argy1 1 Οκτωβρίου 2014 Author #26 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Παιδια μεσα στο ενυδρειο θα ηθελα να ριξω και κανενα σαλιγκαρι αλλα θελω λιγο να το συζητησουμε και να μου πειτε τι προτεινετε.Θελω apple snail τα οποια τρωνε αλγη αλλα λενε οτι μερικες φορες δεν αρκουνται και μπορουν να διαλυσουν σε λιγες μερες φυτεμενα ενυδρεια.Μια αλλη επιλογη θα ηταν τα tiger τα οποια ομως δεν ξερω τι τρωνε και δεν μπορω να βρω καπου μια επισημη αρθρογραφια.Ποια ειναι η γνωμη σας.Εχετε δοκιμασει καποιο ειδος μαζι με γαριδες σε φυτεμενο χωρις προβλημματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Οκτωβρίου 2014 #27 Share 2 Οκτωβρίου 2014 Εγω θα ξαναπω οτι το ενυδρειο ειναι μικρο για γαριδες..ποσο μαλλον και για σαλιγκαρια μαζι τους και ειδικα τα apple... Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 2 Οκτωβρίου 2014 Author #28 Share 2 Οκτωβρίου 2014 (edited) Κοιτα αυτες τις μερες που το εχω ριξει στο διαβασμα βλεπω και εγω οτι θα ειναι δυσκολο για γαριδες να κραταω σταθερες τιμες.Οποτε δεν ξερω αν θα μπουν τελικα γαριδες. Για αρχη φυτα θα μπουνε και καποιο σαλιγγαρι. Έγινε επεξεργασία 2 Οκτωβρίου 2014 - argy1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 4 Οκτωβρίου 2014 Author #29 Share 4 Οκτωβρίου 2014 Update Τα φυτα μπηκαν πολυ βιαστικα γιατι επρεπε να κλεισω (το εχω στο μαγαζι). Θα το φτιαξω με την ηρεμια μου απο Δευτερα,σχολια παρατηρησεις δεκτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 4 Οκτωβρίου 2014 #30 Share 4 Οκτωβρίου 2014 Τα apple snail τα αφαιρεις ολα , γιατι βρωμίζουν πολυ το νερο , και ειδικα σε τοσο μικρο ενυδρειο. Εχε υποψη σου οτι οταν οι γαριδες πιασουν 50-100 σε αριθμο , θα πάρουν την κατω βολτα... Η mossball που εβαλες ειναι στην ουσια cladophora, οποτε καποια στιγμη μην απορισεις απο που θα σου εχει ξεφυτρωσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 4 Οκτωβρίου 2014 Author #31 Share 4 Οκτωβρίου 2014 Τα apple snail ειναι οι κατοικοι του ενυδρειου προς το παρων γιατι μαλλον δεν θα βαλω γαριδες.Την κλαδοφορα την εβαλα επιτιδες γιατι την τσακιζουν τα σαλιγκαρια και ΑΝ καποια στιγμη βγουν και βαλω γαριδες επισης την τρωνε και αυτες με ευχαριστηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 4 Οκτωβρίου 2014 #32 Share 4 Οκτωβρίου 2014 Τα apple snail ειναι οι κατοικοι του ενυδρειου προς το παρων γιατι μαλλον δεν θα βαλω γαριδες.Την κλαδοφορα την εβαλα επιτιδες γιατι την τσακιζουν τα σαλιγκαρια και ΑΝ καποια στιγμη βγουν και βαλω γαριδες επισης την τρωνε και αυτες με ευχαριστηση. Την cladophora ουτε τα σαλλιγκαρια την τρωνε ουτε και οι γαρίδες. Οποτε ξανασκέψου το . Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 4 Οκτωβρίου 2014 Author #33 Share 4 Οκτωβρίου 2014 Καλα την βγαζω δεν ειναι τιποτα..Απλα ετσι εχω διαβασει,επισης σημερα που τα χαζευα την τσιμπουσε για τα καλα το ενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 4 Οκτωβρίου 2014 Author #34 Share 4 Οκτωβρίου 2014 Μετα απο googlαρισμα αλλοι λενε οτι τρωνε ολες τις αλγες και αλλοι λενε οτι ειναι η μονη αλγη που δεν τρωνε.Δεν θα το ρισκαρω τοτε,αυριο την βγαζω και την βαζω σε κανα μπολακι μονη της..Τι να την κανω να την πεταξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Οκτωβρίου 2014 #35 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Την κλαδοφορα,κανενα αλγοφαγο δεν την τρωει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 9 Οκτωβρίου 2014 Author #36 Share 9 Οκτωβρίου 2014 Λοιπον η κλαδοφορα εφυγε απο μεσα και επισης και τα σαλιγκαρια.Σημερα που λασκαρα λιγο απο δουλεια και εκατσα να ασχοληθω ειδα οτι η ορεξη τους ειναι αθεραπευτη και μεσα σε 4 μερες μου ριμαξανε τα φυτα!!!! Βαζω αγγελια για χαρισμα bye bye apple snails...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 10 Οκτωβρίου 2014 Author #37 Share 10 Οκτωβρίου 2014 Τελικα εχω αποφασισει οτι θα βαλω μια θυληκια μονομαχο μεσα οποτε αν μπορει καποιος ας το μεταφερει στα λαβυρινθροψαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 10 Οκτωβρίου 2014 #38 Share 10 Οκτωβρίου 2014 Μετφέρθηκε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 12 Οκτωβρίου 2014 Author #39 Share 12 Οκτωβρίου 2014 Λοιπον πηγα να παρω μια θυληκια και ενω κατι δεν μου ταιριαζε την πηρα γιατι φανηκε ιδιαιτερο ψαρακι και νομιζα οτι εχει αλλαξει το σωμα της απο το στρεσαρισμα.Φυσικα το παιδι στο πετσοπ δεν ειχε ιδεα,οχι οτι εγω ηξερα αλλα anyway..Ειπα να βαλω σε αυτο το ενυδρειο μια θυληκια μπας και καποια στιγμη την ζευγαρωσω.Ψαχνωντας λοιπον πληροφοριες αρχικα σε ξενα site (κακως οπως αποδειχτηκε) βρηκα αυτο http://www.aquazone.gr/forums/topic/94012-betta-embellis-ladiges-1975/ Λοιπον το ψαρακι μου ειναι αυτο,το προφιλ προφανως και το διαβασα αλλα ξερει κανεις κατι παραπανω για την φροντιδα της? Και αλλη μια ερωτηση,με betta splendens να δοκιμασω ζευγαρωμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 12 Οκτωβρίου 2014 Author #40 Share 12 Οκτωβρίου 2014 Βασικα ανεβαζω και μερικες φωτογραφιες γιατι ισως κανω και λαθος στην αναγνωρηση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 12 Οκτωβρίου 2014 #41 Share 12 Οκτωβρίου 2014 Να την χαίρεσαι την μονομαχίνα σου, είναι υπέροχη! Το βλέμμα της έχει πολύ πλάκα, είναι σα να σου λέει "Μεγάλε, τραβάς κανα ζόρι;" Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 12 Οκτωβρίου 2014 Author #42 Share 12 Οκτωβρίου 2014 (edited) Χαχαχα,σε ευχαριστω και που να δεις βλεμμα εδω...Καρχαριας!! Έγινε επεξεργασία 12 Οκτωβρίου 2014 - argy1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 13 Οκτωβρίου 2014 Author #43 Share 13 Οκτωβρίου 2014 Κανεις? Δωστε μια βοηθεια ρε παιδια για το ειδος της μικρης μου.Ειναι Imbellis λετε ή splendens? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 14 Οκτωβρίου 2014 #44 Share 14 Οκτωβρίου 2014 και τι σε νοιαζει τι ειδος ειναι!!!!!!οτι κ να ναι ειναι κουκλαρα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος