petran halen 2 Απριλίου 2015 Author #326 Share 2 Απριλίου 2015 Πετρο μια χαρα τρενο πηγαινει ,μπραβο σου. ΟΛΑ Σ ΤΑ ΦΡΑΓΚ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ..εγιναν κοραλλια...!!! το φτιαξαμε τελειο!!!σε ευχαριστω!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 2 Απριλίου 2015 #327 Share 2 Απριλίου 2015 Αν είχα θαλασσινό, έτσι θα ήθελα να ηταν! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 2 Απριλίου 2015 #328 Share 2 Απριλίου 2015 να εισαι καλαα. αγορινα μου!!! Έλα παραδέξου το!! Με εμένα δίπλα το ενυδρείο σου έγινε φωτεινότερο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 2 Απριλίου 2015 #329 Share 2 Απριλίου 2015 (edited) Έλα παραδέξου το!! Με εμένα δίπλα το ενυδρείο σου έγινε φωτεινότερο!!!!Απο την "αντανάκλαση" του φωτισμού θα ειναι. Έγινε επεξεργασία 2 Απριλίου 2015 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 2 Απριλίου 2015 #330 Share 2 Απριλίου 2015 Ε ναι βέβαια. Ουτε ανακλαστήρες ούτε τίποτα!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 2 Απριλίου 2015 Author #331 Share 2 Απριλίου 2015 Αν είχα θαλασσινό, έτσι θα ήθελα να ηταν!σε ευχαριστω!! θαλλασινο γλυκο ολα τελεια ειναι αρκει να υπαρχει μερακι και αγαπη!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 2 Απριλίου 2015 Author #332 Share 2 Απριλίου 2015 ακουστε να γελασεται εχτες με περνει τηλ ενας πολυ καλος μου φιλος ρεεφας.. και μου λεει ρε πετρο μπραβο σ. πολυ ομορφο το ενυδρειο!! οποτε το βλεπω το φτυνω. φτου φτου!!και απανταω εγω..ρε σ.. και εγω οποτε το βλεπω το φτυνω!!!ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΗΜΑΔΙ ΑΝΤΕ ΧΑΘΕΙΣ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ παλι με χρειαζεσε χαχαχα!!! Με αυτο το χιουμορ θελω να πω πως τα καλυτερα αποτελεσματα ερχοντε με πολυ κοπο και ατελειωτες ωρες διαβασματος κουβεντας με συνχομπυστες, πολυ δουλεια στο ενυδρειο μας..!!και οχι στη λογικη περνω το πιο ακριβο και τα κανει μονο του.. η περνοντας το ακριβοτερο σημενει πως επιλεξαμε και το καλυτερο!! αγαπη μερακι και πολυ χρονος μελετης στο ενυδρειο μας αυτο ειναι το μεγαλο μυστηκο!! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 2 Απριλίου 2015 Author #333 Share 2 Απριλίου 2015 Έλα παραδέξου το!! Με εμένα δίπλα το ενυδρείο σου έγινε φωτεινότερο!!!! χαχαχαχαχαχαχααα για αυτο ανοιξαν τερμα οι ακροπορες αχαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 3 Απριλίου 2015 #334 Share 3 Απριλίου 2015 φίλε κάνεις συλλογή πανέμορφα κομμάτια! τούμπανο το ενυδρείο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 3 Απριλίου 2015 #335 Share 3 Απριλίου 2015 Μπραβο( ) ρε πετραααααααν!!! Κουκλα το ενυδρειο φιλε,φτου φτου!Ολα τελεια,το μονο που μενει ειναι χρονος να μεγαλωσουν ακομα περισσοτερο και να "πνιξουν" το ενυδρειο φιλε! Το καταφερες και πολυ γρηγορα ρε μαγκα,αλλοι αγωνιζονται 10ετιες και δεν εχουν καταφερει ουτε τα μισα απο αυτο που μοιραστηκες μαζι μας Στα παραπανω εχεις πολυ δικιο,πολλοι εδωσαν ενα σκασμο λεφτα και στο τελος το μονο που ειχαν να επιδειξουν(γιατι επιδειξιες ειναι) ηταν ο εξοπλισμος. Αγαπη για το χομπυ θελει και οχι τον εαυτο μας.για να κανεις κατι ομορφο και να εχει επιτυχια,. Το πιο σημαντικο ειναι αυτο που ειπες...διαβασμα(αρκει να ξερεις τι διαβαζεις/μεταφραζεις) και παρατηρηση του ενυδρειου ΣΟΥ και των ζωντανων που φιλοξενεις(και οχι των αλλων) Φτου φτου και απο μενα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 3 Απριλίου 2015 #336 Share 3 Απριλίου 2015 Έλα παραδέξου το!! Με εμένα δίπλα το ενυδρείο σου έγινε φωτεινότερο!!!! Να κανονιζουμε να μην τρακαρουμε ταυτοχρονα στο ενυδρειο του πετρου λουκα,γιατι βλεπω να του τα καιμε τα κοραλια φιλε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 3 Απριλίου 2015 #337 Share 3 Απριλίου 2015 Να κανονιζουμε να μην τρακαρουμε ταυτοχρονα στο ενυδρειο του πετρου λουκα,γιατι βλεπω να του τα καιμε τα κοραλια φιλε :lmao: :lmao: :lmao: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 3 Απριλίου 2015 #338 Share 3 Απριλίου 2015 Ε ναι πανο βλεπω να φτανουμε τα 3000+ par.......στην αμμο κιολας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 3 Απριλίου 2015 #339 Share 3 Απριλίου 2015 να οι λάμπες που έψαχνα!!! μήπως να το βάψεις και λίγο μπλέ ρε συ Μιχάλη να κάνουμε δουλειά και με τα kelvin? χαχαχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 3 Απριλίου 2015 #340 Share 3 Απριλίου 2015 Αν βαλω ενα Β+ στο κουτελο? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 3 Απριλίου 2015 #341 Share 3 Απριλίου 2015 Να! Αυτά βλέπει ο φίλος Πέτρος και ζηλεύει. Πρώτα έκοψε τη κοτσίδα και μετά θα βάλει ξυράφι!! Και μετά να δεις ανάπτυξη οι άκρο!! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 3 Απριλίου 2015 #342 Share 3 Απριλίου 2015 Εγώ θα βάλω αντηλιακό θα πάρω κ την ξαπλώστρα μου κ θ'αράξω με τόσο φωτισμό Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 3 Απριλίου 2015 #343 Share 3 Απριλίου 2015 :hysterical: :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 4 Απριλίου 2015 Author #344 Share 4 Απριλίου 2015 Μπραβο( ) ρε πετραααααααν!!! Κουκλα το ενυδρειο φιλε,φτου φτου!Ολα τελεια,το μονο που μενει ειναι χρονος να μεγαλωσουν ακομα περισσοτερο και να "πνιξουν" το ενυδρειο φιλε! Το καταφερες και πολυ γρηγορα ρε μαγκα,αλλοι αγωνιζονται 10ετιες και δεν εχουν καταφερει ουτε τα μισα απο αυτο που μοιραστηκες μαζι μας Στα παραπανω εχεις πολυ δικιο,πολλοι εδωσαν ενα σκασμο λεφτα και στο τελος το μονο που ειχαν να επιδειξουν(γιατι επιδειξιες ειναι) ηταν ο εξοπλισμος. Αγαπη για το χομπυ θελει και οχι τον εαυτο μας.για να κανεις κατι ομορφο και να εχει επιτυχια,. Το πιο σημαντικο ειναι αυτο που ειπες...διαβασμα(αρκει να ξερεις τι διαβαζεις/μεταφραζεις) και παρατηρηση του ενυδρειου ΣΟΥ και των ζωντανων που φιλοξενεις(και οχι των αλλων) Φτου φτου και απο μενα μιχαλη μου θεωρω πως υπαρχουν 2 τυπου χομπιστα ο 1ος βαζω ψαρια κοραλλια αχχ τι ομορφα που ειναι αχ τι ενυδρειαρα εχω...2ος που θα βαλει ψαρια κοραλλια θα ψαχτει,τι ειναι?πως ζουνε?τι θελουν.. μα πανω απο ολα...και το πιο δυσκολο να μπορεις να τα διαβασεις...!!απο μικρο παιδι μου ελεγε ο μπαμπας δισκας μου... η μαγεια του ενυδρειου επειδι ειναι ενας αλλος κοσμος απο εμας,να τον κατανοησεις καλα και να μπορεις να τον διαβασεις να σ λεει τι θελει και να το προσφερεις!! μακαρι να φτασω σε αυτο το επιπεδο κ εγω και ολοι μας! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 4 Απριλίου 2015 Author #345 Share 4 Απριλίου 2015 καμπριολε κεφαλια!! για αυτο εχετε ενυδρειαρες 0 ασπρισματα!!!χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 5 Απριλίου 2015 Author #346 Share 5 Απριλίου 2015 τον τολμησα και αυτον...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 5 Απριλίου 2015 #347 Share 5 Απριλίου 2015 Αγαπημένο ψάρι ο μανδαρινος!!!Να σου ζήσει!!!Εγώ έχω τον πράσινο τον psychedelic.Χωσε κοπιποδα στο Σάμπ και όλα θα πάνε καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 5 Απριλίου 2015 Author #348 Share 5 Απριλίου 2015 Αγαπημένο ψάρι ο μανδαρινος!!!Να σου ζήσει!!!Εγώ έχω τον πράσινο τον psychedelic.Χωσε κοπιποδα στο Σάμπ και όλα θα πάνε καλάσε ευχαριστω για τα καλα σ λογια κοπιποδα ριχνω συνεχεια μεσα.. εαν και το ειδα να καταπινει αρτεμια κατεψυγμενο.... sump??το ενυδρειο που βλεπεις δεν εχει sump. χαχαχααχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 5 Απριλίου 2015 #349 Share 5 Απριλίου 2015 σε ευχαριστω για τα καλα σ λογια κοπιποδα ριχνω συνεχεια μεσα.. εαν και το ειδα να καταπινει αρτεμια κατεψυγμενο.... sump??το ενυδρειο που βλεπεις δεν εχει sump. χαχαχααχΜια χαρά!!!Αφου τρώει από τωρα κατεψυγμενη είσαι πολύ τυχερός!Πλάκα κανείς.Που να είχες και σαμπ τι θα εφτιαχνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 5 Απριλίου 2015 #350 Share 5 Απριλίου 2015 απο τα αγαπημενα μου ψαρακια πανεμορφο!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος