nicpapa 22 Νοεμβρίου 2014 #26 Share 22 Νοεμβρίου 2014 30ε; Εγώ δεν έχω ιδέα πόσες είναι ... Είναι χωμρνες . Το καλό είναι οτι βλέπω συχνα μικρά οποτε δεν ανυσηχω. Θερμοκρασία τις έχω στους 28.5 οικονομία στο ρεύμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 22 Νοεμβρίου 2014 Author #27 Share 22 Νοεμβρίου 2014 ναι τοσα ενυδρεία που εχεις στον 1,5 βαθμό κόλισες και εσυ χαμένε ανέβασε σε λέωωωωωω θα δεις άλλες γαρίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Νοεμβρίου 2014 #28 Share 23 Νοεμβρίου 2014 Χρηστο ωραιο ρε φιλε το ενυδρειο σου και οι γαριδες σου! Μπραβο για το μερακι σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 23 Νοεμβρίου 2014 Author #29 Share 23 Νοεμβρίου 2014 ευχαριστώ πολύ αδερφε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 25 Νοεμβρίου 2014 Author #30 Share 25 Νοεμβρίου 2014 και σημερινο δωράκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 26 Νοεμβρίου 2014 #31 Share 26 Νοεμβρίου 2014 Φαγοποτη που πεφτει Το δωρακι τι ειναι γιατι δεν φαινεται καλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 26 Νοεμβρίου 2014 Author #32 Share 26 Νοεμβρίου 2014 εκδυση ειναι ορε Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 27 Νοεμβρίου 2014 #33 Share 27 Νοεμβρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 2 Δεκεμβρίου 2014 Author #34 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 3 Δεκεμβρίου 2014 #35 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 Μπράβο ρε παλίκαρε! Καταπληκτικό ενυδρείο! Πολύ όμορφο στήσιμο αν και μου στραβοκάθονται κάπως οι αλγες! Είναι τόσο απαραίτητες οι συγκεκριμένες για τις γαριδούλες; Βέβαια, και να ήθελες να απαλλαγείς τώρα είναι μάλλον απίθανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Δεκεμβρίου 2014 #36 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 Πανεμορφο μπραβο φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 18 Δεκεμβρίου 2014 Author #37 Share 18 Δεκεμβρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Δεκεμβρίου 2014 #38 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 Κουκλες!! τι πετρες εχεις βαλει? γιατι στο πρωτο βιντεο φαινονται σαν να γυαλιζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 13 Ιανουαρίου 2015 Author #39 Share 13 Ιανουαρίου 2015 οι γαρίδες πουληθηκανε σε 10 χομπίστες . συνολικα βγηκαν 180 κομματια. ωραία ήταν που τις φιλοξενουσα 8 μηνες αλλα πάμε γι αλλα. το ενυδρειο πωλείται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 13 Ιανουαρίου 2015 #40 Share 13 Ιανουαρίου 2015 βρε τρελε τι κανεις .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 14 Ιανουαρίου 2015 Author #41 Share 14 Ιανουαρίου 2015 Νικόλα βαρεθηκα ρε ! είχα 8 ενυδρεία στο σπίτι. τα 4 τα είχα πουλησει τον οκτωβριο. θα δωσω και τα υπολοιπα τωρα και θα κανω πάλι μεγαλο στον τόνο. να φτιαξε οσμωση με mineral στο ενα. να μισο - μισο οσμωση - βρυση στο αλλο. να σκετο οσμωση στο άλλο . να αλλαγες καθε βδομαδα στο άλλο . αγανακτησα. αααααααααααααααχαχαχα . να κόψε λαχανικα να φάνε τα αλλα. ένα μεγαλο και μια καραντίνα και τέλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 14 Ιανουαρίου 2015 #42 Share 14 Ιανουαρίου 2015 Νικόλα βαρεθηκα ρε ! είχα 8 ενυδρεία στο σπίτι. τα 4 τα είχα πουλησει τον οκτωβριο. θα δωσω και τα υπολοιπα τωρα και θα κανω πάλι μεγαλο στον τόνο. να φτιαξε οσμωση με mineral στο ενα. να μισο - μισο οσμωση - βρυση στο αλλο. να σκετο οσμωση στο άλλο . να αλλαγες καθε βδομαδα στο άλλο . αγανακτησα. αααααααααααααααχαχαχα . να κόψε λαχανικα να φάνε τα αλλα. ένα μεγαλο και μια καραντίνα και τέλος. Έλα πές την αλήθεια....αφού και την καραντίνα θα την κάνεις κανονικό ενυδρείο, και μετά θα πάρεις άλλη καραντίνα που με την σειρά της θα την κάνειςς και αυτήν ενυδρείο...και ούτο καθεξής....αχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 14 Ιανουαρίου 2015 #43 Share 14 Ιανουαρίου 2015 πάντως ήταν τέλειο μπράβο και εμένα οι γαρίδες είναι αδυναμία μου!μου αρέσουν καλύτερα απο ψάρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 14 Ιανουαρίου 2015 #44 Share 14 Ιανουαρίου 2015 Ωραία τότε περιμένουμε το θέμα με το νέο ενυδρείο (να φανταστώ πως θα πάς σε channa? Κάπως έτσι δεν λέγονται?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 14 Ιανουαρίου 2015 Author #45 Share 14 Ιανουαρίου 2015 Έλα πές την αλήθεια....αφού και την καραντίνα θα την κάνεις κανονικό ενυδρείο, και μετά θα πάρεις άλλη καραντίνα που με την σειρά της θα την κάνειςς και αυτήν ενυδρείο...και ούτο καθεξής....αχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχα φιλαράκι με ξέρεις καλά εσύ τελικά ααααααααααααχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 14 Ιανουαρίου 2015 Author #46 Share 14 Ιανουαρίου 2015 πάντως ήταν τέλειο μπράβο και εμένα οι γαρίδες είναι αδυναμία μου!μου αρέσουν καλύτερα απο ψάρια! το θέμα είναι να πέρνεις ότι είδος τραβάει η ορεξή σου , να το μεγαλώνεις , να βλέπεις συμπεριφορές , να κάνεις αναπαραγωγή και να πας σε άλλα. τουλάχιστον εγω έτσι λειτουργώ. δε θα σταματησω μέχρι να κάνω αναπαραγωγή όσα είδη αντέξω. ακόμα και ΓΛΥΦΤΕΣ!! ααααααααααχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 14 Ιανουαρίου 2015 Author #47 Share 14 Ιανουαρίου 2015 Ωραία τότε περιμένουμε το θέμα με το νέο ενυδρείο (να φανταστώ πως θα πάς σε channa? Κάπως έτσι δεν λέγονται?) βρε αν είχα τη δυνατότητα θα είχα και τα 40 περιπου είδη channa που υπάρχουν. αφου είμαι channas τι να κανουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 18 Ιανουαρίου 2015 #48 Share 18 Ιανουαρίου 2015 χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος