

το δικο σου θα ειναι πολυυυυυυυυυυυ  καλυτερο  μαγικο ζουμακι??

αγαπη παρακολουθησει του συστηματος και να ΞΕΡΕΙΣ να ακουσ!!

οσο το σεβεσε το ενυδρειο τοσο σε σεβεται και σου χαμογελαει!!

• Like 2

Πετράν, το πάς με 1000 φιλαράκι!!! πολλά μπράβο! :)

Σασ ευχαριστω ολους σας για τα καλα σας λογια!!! Και συνεχειζω...σηνρρα λοιπον η γυναικα μου κριστιν κατανοωντας την τρελα,αγαπη και ερωτα μου για τα clams μου εκανε δωρο αυτο το λευκο με μαυρο (μεταλλιαρικο) clam!!

post-51070-0-14502900-1430933078_thumb.jpg

• Like 3

Αλλος ενας με την καλη του εισαι ωραιος μπραβο Χριστινα μπραβο Πετρο να το χαιρεσε πανεμορφο ,το νου σου.

• Like 2

Σασ ευχαριστω ολους σας για τα καλα σας λογια!!! Και συνεχειζω...σηνρρα λοιπον η γυναικα μου κριστιν κατανοωντας την τρελα,αγαπη και ερωτα μου για τα clams μου εκανε δωρο αυτο το λευκο με μαυρο (μεταλλιαρικο) clam!!

KINDER έκπληξη  :jig:  :jig:  ελπίζω να σου άρεσε  :bigemo_harabe_net-162:  :bigemo_harabe_net-143:  :bigemo_harabe_net-158:  :bigemo_harabe_net-146:

• Like 1

Αλλος ενας με την καλη του εισαι ωραιος μπραβο Χριστινα μπραβο Πετρο να το χαιρεσε πανεμορφο ,το νου σου.

Ευχαριστούμε Νίκο να είσαι καλά :) 

Τα καλύτερα κ ομορφότερα έρχονται :)

Τα λόγια είναι περιτά για αυτό το ζωντανό!!! :bigemo_harabe_net-162: :bigemo_harabe_net-162: :bigemo_harabe_net-162:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...