NikolasB 1 Οκτωβρίου 2014 Author #26 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Αυτο πως γινεται?Δεν το εχω ξανακουσει..... Οσον αφορα το διλημμα....ο μονομαχος αν σου αρεσει βαλτον,ειναι κλασσικη επιλογη για μικρο ενυδρειο αλλα θελει κι αυτος την περιποιηση του,μαλακο νερακι,φυτα,διατροφη.... Απο την αλλη οι γαριδες θελουν προσοχη στην θερμοκρασια...νομιζω μεχρι 25? Συμφωνω κι εγω αν βαλεις γαριδες να βαλεις red cherry που ειναι και ομορφες και ευκολες στην διατηρηση τους σε σχεση με τις αλλες.... Εγω ψηφισα γαριδες! εχω ηδη μονομαχο και ξερω πως ειναι αλλα αφου μου λετε γαριδες ας παμε να δουμε και αυτον τον κλαδο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 1 Οκτωβρίου 2014 Author #27 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Οι red έχουν μεγαλύτερο εύρος στην θερμοκρασια προς τα κάτω,και στο ph προς τα πάνω Αλλά πάνω κάτω τα ίδια ειναι. ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Οκτωβρίου 2014 #28 Share 1 Οκτωβρίου 2014 εχεις να προτεινεις κατι?? οπως και λαχανιακα Υπαρχουν πολλες τροφες του εμπορειου. Απο λαχανικα,καροτο,αγγουρι,σπανακι κ.α Οι red έχουν μεγαλύτερο εύρος στην θερμοκρασια προς τα κάτω,και στο ph προς τα πάνω Αλλά πάνω κάτω τα ίδια ειναι. Οι Yellow ειναι γενικα πιο ευαισθητες γαριδες απο τις cherry σε ολες τις παραμετρους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 1 Οκτωβρίου 2014 Author #29 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Τελικα κανεις δεν μπορει να μεινει μονο με ενα,σαν τα πατατακια ενα πραγμα!!! Εγω θα βαλω red cherry που ειναι ευκολες και κανενα applesnail.Αυτο προτεινω και εδω αφου βαδιζουμε στα ιδια βηματα Σε λιγο καιρο με βλεπω να με διωχνει η μανα μου...εμενα και τα ενυδρεια μαζι....χαχαχαχα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 1 Οκτωβρίου 2014 Author #30 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Υπαρχουν πολλες τροφες του εμπορειου. Απο λαχανικα,καροτο,αγγουρι,σπανακι κ.α τα λαχανικα πρεπει να τα βρασω.?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 1 Οκτωβρίου 2014 #31 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Γαρίδες σου προτείνω, αφού έχεις μονομάχο. Τώρα ψήνομαι κι εγώ για γαριδάδικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 1 Οκτωβρίου 2014 Author #32 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Γαρίδες σου προτείνω, αφού έχεις μονομάχο. Τώρα ψήνομαι κι εγώ για γαριδάδικο... αντε με το καλο...!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Οκτωβρίου 2014 #33 Share 1 Οκτωβρίου 2014 τα λαχανικα πρεπει να τα βρασω.?? Το σπανακι ναι,θελει λιγοα βρασιμο.Τα αλλα οχι. Ομως,η διατροφη ειναι το τελευταιο που σε νοιαζει αυτη τη στιγμη. Πρεπει να στησεις το ενυδρειο,να τ φυτεψεις,να ξεκινησεις το στρωσιμο και να περιμενεις 2 μηνες για να βαλεις γαριδες.Τοτε θα σε απασχολησει η διατροφη τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 1 Οκτωβρίου 2014 Author #34 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Το σπανακι ναι,θελει λιγοα βρασιμο.Τα αλλα οχι. Ομως,η διατροφη ειναι το τελευταιο που σε νοιαζει αυτη τη στιγμη. Πρεπει να στησεις το ενυδρειο,να τ φυτεψεις,να ξεκινησεις το στρωσιμο και να περιμενεις 2 μηνες για να βαλεις γαριδες.Τοτε θα σε απασχολησει η διατροφη τους. ειδα σε ενα αλλο θεμα οτι αμα ριξεις siporax στον βυθο θα στρωσει ποιο γρηγορα...εννοειτε σιποραξ που εχει μπολιαστει...ισχυει...?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Οκτωβρίου 2014 #35 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξερω για σιποραξ,μπορεις να μπολιασεις τον βυθο,με βυθο απο αλλο ενυδρειο που τρεχει πολυ καιρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 1 Οκτωβρίου 2014 Author #36 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξερω για σιποραξ,μπορεις να μπολιασεις τον βυθο,με βυθο απο αλλο ενυδρειο που τρεχει πολυ καιρο.Για βοηθαμας λιγο με την διαδικασια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 1 Οκτωβρίου 2014 #37 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Και πως ξέρεις αν έχει στρώσει; Π.χ. στο μπόλιασμα φίλτρου παίρνουμε μετρήσεις και βλέπουμε. Στο μπόλιασμα βυθού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 1 Οκτωβρίου 2014 Author #38 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Και πως ξέρεις αν έχει στρώσει; Π.χ. στο μπόλιασμα φίλτρου παίρνουμε μετρήσεις και βλέπουμε. Στο μπόλιασμα βυθού; εε λογικα το αφηνεις καποιον καιρο ωστε να εισαι σιγουρος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Οκτωβρίου 2014 #39 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Για βοηθαμας λιγο με την διαδικασια... Σε τι να βοηθησω?Απλα παιρνεις βυθο απο ενυδρειο που τρεχει πολυ και το βαζεις στο νεο.Ομως δεν ξερεις αν επιασε το μπολι η οχι..θα πρεπει να περιμενεις κανα μηνα για να εισαι σιγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 1 Οκτωβρίου 2014 #40 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Για να μπουν οι γαριδες θελει στρωμενο βυθο που σημαινει 2-3 μηνες.Βαλε στην αρχη νερο κανε στρωσιμο με τροφη,μετα απο λιγο καιρο βαλε φυτα και κανενα σαλιγκαρι να αρχισουν οι ρυποι και μετα απο κανα 2 μηνο γαριδες.Το μπολιασμα του βυθου απ'οτι μου ειπαν δεν βοηθαει ιδιαιτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 1 Οκτωβρίου 2014 Author #41 Share 1 Οκτωβρίου 2014 αρα θα το κανω με τον κλασσικο τροπο....Αναμονη 2 μηνες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanisalus18 1 Οκτωβρίου 2014 #42 Share 1 Οκτωβρίου 2014 εγώ θα σου έλεγα να έβαζες γαρίδες, μονομάχο δεν θα πρότεινα σε τόσα λίγα λιτρα, έχει άλλη χάρη κ θα τον ευχαριστηθείς περισσότερο αν τον βάλεις σε μεγαλύτερο ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 1 Οκτωβρίου 2014 #43 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Μονομάχο Μια μικρή μεταβολή στις βασικές παραμέτρους του νερου σε τόσα λίγα λίτρα, μπορεί να ξετινάξει όλο το κοπάδι γαρίδων σε μερικές ώρες (για να μην πω λεπτά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 1 Οκτωβρίου 2014 #44 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Αυτο πως γινεται?Δεν το εχω ξανακουσει..... Οσον αφορα το διλημμα....ο μονομαχος αν σου αρεσει βαλτον,ειναι κλασσικη επιλογη για μικρο ενυδρειο αλλα θελει κι αυτος την περιποιηση του,μαλακο νερακι,φυτα,διατροφη.... Απο την αλλη οι γαριδες θελουν προσοχη στην θερμοκρασια...νομιζω μεχρι 25? Συμφωνω κι εγω αν βαλεις γαριδες να βαλεις red cherry που ειναι και ομορφες και ευκολες στην διατηρηση τους σε σχεση με τις αλλες.... Εγω ψηφισα γαριδες! Εχω διαβασει οτι κανουν παρα πολλα μικρα με αποτελεσμα να ανεβαζουν τα νιτρικα αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Οκτωβρίου 2014 #45 Share 2 Οκτωβρίου 2014 εγώ θα σου έλεγα να έβαζες γαρίδες, μονομάχο δεν θα πρότεινα σε τόσα λίγα λιτρα, έχει άλλη χάρη κ θα τον ευχαριστηθείς περισσότερο αν τον βάλεις σε μεγαλύτερο ενυδρείο 30 λιτρα ειναι λιγα για ενα μονομαχο? Μη τρελαθουμε ρε παιδια,μην ειστε υπερβολικοι..δηλαδη ποσα λιτρα θελει ενας μονομαχος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 2 Οκτωβρίου 2014 #46 Share 2 Οκτωβρίου 2014 30 λιτρα ειναι λιγα για ενα μονομαχο? Μη τρελαθουμε ρε παιδια,μην ειστε υπερβολικοι..δηλαδη ποσα λιτρα θελει ενας μονομαχος? 40 !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 6 Οκτωβρίου 2014 Author #47 Share 6 Οκτωβρίου 2014 να σας ρωτησω κατι ακομα...Επειδη εχω δει σε κατι βιντεο red cherry που ειναι ΔΙΑΦΑΝΗΣ...τι χρωμα θα παρουν μεσα στο ενυδρειο?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakozzz 6 Οκτωβρίου 2014 #48 Share 6 Οκτωβρίου 2014 Ετσι οπως πάει η δουλειά εδω μεσα θα μας λενε να βαζουμε 1μονομαχο στα 100 λιτρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 6 Οκτωβρίου 2014 #49 Share 6 Οκτωβρίου 2014 Στο φορουμ καλο ειναι κ πρεπει να ακουγονται οι ιδανικες συνθηκες για τα διαφορα ειδη που φιλοξενουμε.Παντως 30 λιτρα για ενα μονομαχο,χωρις να ειχα εγω ποτε,πιστευω οτι ειναι καλα.Με μπριζοσατε ομως πρωινιατικα για να στησω γαριδαδικο.Ποσο κοστιζει περιπου μια ρεντ τσερι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Οκτωβρίου 2014 #50 Share 6 Οκτωβρίου 2014 να σας ρωτησω κατι ακομα...Επειδη εχω δει σε κατι βιντεο red cherry που ειναι ΔΙΑΦΑΝΗΣ...τι χρωμα θα παρουν μεσα στο ενυδρειο?! Αναλογα το grade,την τροφη και διαφορους αλλους παραγωντες παιζει και το χρωμα που θα παρουν.Αν το grade ειναι κακο,μην περιμενεις να δεις να παιρνουν πολυ κοκκινο χρωμα. Στο φορουμ καλο ειναι κ πρεπει να ακουγονται οι ιδανικες συνθηκες για τα διαφορα ειδη που φιλοξενουμε.Παντως 30 λιτρα για ενα μονομαχο,χωρις να ειχα εγω ποτε,πιστευω οτι ειναι καλα.Με μπριζοσατε ομως πρωινιατικα για να στησω γαριδαδικο.Ποσο κοστιζει περιπου μια ρεντ τσερι? Μια ρεντ τσερι στα μαγαζια εχει κανα 2 ευρω,σε αγγελιες απο χομπιστες 1 ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος