giorgosKOKKINIS 23 Οκτωβρίου 2014 Author #26 Share 23 Οκτωβρίου 2014 Αν εννοείς τα εκατοστά σε πλάτος ναι!!! στα λίτρα 120!!!!! τι μπορώ να κάνω?να τα αφήσω έτσι και θα στρώσουν μόνα τους τα πράγματα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 24 Οκτωβρίου 2014 #27 Share 24 Οκτωβρίου 2014 Είναι αρκετά μικρό το ενυδρείο φίλε μου, παρ όλα αυτά πρόκειται για ηλικιακά ώριμα ψάρια που έχουν συνηθίσει σε άλλο περιβάλλον. Πιστεύω οτι ΚΑΙ σε αυτό οφείλεται το οτί δεν μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα. Εγώ θα έκανα υπομονή. Χορούς βλέπεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleovoulos 24 Οκτωβρίου 2014 #28 Share 24 Οκτωβρίου 2014 (edited) Τα ψάρια χρειάζονται μεγαλύτερο ενυδρείο (ελάχιστο μήκος 1μ) και δεν έχουν σχέση με Ps.saulosi (κάτι από Ps.socolofi μάλλον) Ps.saulosi Ps.socolofi Έγινε επεξεργασία 24 Οκτωβρίου 2014 - kleovoulos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 24 Οκτωβρίου 2014 #29 Share 24 Οκτωβρίου 2014 Τα ειχες απο μικρα ;ηταν ιδιο χρωμα δηλαδη και ο αρσενικος με τα θηλυκα; Γιατι αν τα πηρες μεγαλα μηπως σου δωσανε οτι ναναι! και μενα μου φαινεται πιο πολυ σε socolofi! Τις ωρες που βγάζει χρωματα ειναι σαν την φωτο του Κλεοβουλού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleovoulos 24 Οκτωβρίου 2014 #30 Share 24 Οκτωβρίου 2014 Sax μη το ψάχνεις...."red coral" λέει το παιδί ότι είναι....άρα υβρίδια...με τι? ο "κατασκευαστής" μόνο γνωρίζει τι γονίδια έχουν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosKOKKINIS 24 Οκτωβρίου 2014 Author #31 Share 24 Οκτωβρίου 2014 Το ξέρω ότι είναι μικρό......... :-( Χορούς βλέπω και τότε ο αρσενικός μου γίνεται μπλε δλδ στα φυσιολογικά του χρώματα!!!!Μακάρι να παν όλα καλά και να προσαρμοστούν........Δεν τα εχω από μικρα τα πείρα έτσι......όταν παίρνει χρώμα ο αρσενικός μου γίνεται μπλε το κεφάλι του και έχει ρίγες.....αλλά όχι μέχρι το τέλος της ουράς του.....δλδ το κεφάλι παίρνει μπλε σκούρο χρώμα μαζί με τις ρίγες του και το υπόλοιπο έχει αυτό το γαλάζιο όπως την φωτογραφία που ανέβασε ο kleovoulos με το ψάρι Ps.socolofi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 24 Οκτωβρίου 2014 #32 Share 24 Οκτωβρίου 2014 Μαλιστα!αρα μην περιμενεις και τρελη διαφορα στο χρωμα, αν ειναι υβριδιο ή socolofi πιθανον να ζευγαρωσει αλλα θα βγαλει παλι... ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosKOKKINIS 24 Οκτωβρίου 2014 Author #33 Share 24 Οκτωβρίου 2014 Μαλιστα!αρα μην περιμενεις και τρελη διαφορα στο χρωμα, αν ειναι υβριδιο ή socolofi πιθανον να ζευγαρωσει αλλα θα βγαλει παλι... ;;; Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα.....!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 24 Οκτωβρίου 2014 #34 Share 24 Οκτωβρίου 2014 (edited) Δεν θα παρει τα γνησια χρωματα του και οι απογονοι δεν ξερουμε τι θα ειναι!κοινως σου πουλησαν οτι ναναι για saulosi! Την πατησα κι εγω! Έγινε επεξεργασία 24 Οκτωβρίου 2014 - saxlina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosKOKKINIS 24 Οκτωβρίου 2014 Author #35 Share 24 Οκτωβρίου 2014 αααα τόσο καλά.........!!!!!Τι να πω θα φανούν όλα με το πέρασμα του χρόνου!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 24 Οκτωβρίου 2014 #36 Share 24 Οκτωβρίου 2014 Ναι θα δειξει!εγω τα ειχα 1μιση χρονο ειχα 2+2 αρσ. Θηλ.μια γεννααπο το ενα μετα πεθανε,μια γενα απο το αλλο πεθανε ο ενας αρσενικος, ολα τα μικρα και προσφατα τα αλλα δυο που τα ειχα δωσει σε φιλο!η φυση καθαρισε μονη της! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 24 Οκτωβρίου 2014 #37 Share 24 Οκτωβρίου 2014 Ρε παιδια τι να λεμε τωρα!Το ψαρι ειναι pseudotropheus socolofi.Αυτος ειναι κ ο λογος που δεν παιρνει χρωματα κ που δεν υπαρχει κινηση.Αν ειχες αρσενικο saulosi πιστεψε με θα τις ειχε ταραξει στο κυνιγι για αναπαραγωγη.Και για να σιγουρευτεις πιστευω οτι οταν τα πηρες απο μικρα,οπως λες,ο υποτιθεμενος αρσενικος ηταν ηδη μπλε?Αν ναι ειναι 1000% socolofi.Τα saulosi αρχιζουν να μπλεδιζουν στα 4-5cm περιπου απο μπρος προς τα πισω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 24 Οκτωβρίου 2014 #38 Share 24 Οκτωβρίου 2014 Και τωρα που το βλεπω καλυτερα ειναι θηλυκο σοκολοφι και ο χορος που βλεπεις ειναι αψιμαχιες αναμεσα σε θηλυκα.Οι κιχλιδες ακομη κ θηλυκες τσακωνονται Γιωργη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosKOKKINIS 24 Οκτωβρίου 2014 Author #39 Share 24 Οκτωβρίου 2014 Ρε παιδια τι να λεμε τωρα!Το ψαρι ειναι pseudotropheus socolofi.Αυτος ειναι κ ο λογος που δεν παιρνει χρωματα κ που δεν υπαρχει κινηση.Αν ειχες αρσενικο saulosi πιστεψε με θα τις ειχε ταραξει στο κυνιγι για αναπαραγωγη.Και για να σιγουρευτεις πιστευω οτι οταν τα πηρες απο μικρα,οπως λες,ο υποτιθεμενος αρσενικος ηταν ηδη μπλε?Αν ναι ειναι 1000% socolofi.Τα saulosi αρχιζουν να μπλεδιζουν στα 4-5cm περιπου απο μπρος προς τα πισω. δεν τα εχω απο μικρά....τα πείρα σε αυτό το μέγεθος!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosKOKKINIS 24 Οκτωβρίου 2014 Author #40 Share 24 Οκτωβρίου 2014 τι fail είναι αυτό ρε παιδεία........ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleovoulos 24 Οκτωβρίου 2014 #41 Share 24 Οκτωβρίου 2014 Φίλε μου απογοητεύτηκες αλλά πριν πάρουμε ψάρια το ψάχνουμε καλύτερα. Απ' το 4ο πόστ σου είπα ότι τα "red coral" είναι υβρίδια και κακώς τα λένε saulosi. Τα Ps.saulosi έχουν εκλείψει στη φύση και καθαρά ψάρια στην Ελλάδα έχουν μόνο 2-3 χομπίστες. Τα πετ πουλάνε ότι τους στείλει ο εκτροφέας (συνήθως Ανατολικοευρωπαίος) με την ωραία ονομασία "κόκκινο κοράλι" ή ακόμα χειρότερα σαν πραγματικά Ps.saulosi. Εσύ από που τα πήρες? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosKOKKINIS 24 Οκτωβρίου 2014 Author #42 Share 24 Οκτωβρίου 2014 Εγω τα πήρα από το internt μου τα έστειλε με κτλ το pet-shop που τα είχα πάρει.......και πρώτα τα πήρα και μετά έκανα αυτό το θέμα.....!!!!! Χαζομάρα μου αλλά δεν μπορούσα να τα δω live!!!! Γιατί είναι εκτός Θεσσαλονίκης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 24 Οκτωβρίου 2014 #43 Share 24 Οκτωβρίου 2014 Δεν χρειαζεται να απογοητευεσαι.Ps. saulosi εχει ο κλεοβουλος αλλα η σειρα αναμονης πρεπει να ναι μεγαλη.Οσο για τα red coral ειναι αρκετα συνιθισμενα στους χομπιστες κ αν θες ανοιξε θεμα ή βαλε αγγελια.Καποτε ειχα κ γω...Αν μπορεις βαλε απο μια καλη φωτογραφια απ ολα σου τα ψαρακια.Στην πρωτη φωτο το θηλυκο δεξια βλεπω οτι εχει αρκετα λευκο σιαγονα.Κατι δεν μου καθετε καλα για red coral παλι.Δεν θελει απογοητευση ομως.Ειπαμε το χομπι μας ειναι της υπομονης αλλα εχει κ αυτο την γοητεια του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 24 Οκτωβρίου 2014 #44 Share 24 Οκτωβρίου 2014 τι fail είναι αυτό ρε παιδεία........ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΜην στεναχωριεσαι φιλε!παθαινεις και μαθαινεις!Σκεψου οτι τα συγκεκριμενα ψαρια εξαφανιζονται στην λιμνη!οποτε δυσκολα θα μπορουσες να ξερεις τι περνεις!και εγω το λεω αλλα παντα την παταω !αν δεν δεις μην αγορασεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosKOKKINIS 24 Οκτωβρίου 2014 Author #45 Share 24 Οκτωβρίου 2014 Δεν χρειαζεται να απογοητευεσαι.Ps. saulosi εχει ο κλεοβουλος αλλα η σειρα αναμονης πρεπει να ναι μεγαλη.Οσο για τα red coral ειναι αρκετα συνιθισμενα στους χομπιστες κ αν θες ανοιξε θεμα ή βαλε αγγελια.Καποτε ειχα κ γω...Αν μπορεις βαλε απο μια καλη φωτογραφια απ ολα σου τα ψαρακια.Στην πρωτη φωτο το θηλυκο δεξια βλεπω οτι εχει αρκετα λευκο σιαγονα.Κατι δεν μου καθετε καλα για red coral παλι.Δεν θελει απογοητευση ομως.Ειπαμε το χομπι μας ειναι της υπομονης αλλα εχει κ αυτο την γοητεια του! Πραγματικά παίζει να μου έδωσαν ότι να ναι......αυτό το ψάρι που λες που έχει λευκό σαγόνι μερικές φορές(όταν έχει ορέξεις για παιχνιδάκια)γίνεται κίτρινο με μπλε ρίγες!!!!!! Δεν ξέρω τι παίζει....!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosKOKKINIS 24 Οκτωβρίου 2014 Author #46 Share 24 Οκτωβρίου 2014 Μην στεναχωριεσαι φιλε!παθαινεις και μαθαινεις! Σκεψου οτι τα συγκεκριμενα ψαρια εξαφανιζονται στην λιμνη!οποτε δυσκολα θα μπορουσες να ξερεις τι περνεις!και εγω το λεω αλλα παντα την παταω !αν δεν δεις μην αγορασεις! Τα είχε προσφορά και νόμιζα ότι ήταν καλή ευκαρία να δώσω λίγα λεφτά και να πάρω ψάρια που να μπορώ να ξεχωρίσω αρσενικό και θηλυκό.....!δλδ σε μεγάλο μέγεθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 24 Οκτωβρίου 2014 #47 Share 24 Οκτωβρίου 2014 Πραγματικά παίζει να μου έδωσαν ότι να ναι......αυτό το ψάρι που λες που έχει λευκό σαγόνι μερικές φορές(όταν έχει ορέξεις για παιχνιδάκια)γίνεται κίτρινο με μπλε ρίγες!!!!!! Δεν ξέρω τι παίζει....!!!!!! αυτο που μπλεδιζει ειναι αεσενικο saulosi αρα βγαλε για αρχη το socolofi και μετα μπορει καρι να γινει...ποσα εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosKOKKINIS 24 Οκτωβρίου 2014 Author #48 Share 24 Οκτωβρίου 2014 αυτο που μπλεδιζει ειναι αεσενικο saulosi αρα βγαλε για αρχη το socolofi και μετα μπορει καρι να γινει...ποσα εχεις? 5 ψαράκια έχω.....δλδ με λες ότι το κίτρινο μου είναι αρσενικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 24 Οκτωβρίου 2014 #49 Share 24 Οκτωβρίου 2014 αν μπλεδιζει και βγαζει ριγα ναι φιλε...τα σαουλοσι γεννιουνται ολα κιτρινα και οσο μεγαλωνουν ξεχωριζουν, τα αρσενικα σιγα σιγα γινονται μπλε οχι απο την μια μερα στην αλλη...αν λοιπον θες να τα κρατησεις σιγουρα δωσε το σοκολοφι και μετα βλεπεις...παντως τα λιτρα ειναι λιγα....σκεψου και την αλλαγη προς Τανγκανικα μερια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosKOKKINIS 24 Οκτωβρίου 2014 Author #50 Share 24 Οκτωβρίου 2014 Το ψάρι δεν έχει μικρό μέγεθος.....αν πας στο μνμ 24 σε αυτό το θέμα....στην πρώτη εικόνα είναι,κάτω δεξιά!!! Όταν παίρνει χρώμα γίνεται κάπως έτσι αλλά όχι τόσο έντονα!!!! https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcREvx28tBoX-R8O0ib-6kLlSvrswEm8woWyOwiAaIarstvnNOv9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος