bouboulas 25 Οκτωβρίου 2014 #51 Share 25 Οκτωβρίου 2014 Με γειά καλοδούλευτος !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 26 Οκτωβρίου 2014 #52 Share 26 Οκτωβρίου 2014 Μεγεια!!αντε να δουλεψουν ολα και σου εχω πει οπως μπορω να βοηθαω τον καθενα εδω μεσα θα το κανω,οπως με εχουν βοηθησει...βλεπε τον απο πανω μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 26 Οκτωβρίου 2014 #53 Share 26 Οκτωβρίου 2014 Με γειες με γειες και ενα μπράβο στο φιλο μας Γιάννη (tsip the reef man-aka tsipouras)!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 26 Οκτωβρίου 2014 Author #54 Share 26 Οκτωβρίου 2014 Σας ευχαριστώ πολύ Γιάννη συγχαρητήρια για αυτό που είπες Τελείωνε γιατί μέχρι το τέλος του χρόνου πρέπει το ενυδρείο να το έχουμε γεμίσει κοραλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 9 Νοεμβρίου 2014 Author #55 Share 9 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα παιδιά Την Τρίτη θα πάω να πάρω τα τζάμια Τι σιλικόνη να πάρω? Εχθές πήγα στα Practiker και είδα οτι υπάρχει μια της bison για ενυδρεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 9 Νοεμβρίου 2014 #56 Share 9 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα παιδιά Την Τρίτη θα πάω να πάρω τα τζάμια Τι σιλικόνη να πάρω? Εχθές πήγα στα Practiker και είδα οτι υπάρχει μια της bison για ενυδρεία Της Bison εχω ακουσει οτι ειναι καλη!! Εγω ειχα χρησιμοποιησει την S-100!!Ακλη δουλεια εκανε και αυτη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 9 Νοεμβρίου 2014 #57 Share 9 Νοεμβρίου 2014 Και εγω με το Σταματη την s100 βαλαμε στο δικο μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 9 Νοεμβρίου 2014 #58 Share 9 Νοεμβρίου 2014 αυτη τη σιλικονη της Bison που ειναι για ενυδρεια, εχω χρησιμοποιησει σε οτι εχω κανει χωρις κανενα προβλημα μεχρι σημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 9 Νοεμβρίου 2014 #59 Share 9 Νοεμβρίου 2014 Μια απ τα ιδια και εγω με αυτη της bison... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 10 Νοεμβρίου 2014 #60 Share 10 Νοεμβρίου 2014 Έχω δουλέψει σχεδόν ότι σιλικόνη υπάρχει στο εμπόριο. Με καμία δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Τελευταία προτιμώ την S 100. Ο κύριος λόγος είναι η τιμή της. Όποια σιλικόνη και αν πάρεις θα κάνεις μια χαρά την δουλειά σου, οι διαφορές τους είναι αμελητέες και πιο πολύ έχουν να κάνουν με τον τρόπο σκλήρυνσης τους. Φυσικά αναφέρομαι ΜΟΝΟ στης σιλικόνες που είναι κατάλληλες για ενυδρειακή χρήση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 10 Νοεμβρίου 2014 Author #61 Share 10 Νοεμβρίου 2014 Σας ευχαριστω ολους τα αποτελεσματα bison 2 S-100 3 Αρα θα παω να αγορασω S-100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος