tsakozzz 30 Σεπτεμβρίου 2014 #1 Share 30 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδία στο 60λιτρό μου θέλω να κρίψω την εξαγωγή νερού αριστερή γωνία ενυδρειου και το θερμοσταστη (τα έχω δίπλα δίπλα) και την εισαγωγή νερού στην δεξία γωνια!!! Ακούω προτάσεις και προσφορές βεβαίως βεβαίως!!! Δεν εχω Co2 στο ενυδρέιο ούτε υποστρομα, αμμος λεπτοκοκκη Carat 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 30 Σεπτεμβρίου 2014 #2 Share 30 Σεπτεμβρίου 2014 Βαλισνέριες, egeria Densa......εύκολα και χωρίς απαιτήσεις φυτα και ψηλα επίσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 30 Σεπτεμβρίου 2014 #3 Share 30 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα Τι ψαρια έχει το ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakozzz 30 Σεπτεμβρίου 2014 Author #4 Share 30 Σεπτεμβρίου 2014 zebra danio , red danio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 30 Σεπτεμβρίου 2014 #5 Share 30 Σεπτεμβρίου 2014 (edited) Βαλισνέριες, egeria Densa......εύκολα και χωρίς απαιτήσεις φυτα και ψηλα επίσης. Τότε ισχύουν τα παραπάνω! Προσωπικά μ αρέσουν και οι ανούμπιες δεμένες πάνω σε ξύλο (αν βρεις κανενα κατάλληλο ξύλο, μπορείς να το δοκιμάσεις) Έγινε επεξεργασία 30 Σεπτεμβρίου 2014 - Chocolate_Puma Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakozzz 30 Σεπτεμβρίου 2014 Author #6 Share 30 Σεπτεμβρίου 2014 εχω βάλει 2 πανω στην ρίζα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 30 Σεπτεμβρίου 2014 #7 Share 30 Σεπτεμβρίου 2014 Για δες εδώ στις δύο τελευταίες φώτο: HEMIANTHUS MICRANTHEMOIDES και SAGITTARIA SUBULATA Το πρώτο δε το λες και ιδιαίτερα εύκολο αλλά σε μένα μόνο με τακτική λίπανση πήγαινε σχετικά καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Pirpiridis 2 Οκτωβρίου 2014 #8 Share 2 Οκτωβρίου 2014 εχω βάλει 2 πανω στην ρίζα!!!Έλα να σου δώσω εγω κατι φυτα ευκολα μιας και εισαι δίπλα ,θέλουν λίγο περιποίηση γιατι τα έχω βγάλει μερες τώρα ,valisneria ,bacopa,echinodorus και βλέπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος