petran halen 5 Οκτωβρίου 2014 #1 Share 5 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα σε ολους!!! στην κατηγορια νανο ρεεφ αφησα περιπου 2 μηνες πριν το νανο ρεεφ μου,αναμενοντας α ανοιξω αυτο το θεμα με την αναβαθμηση μου απο τα 60 λ στα 380 φυσικα ακομα λοιπουν αρκετα εργαλεια απο το ενυδρειο οπως πολυ συντομα ενα πιο καλο φωτηστηκο και ενας ρεακτορ για τα mg ca kh μου λιγα λογια για αυτο.... δυστυχος ειναι χωρις sump λογο βασης και χωρου σπιτι μου,(στην επομενη αναβαθμηση σιγουρα θα κανω κουμαντο για συμπ) λοιπον ξεκιναμε πρωτον ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ τα παιδια που με βοηθησαν οπως τον NIK NIK KAI TON TAN!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΠΟΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ!!!! φυγαμε!!! σκιμμερ για περιπου 700 800 λιτρα της boyo παλι καλα δουλευει σαν τρελο !!! φωτα 3 τ5 coral plus blue plus kai blue actinic kai 3 ledομπαρες (παω για αλλο φωτιστηκο) ροη μια jedao wp 25 και 2 αλλες μικρες σην των φιλτρων φιλτρα εδω λοιπον εχω ενα γιαλλινο κατασκευεις δικιας μου ουσιαστικα σαν sump με matrix semi pure αντιφοσφορα σιδηρου στον εναν θαλαμο στον αλλον αρκετη chaeto και στον αλλον θαλαμο (κατι εκτακτο) προσθηκες καθημερινα (παντα με τεστ) mg kh ca μετρησεις σταθερες στα 450 ασβεστιο 1300 μαγνησιο 9-10 kh αμινοξεα seachem το αγαπημενο μαε ρεεφ plus και το amino acid της korrazen no2 0 no3 40 δυστυχος το παλευο να τα ριξω κιαλλο ταισματα με reef pearls, nyos phytomaxx goldpods kai reef pepper βραχος περιπου 35 με 40 κιλα mix ζωντανου με ψωφιου που ζωντανεψε αραγωνητης 30 35 κιλα ζωντανος απο το παλιο μου ενυδρειο...... ζωντανα τωρα... LPS FOR EVER!!! εχω καμια δεκαρια sps και απο lps caulastria acanthasrees goniopora tranchyphillia emphyllia bubble coral helliofygia favia favites catalaphyllia nemezophyllia galaxia tubeastrea,soft coral zoanthus kai ricordies yuma ,florida. και 3 clams!!! ψαρια yellow tang fox face melanurus wrasse , chrysus wrasse 2 Nemateleotris magnifica και μια σαλαρια. ασπονδυλα 5 mythrax 3 ερημιτες με κοκκινα ποδια 2 cleanner γαριδες μια doladella και 4 nasarius φωτος!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος