Jump to content

Petran's Reef !!!!

petran halen

Recommended Posts

Βάλε κανα κοράλλι ρε Πέτρο πήξαμε στα βράχια....

+1000 αδειος εισαι χαχαχαχα

• Like 3

Πολυ ομορφο Πετρο αλλα πρεπει να ειχε πολυ αερα στην τριτη φωτο.Χαχαχα.

Για πες ρουτινες.

Τιποτα απολυτος δεν κανω νικο μου!100 περιπου λιτρα αλλαγη καθε βδομαδα,δοσομετρικη με faunna και μεσα σε αυτα τα trace a.b.c faunna,και τωρα ξεκινισα δοκιμαστηκα acropower (εκοψα το reef plus) εαν δεν μεινω ευχαριστημενος θα παρω της faunna... επισεις target 2 φορες τη βδομαδα στα lps ειτε με γαριδα στα μεγαλα ειτε με αρτεμια μυσιδα πελλετ ε αλλα... που κ που μερικα ροτιφερς χιμα μεσα στο ενυδρειο... ταισματα μερα παρα μερα στα ψαρακια!! No3 σημερα 2 με 4.. ουσιαστηκα αλλαγες ...

Μερικες απο ελικοπτερο!!

"Πετάνε" οι φωτό σου Πέτρο!! :thumbsu:

Τα ζωανθάκια όλα τα λεφτά!! Όχι τα υπόλοιπα πάνε πίσω.

Τα zoas και τα LPS σου είναι απίστευτα!!!

(Οχι ότι τα σκληρά πάνε πίσω αλλά δεν είμαι και τόσο "ψαγμένος" ακόμα στα σκληρά για να σου πω χιχι )

• Like 1

:thumbsu: τουμπανο ολα!!!

• Like 1

Ωραίες φωτό Πέτρο και τα κοράλια σε εξαιρετική κατάσταση!

Φανταστικές φωτό!

Όπως σου έχω πει και από κοντά με εντυπωσιάζει η διαχείρηση lps Kai sps!

• Like 1

με γειες φιλαράκι! κούκλα είναι! ;)

Πολυ ομορφο Πετρο αλλα πρεπει να ειχε πολυ αερα στην τριτη φωτο.Χαχαχα.

"Πετάνε" οι φωτό σου Πέτρο!! :thumbsu:

Τα ζωανθάκια όλα τα λεφτά!! Όχι τα υπόλοιπα πάνε πίσω.

Τα zoas και τα LPS σου είναι απίστευτα!!!

(Οχι ότι τα σκληρά πάνε πίσω αλλά δεν είμαι και τόσο "ψαγμένος" ακόμα στα σκληρά για να σου πω χιχι )

:thumbsu: τουμπανο ολα!!!

Φοβερες οι "ελικοπτερειακες" φωτο πετρααααν,φτου φτου :jig:

Πολυ καλη και η συλλογη με τις mille :thumbsu:

Ωραίες φωτό Πέτρο και τα κοράλια σε εξαιρετική κατάσταση!

πολυ ομορφα μπραβο σου!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ...!!!ελπιζω να καταφερω να το κανω πολυ πιο ομορφο απο οτι ειναι!!

• Like 1

Φανταστικές φωτό!

Όπως σου έχω πει και από κοντά με εντυπωσιάζει η διαχείρηση lps Kai sps!

δυονιση μου οπως ειχαμε πει και απο κοντα, τα παντρεμα sps lps δεν ειναι και κατι τρομερα δυσκολο... 

μου ειχες πει για την κυκλοφορια,παιζει πολυ μεγαλο ρολο σε πιο σημειο τοποθετουμε το καθε κοραλλι οποιο και να ειναι αυτο.π.χ. σιγουρα ενας κυκλοφορητης μου κοιταει της millepores  διοτι θελουν δυνατη κυκλοφορια... αλλα προσπαθω να εχω ΣΩΣΤΗ κυκλοφορια μεσα στο ενυδρειο μου, για να εποφελουντε ολα! εφοσον εχω σωστη κυκλοφορια μετα παιζει ρολο το aquascape και η τοποθετηση του καθε κοραλλιου..(συμπερασμα σωστη κυκλοφορια σε ολο το συστημα μας και με την τοποθετησει του καθενος βρησκουμε την λυση) το προβλημα ομως δεν ειναι τοσο η κυκλοφορια οσο τα ΝΙΤΡΙΚΑ μας.. διοτι τα sps για να (γουσταρουν θελουν εαν οχι 0, 2  σιγουρα no3 ( στο απολυτο 0 ισως τα παιξουν ολα) τα lps μας θελουν 5 εως 10 νιτρικα.. με κατω του 5 no3 παρατηρησα πως ειχαν θεμα τα lps μου οποτε εφοσον θελουν να φανε, TARGET FEEDING για εμενα ειναι απαραιτητο για να τα κρατησω δυνατα και ομορφα κατω του 5no3.. 2 φορες ισως και 3 φορες λοιπον target και ασε το sps ψηλα να λιαζοντε και να τρωνε (αποροφανε) οτι θελουν  

ελπιζω να σε καληψα!

Και εδω.. η goniopora μου... μου την χαρισε ο καλως μου φιλος ΤΑΝ.. ηταν πριν 8 μηνες μισο cm και τωρα γινετε κανονικο κοραλλακι!! ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΤΡΩΕΙ!!ισως η πιο φυσικη τροφη και μαλλον η πιο θρεπτικη!!

• Like 1

Η αγάπη και το μεράκι για το χόμπι φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα και αυτό φαίνεται απόλυτα στο ενυδρείο σου Πέτρο. Μπράβο!

Και εδω.. η goniopora μου... μου την χαρισε ο καλως μου φιλος ΤΑΝ.. ηταν πριν 8 μηνες μισο cm και τωρα γινετε κανονικο κοραλλακι!! ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΤΡΩΕΙ!!ισως η πιο φυσικη τροφη και μαλλον η πιο θρεπτικη!!

Να σου ζησει Πετρο!Εγω παντως δεν καταλαβα τι τρωει.

Να σου ζησει Πετρο!Εγω παντως δεν καταλαβα τι τρωει.

ο xanthurus mou ξερει αυτος του το εδωσε!απο αυτον με αγαπη.το θεμα ειναι ομως πως το εφαγε αμεσος η goniopora!

Ξεκίνησε ένα ερωτικό ειδήλιο ανάμεσα στον ξανθούριο και την goniopora....πως λέμε οcellaris-anemone κάπως έτσι :)

Έγινε επεξεργασία - VasilisM3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...