DEX 4 Οκτωβρίου 2014 #1 Share 4 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα 60άρι στρωμένο, φυτεμένο, όλα έτοιμα για να βάλω ένα χαρεμάκι γκάπυ. Το πρόβλημα είναι ότι όσο κι αν ακούγεται περίεργο, περιμένω εδώ και 2 μήνες να φέρει ο πετσοπάς ψαράκια και... ακόμα περιμένω! Σήμερα έφερε αλλά για κακή μου τύχη μόνο αρσενικά! Θα φέρει και θηλυκά αλλά έχω βαρεθεί τη ζωή μου να βλέπω ένα άδειο ενυδρείο. Ερώτηση: Μπορώ να βάλω μέσα ένα αρσενικό (μόνο και έρημο) μέχρι να έρθουν τα υπόλοιπα ή θα αρχίσει να "κουτουπώνει" τα φυτά και τις πέτρες μέχρι να έρθει το χαρέμι του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 4 Οκτωβρίου 2014 #2 Share 4 Οκτωβρίου 2014 Μπορείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEX 4 Οκτωβρίου 2014 Author #3 Share 4 Οκτωβρίου 2014 Μπορείς. Σε ευχαριστώ και την λακωνική αλλά ξεκάθαρη απάντηση! Είχα αμφιβολίες αλλά αφού γίνεται όλα καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 4 Οκτωβρίου 2014 #4 Share 4 Οκτωβρίου 2014 Πόσο καιρό θα μείνει μόνο του τα ψαράκι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 4 Οκτωβρίου 2014 #5 Share 4 Οκτωβρίου 2014 (edited) Ερώτηση: Μπορώ να βάλω μέσα ένα αρσενικό (μόνο και έρημο) μέχρι να έρθουν τα υπόλοιπα ή θα αρχίσει να "κουτουπώνει" τα φυτά και τις πέτρες μέχρι να έρθει το χαρέμι του; Καλησπέρα. Μπορείς για λίγο σχετικά καιρό Και μην του βάλεις φεγγαρόπετρες...!!!!!! Έγινε επεξεργασία 4 Οκτωβρίου 2014 - Chocolate_Puma Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEX 4 Οκτωβρίου 2014 Author #6 Share 4 Οκτωβρίου 2014 Πόσο καιρό θα μείνει μόνο του τα ψαράκι ; Ελπίζω για 1-2 εβδομάδες. Αφού έφερε αρσενικά πιστεύω πως είμαστε σε κάπως καλό δρόμο... Από την άλλη δεν θέλω να βάλω 2 αρσενικά γιατί μετά πρέπει να βάλω 6 θηλυκά κάτι που θα ήταν υπερβολικό για ξεκίνημα σε αυτά τα λίτρα αν υπολογίσουμε ότι οι γέννες θα είναι περισσότερες. Έχω σκοπό να μην αφήσω να αναπτυχθεί πολύ ο πληθυσμός δίνοντας ψαράκια όταν γίνονται περισσότερα απ'ό,τι πρέπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος