NikolasB 1 Οκτωβρίου 2014 #1 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Εε?? Και γιατι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 1 Οκτωβρίου 2014 #2 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Εγω γαριδες διοτι εχουν αλλη ομορφια απο ενα ψαρακι Βεβαια και ο μονομαχος ειναι μια πολυ καλη επιλογη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 1 Οκτωβρίου 2014 Author #3 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Εγω γαριδες διοτι εχουν αλλη ομορφια απο ενα ψαρακι Βεβαια και ο μονομαχος ειναι μια πολυ καλη επιλογη λες?? και απο θεμα συντηρησης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
στελαρας 1 Οκτωβρίου 2014 #4 Share 1 Οκτωβρίου 2014 μπορεις να βαλεις και τα δυο .Εναν υπεροχο μονομαχο και 3-4 γαριδες αμανο και αρκετα φυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 1 Οκτωβρίου 2014 Author #5 Share 1 Οκτωβρίου 2014 μπορεις να βαλεις και τα δυο .Εναν υπεροχο μονομαχο και 3-4 γαριδες αμανο και αρκετα φυτατο ξερω αλλαθα ηθελα απο τις μικρες γαριδες....που γεννανε κλπ...αλλα δεν πανε με μονομαχο...ενα απο τα δυο θα βαλω...οι αμανο δεν μου πολυαρεσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 1 Οκτωβρίου 2014 #6 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Εγω δεν ψηφισα γιατι αυτο πιστευω εξαρταται αν εχεις αλλο ενυδρειο η οχι.Αν εχεις μονο ενα 30 λιτρο θα βαλεις μονομαχο.Αν ομως εχεις ηδη ενα ενυδρειο με ψαρακια (οτι κι αν ειναι) πιστευω ο περισσοτερος κοσμος θα επελεγε γαριδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 1 Οκτωβρίου 2014 #7 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Καθε βδομαδα αλλαγη και γενικα οτι θα εκανες με καθε ενυδρειο απο θεμα συντηρισης αλλα εδω θα πρεπει να προσεξεις τι θερμοκρασια σε ευκολες γαριδουλες δεν θα πας? (πχ red cherry) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 1 Οκτωβρίου 2014 Author #8 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Εγω δεν ψηφισα γιατι αυτο πιστευω εξαρταται αν εχεις αλλο ενυδρειο η οχι.Αν εχεις μονο ενα 30 λιτρο θα βαλεις μονομαχο.Αν ομως εχεις ηδη ενα ενυδρειο με ψαρακια (οτι κι αν ειναι) πιστευω ο περισσοτερος κοσμος θα επελεγε γαριδες.εχω ηδη 2 οποτε ισως παω σε γαριδες...Να δω και εκει την ομορφια.. Καθε βδομαδα αλλαγη και γενικα οτι θα εκανες με καθε ενυδρειο απο θεμα συντηρισης αλλα εδω θα πρεπει να προσεξεις τι θερμοκρασια σε ευκολες γαριδουλες δεν θα πας? (πχ red cherry) τι γαριδες προτεινετε??Ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 1 Οκτωβρίου 2014 #9 Share 1 Οκτωβρίου 2014 καλητερα για αρχη πηγαινε σε red cheery που θα βρεις και ευκολα και βαλε μαζι 2-3 amano και κανενα μικρο ωραιο σαλιγκαρακι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 1 Οκτωβρίου 2014 #10 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Τελικα κανεις δεν μπορει να μεινει μονο με ενα,σαν τα πατατακια ενα πραγμα!!! Εγω θα βαλω red cherry που ειναι ευκολες και κανενα applesnail.Αυτο προτεινω και εδω αφου βαδιζουμε στα ιδια βηματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 1 Οκτωβρίου 2014 #11 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Καλητερα apple snail οχι διοτι μπορει να σου τσιμπισουν κανα φυτο επισης αν αναπαραχθουν "εχετε για βρυσουλες" θα γεμισει το ενυδρειο με μικρα και ανεβαζουν τα νιτρικα καλητερα σε καποιο αλλο (πχ zebra) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 1 Οκτωβρίου 2014 Author #12 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Τελικα κανεις δεν μπορει να μεινει μονο με ενα,σαν τα πατατακια ενα πραγμα!!! Εγω θα βαλω red cherry που ειναι ευκολες και κανενα applesnail.Αυτο προτεινω και εδω αφου βαδιζουμε στα ιδια βηματα Ωπα..θα τα βαλεις στο ηδη υπαρχον ή πας για καινουργιο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 1 Οκτωβρίου 2014 Author #13 Share 1 Οκτωβρίου 2014 red cherry με yellow πανε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 1 Οκτωβρίου 2014 Author #14 Share 1 Οκτωβρίου 2014 απο οτι ειδα υβριδιζουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 1 Οκτωβρίου 2014 #15 Share 1 Οκτωβρίου 2014 οχι διοτι ειναι και τα δυο του ιδιου ειδους οποτε υβριδιζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 1 Οκτωβρίου 2014 Author #16 Share 1 Οκτωβρίου 2014 οχι διοτι ειναι και τα δυο του ιδιου ειδους οποτε υβριδιζουν τι εννοεις ιδιου ειδους?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 1 Οκτωβρίου 2014 #17 Share 1 Οκτωβρίου 2014 και οι δυο ειναι neocaridina heteropoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Οκτωβρίου 2014 #18 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Σε 30 λιτρα ενυδρειο αν θες γαριδες θα πας σε ενα ειδος.Καλυτερα να διαλεξεις τις red cherry που ειναι και ευκολες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 1 Οκτωβρίου 2014 Author #19 Share 1 Οκτωβρίου 2014 οι yellow εχουν καποιες διαφορετικες συνθηκες απο τι red?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Οκτωβρίου 2014 #20 Share 1 Οκτωβρίου 2014 οι yellow εχουν καποιες διαφορετικες συνθηκες απο τι red?? Ειναι πιο δυσκολες στην διατηρηση τους και πιο ακριβες! Πηγαινε σε red cherry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 1 Οκτωβρίου 2014 Author #21 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Να σας ρωτησηω....απο τροφη τι κανουμε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Οκτωβρίου 2014 #22 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Παιρνεις διαφορες τροφες για γαριδες,θελουν ποικιλια ομως,οπως και λαχανικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 1 Οκτωβρίου 2014 #23 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Καλητερα apple snail οχι διοτι μπορει να σου τσιμπισουν κανα φυτο επισης αν αναπαραχθουν "εχετε για βρυσουλες" θα γεμισει το ενυδρειο με μικρα και ανεβαζουν τα νιτρικα καλητερα σε καποιο αλλο (πχ zebra) Αυτο πως γινεται?Δεν το εχω ξανακουσει..... Οσον αφορα το διλημμα....ο μονομαχος αν σου αρεσει βαλτον,ειναι κλασσικη επιλογη για μικρο ενυδρειο αλλα θελει κι αυτος την περιποιηση του,μαλακο νερακι,φυτα,διατροφη.... Απο την αλλη οι γαριδες θελουν προσοχη στην θερμοκρασια...νομιζω μεχρι 25? Συμφωνω κι εγω αν βαλεις γαριδες να βαλεις red cherry που ειναι και ομορφες και ευκολες στην διατηρηση τους σε σχεση με τις αλλες.... Εγω ψηφισα γαριδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 1 Οκτωβρίου 2014 Author #24 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Παιρνεις διαφορες τροφες για γαριδες,θελουν ποικιλια ομως,οπως και λαχανικα.εχεις να προτεινεις κατι??οπως και λαχανιακα Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Pirpiridis 1 Οκτωβρίου 2014 #25 Share 1 Οκτωβρίου 2014 οι yellow εχουν καποιες διαφορετικες συνθηκες απο τι red??Οι red έχουν μεγαλύτερο εύρος στην θερμοκρασια προς τα κάτω,και στο ph προς τα πάνω Αλλά πάνω κάτω τα ίδια ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος