Savou 2 Οκτωβρίου 2014 #1 Share 2 Οκτωβρίου 2014 Μετα απο πολυ καιρο αδρανιας στο χωρο τον ενυδρειων ειπα να φτιαξω κατι μικρο γιατι το μικροβιο δεν φευγει τοσο ευκολα! Ακομα δεν ειναι ετοιμο το ενυδρειο, το νερο βεβαια εχει στρωσει και ετσι ο μονιμος κατοικος εχει μπει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 2 Οκτωβρίου 2014 #2 Share 2 Οκτωβρίου 2014 Καλή επάνοδο Γιάννη ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 2 Οκτωβρίου 2014 #3 Share 2 Οκτωβρίου 2014 (edited) Ποοοοοοοσο μικρό είναι το μικρο? (15λιτρο?) Καλή επάνοδο κι απο μένα! Έγινε επεξεργασία 2 Οκτωβρίου 2014 - Chocolate_Puma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 2 Οκτωβρίου 2014 Author #4 Share 2 Οκτωβρίου 2014 Σας ευχαριστω! Ναι ειναι 15 λιτρακια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 2 Οκτωβρίου 2014 #5 Share 2 Οκτωβρίου 2014 (edited) Καλως τον και παλι! Ετσι ειναι, το μικροβιο δεν φευγει! Ομορφο ψαρακι και ομορφο στησιμο αν και μικρο και τις αποψεις μου πανω κατω τις ξερεις περι των μικρων ενυδρειων! Με τα απιστο που ειχες τι εκανες; Έγινε επεξεργασία 2 Οκτωβρίου 2014 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 2 Οκτωβρίου 2014 Author #6 Share 2 Οκτωβρίου 2014 Πανε αυτα φιλε τα μωρα τα εδωσα αφου ειχαν μεγαλωσει αρκετα! Ηταν πολυ ωραια εμπειρια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 2 Οκτωβρίου 2014 Author #7 Share 2 Οκτωβρίου 2014 Λοιπον και παμε τωρα στα ερωτηματα! Ψαχνω αρκετο καιρο για τον βιοτοπο των μονομαχων αλλα κατι ξεκαθαρο δεν βρηκα! Θελω να φτειαξω κατι ομορφο και σωστο στον βιοτοπο απο την αρχη μεχρι το τελος! Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γινει ελαφρος black water αλλα οχι με την χρηση black water αλλα catappa leaves! ψαχνω μερικα ευκολα φυτακια του βιοτοπου και μερικες φωτογραφιες ωστε να μπορεσω να φερω το ενυδρειο αλλα και τις συνθηκες οσο ποιο κοντα γινετε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 2 Οκτωβρίου 2014 #8 Share 2 Οκτωβρίου 2014 Ε βαλε την εμπειρια σου στο θεματακι που εχουμε για τις γεννες στην Αμερικη! Καποια στιγμη ειχα σκεφτει κατι για βιοτοπικο με μονομαχο και ριζοφυτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 2 Οκτωβρίου 2014 Author #9 Share 2 Οκτωβρίου 2014 Ε βαλε την εμπειρια σου στο θεματακι που εχουμε για τις γεννες στην Αμερικη! Καποια στιγμη ειχα σκεφτει κατι για βιοτοπικο με μονομαχο και ριζοφυτο! Ειναι μια πολυ καλη λυση το μονομαχοενυδρειο για καποιον που δεν θελει να κανει κατι τοσο απλο και διαθετει λιγα λιτρα! Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν και πολλες πληροφορειες (τουλαχιστον δεν εχω βρει ακομα)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 2 Οκτωβρίου 2014 Author #10 Share 2 Οκτωβρίου 2014 http://www.aquazone.gr/forums/topic/49757-eooinssa-eae-aeuoidhio-iiiiiuio/ Εδω καποια παιδια απο εδω μεσα προσπαθησαν να βγαλουν καποια ακρη και κατι καταφεραν αλλα το θεμα ειναι οτι δεν βρεθικαν φωτογραφιες του βιοτοπου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Οκτωβρίου 2014 #11 Share 3 Οκτωβρίου 2014 Καλη επανοδο Γιαννη. Προσωπικα θα εκανα το ενυδρειο πιο ξερο.Ξυλα,ξερα φυλλα,1-2 φυτα Ασιας ευκολα και καποιο φυτο επιφανειας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 3 Οκτωβρίου 2014 #12 Share 3 Οκτωβρίου 2014 Το θεμα ειναι οτι αν οι μονομαχοι που εχουμε ειναι καθαρα προιοντα αναπαραγωγης σε αιχμαλωσια και με βαση την εμπορια (ομορφες ουρες,μεγαλες,χρωματα κτλ) τοτε ειναι λαθος να ψαχνουμε βιοτοπο γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει.Ειναι καθαρα οργανισμοι που απο γενια σε γενια προσαρμοστηκαν στο περιβαλλον ενυδρειο-γυαλα και αυτος ειναι ουσιαστικα ο βιοτοπος τους. Στην φυση οι μονομαχοι εφοσον λενε οτι δεν εχουν αυτα τα χρωματα,σχηματα και μαλλον αληθευει γιατι για να ζουνε σε συνθηκες black water σημαινει οτι ειναι χρησιμο το καμουφλαζ και οι κρυψωνες για την επιβιωση τους. Παντως πραγματικα πολυ ενδιαφερον θεμα! Εχω ψαξει και εγω πληρφοριες για τον βιοτοπο τους και το μονο που βρηκα ειναι ριζες ξυλων,λασπη και οριζονες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 3 Οκτωβρίου 2014 Author #13 Share 3 Οκτωβρίου 2014 Καλη επανοδο Γιαννη. Προσωπικα θα εκανα το ενυδρειο πιο ξερο.Ξυλα,ξερα φυλλα,1-2 φυτα Ασιας ευκολα και καποιο φυτο επιφανειας. Να εισαι καλα! Καπως ετσι θα γινει λογικα το ενυδρειο αλλα θα το ψαξω μπας και βρω φωτογραφιες να ερθω οσο πιο κοντα στν βιοτοπο μπορω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 3 Οκτωβρίου 2014 Author #14 Share 3 Οκτωβρίου 2014 (edited) Το θεμα ειναι οτι αν οι μονομαχοι που εχουμε ειναι καθαρα προιοντα αναπαραγωγης σε αιχμαλωσια και με βαση την εμπορια (ομορφες ουρες,μεγαλες,χρωματα κτλ) τοτε ειναι λαθος να ψαχνουμε βιοτοπο γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει.Ειναι καθαρα οργανισμοι που απο γενια σε γενια προσαρμοστηκαν στο περιβαλλον ενυδρειο-γυαλα και αυτος ειναι ουσιαστικα ο βιοτοπος τους. Στην φυση οι μονομαχοι εφοσον λενε οτι δεν εχουν αυτα τα χρωματα,σχηματα και μαλλον αληθευει γιατι για να ζουνε σε συνθηκες black water σημαινει οτι ειναι χρησιμο το καμουφλαζ και οι κρυψωνες για την επιβιωση τους. Παντως πραγματικα πολυ ενδιαφερον θεμα! Εχω ψαξει και εγω πληρφοριες για τον βιοτοπο τους και το μονο που βρηκα ειναι ριζες ξυλων,λασπη και οριζονες. Φιλε εχεις δικιο απλα οσο επεξεργασια και αν εχουν φαει αυτα τα ψαρια θεωρω οτι το dna κατι εχει κρατησει! Έγινε επεξεργασία 3 Οκτωβρίου 2014 - Savou 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 3 Οκτωβρίου 2014 #15 Share 3 Οκτωβρίου 2014 Καλή νέα αρχή και από μένα! Πολύ όμορφος ο μονομάχος! Και μου αρέσει και ο βυθός σου, τί είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 3 Οκτωβρίου 2014 Author #16 Share 3 Οκτωβρίου 2014 Καλή νέα αρχή και από μένα! Πολύ όμορφος ο μονομάχος! Και μου αρέσει και ο βυθός σου, τί είναι; Καλησπερα! Ευχαριστω πολυ! Ο βυθος ειναι τις seachem flourite black sand! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 3 Οκτωβρίου 2014 #17 Share 3 Οκτωβρίου 2014 Σας ευχαριστω! Ναι ειναι 15 λιτρακια! Μέσα έπεσα!!! Λόγω "γήρατος"...(γηραίο μέλος) τα ξέρεις για λίτρα... Όμορφο το στησιμο πάντως και το χρώμα του βυθού. Άντε και σε μεγαλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Οκτωβρίου 2014 #18 Share 3 Οκτωβρίου 2014 Καλως ηρθες και παλι φιλε που ωραιο στησιμο και ο μονομαχος κουκλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 3 Οκτωβρίου 2014 Author #19 Share 3 Οκτωβρίου 2014 (edited) Μέσα έπεσα!!! Λόγω "γήρατος"...(γηραίο μέλος) τα ξέρεις για λίτρα... Όμορφο το στησιμο πάντως και το χρώμα του βυθού. Άντε και σε μεγαλύτερο Να εισαι καλα φιλε μου! Υπαρχει καποια εμπειρια οποτε το παλευω! Έγινε επεξεργασία 3 Οκτωβρίου 2014 - Savou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 3 Οκτωβρίου 2014 Author #20 Share 3 Οκτωβρίου 2014 Καλως ηρθες και παλι φιλε που ωραιο στησιμο και ο μονομαχος κουκλος Ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 26 Ιανουαρίου 2015 Author #21 Share 26 Ιανουαρίου 2015 Είμαστε ακόμα στα σκαριά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenryr83 27 Ιανουαρίου 2015 #22 Share 27 Ιανουαρίου 2015 (edited) Δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να βοηθήσει και αν κάποιος γνωρίζει γαλλικά ίσως να μπορεί να συλλέξει κάποιες πληροφορίες από αυτά τα βιντεο...http://youtu.be/T5PVB8ufaVM http://youtu.be/d38Lo3T3fJI http://youtu.be/N4u9uj-2u7Q (το συγκεκριμένο είναι στα γερμανικά) δυστυχώς δεν έχω βρει τίποτα στα αγγλικά ώστε να μπορώ να βγάλω άκρη τι ακριβώς λέγεται αλλά ίσως οι εικόνες να είναι αρκετές για τους πιο έμπειρους εδώ μέσα.Ελπίζω να βοήθησα. Έγινε επεξεργασία 27 Ιανουαρίου 2015 - fenryr83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος