polyagkistro 19 Νοεμβρίου 2014 #151 Share 19 Νοεμβρίου 2014 ωραιο Ανεστη μπραβο φιλε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 19 Νοεμβρίου 2014 #152 Share 19 Νοεμβρίου 2014 πολύ μου αρέσει το ενυδρείο σου φίλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Νοεμβρίου 2014 #153 Share 19 Νοεμβρίου 2014 Διαφορετικο και με υψομετρικες διαφορες ,να δω πως θα τοποθετησεις τα κοραλια,μπραβο Ανεστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 19 Νοεμβρίου 2014 #154 Share 19 Νοεμβρίου 2014 Τρομερ0 Ανεστη Εβαλες και yellow;;πολυ ωραιο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 19 Νοεμβρίου 2014 #155 Share 19 Νοεμβρίου 2014 Μπραβο ρε Ανεστη ειναι πανεμορφο Κριμα για την acropora ηταν πολυ ωραια Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 19 Νοεμβρίου 2014 #156 Share 19 Νοεμβρίου 2014 Μπράβο βρε Ανέστη, ωραία κατάσταση έκανες, άντε έλα να με πείσεις να φτιάξω και εγώ ένα (Να δώ πόσα χρόνια θα σε περιμένω, ξαναχειμώνιασε πάλι) :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 22 Νοεμβρίου 2014 Author #157 Share 22 Νοεμβρίου 2014 Να εισατε καλα παιδια!!! Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια. Τακη εεεερχομαιιιιι Μερικες καινουριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 22 Νοεμβρίου 2014 #158 Share 22 Νοεμβρίου 2014 Δωσε εντυπωσεις και σχολια απο την πεταλουδα Ανεστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 23 Νοεμβρίου 2014 Author #159 Share 23 Νοεμβρίου 2014 Νικολα μου παει πολυ καλα!! Δεν θελει να φαει flakes αλλα καθε φορα που πεφτει κατι το νερο κοιταζει αν τρωγετε. Τους δινω κατεψυγμενες με φιλαρακια μαζι μηπως τσιμπησει αλλα δεν. Οτιδηποτε σε κατεψυγμενο το σκιζει!!! Πεφτει ο κυβος στο νερο και τον δαγκωνει με λυσσα. Ειναι παντα στη γυρα για κοπιποδα. Τη βλεπω να διατηρει το βαρος της κανονικα. Επισης δεν εχει κανενα προβλημα με τα αλλα ψαρια, δεν την ενοχλουν καθολου. Οι αιπτασιες μου ειναι σταθερες. Εχω ελαχιστες επειτα και απο τις ενεσεις με λεμονι που εκανα στις μικρες πριν ενα μηνα. 4-5 που εχουν απομεινει ειναι πολυ μεγαλες αλλα δεν πολαπλασιαζοντα. Προφανως τις τρωει οταν ειναι τρυφερουδια. Στο σαμπ εχω καμποσες χλωμες και σε μικρο μεγεθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 23 Νοεμβρίου 2014 #160 Share 23 Νοεμβρίου 2014 Πολύ ωραία ψάρια Δοκιμασες flakes με σκόρδο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 23 Νοεμβρίου 2014 Author #161 Share 23 Νοεμβρίου 2014 Εχω δωσει καποιες φορες στην αρχη αλλα το ειχα ξεχασει.... θα το ξαναξεκινησω που μου το θημισες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 24 Νοεμβρίου 2014 #162 Share 24 Νοεμβρίου 2014 Για ξαναδοκιμασε μπας καιιι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 25 Νοεμβρίου 2014 #163 Share 25 Νοεμβρίου 2014 Ωραιες οι φωτογραφιες, μια χαρα τα ζωντανα σου! Αφου η πεταλούδα τρώει κατι, ολα καλα. Υπομονη και εν καιρο κατι θα γινει με τα φυλαράκια, οι πιθανότητες σε ευνοούν Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 25 Νοεμβρίου 2014 Author #164 Share 25 Νοεμβρίου 2014 Μακαρι φιλε... ειναι πολυ ωραιο ψαρι και οπως φαινετε κανει δουλεια! Ισως το ρισκαρω να "λεμονιασω" καμια μεγαλη αιπτασια. Εβαλα 3 ακροπορες χθες. Ακομα δεν εχω παει σπιτι να δω τι γινετε... το βραδυ αν εχει καλο φως θα ανεβασω φωτογραφιες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 25 Νοεμβρίου 2014 #165 Share 25 Νοεμβρίου 2014 Μακαρι φιλε... ειναι πολυ ωραιο ψαρι και οπως φαινετε κανει δουλεια! Ισως το ρισκαρω να "λεμονιασω" καμια μεγαλη αιπτασια. Εβαλα 3 ακροπορες χθες. Ακομα δεν εχω παει σπιτι να δω τι γινετε... το βραδυ αν εχει καλο φως θα ανεβασω φωτογραφιες! Περιμένουμε φωτό!!! Τέλειο το Chelmon rostratus. Μπράβο. Εγώ δυστυχός όταν το έβαλα μου το σκότωσε με συνοπτικές διαδικασίες το Yellow Tang. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 25 Νοεμβρίου 2014 Author #166 Share 25 Νοεμβρίου 2014 Κριμα.... εμενα μπηκε πρωτα το chelmont ενω το yellow εφαγε ξηλο απο foxface και εστρωσε χαρακτηρα! Με το acanthurus pyroferum και το yellow πεφτει ξηλο. Οχι πολυ πραμα αλλα μαπες πεφτουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 26 Νοεμβρίου 2014 #167 Share 26 Νοεμβρίου 2014 Αντι κατι όξινο για τις aptasias δοκίμασε Kalkwasser. Έχοντας δοκιμάσει στο παρελθον σχεδον οτι ζουμακι υπηρχε για δαυτες, με το kalk ειδα τα ποιο αμεσα αποτελεσματα. Πυρηνική βόμβα όπου και αν εχει δοκιμαστεί. Συμβουλή, οχι πανω απο 5-6 καθε ημερα για να μην χαλάσει η χημεία του νερου σου. Καντο και θα δεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 26 Νοεμβρίου 2014 Author #168 Share 26 Νοεμβρίου 2014 Ενεσιμο θα το ριξω οπως εκανα με το λεμονι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 26 Νοεμβρίου 2014 #169 Share 26 Νοεμβρίου 2014 (edited) Ναι, κλείνεις ροες για λιγη ωρα για να φουσκωσει η απτάζια και την γεμίζεις σιγα σιγα με Kalkwasser. Ξερεις πως να κανεις το kalk ετσι; Έγινε επεξεργασία 26 Νοεμβρίου 2014 - Discos Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 26 Νοεμβρίου 2014 Author #170 Share 26 Νοεμβρίου 2014 Οχι δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 26 Νοεμβρίου 2014 Author #171 Share 26 Νοεμβρίου 2014 Τι προβλημα μπορει να εχω με το λεμονι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 26 Νοεμβρίου 2014 #172 Share 26 Νοεμβρίου 2014 Δεν γνωριζω αλλα λογικα θα σου ανεβουν νιτρικα με αρκετη ποσοτητα Περιμενε να σου απαντηση καποιος πιο εμπειρος πανω σε αυτο το θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 26 Νοεμβρίου 2014 #173 Share 26 Νοεμβρίου 2014 Εχει να κανει με την αποτελεσματικοτητα, αλλοι προτηνουν το λεμονι και αλλοι το καλκ, απλα το καλκ ειναι λιγο πιο επικυνδηνο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 26 Νοεμβρίου 2014 #174 Share 26 Νοεμβρίου 2014 Να και ενα αθρο που μπορει να σε βοηθειση πολυ http://www.aquazone.gr/forums/topic/86963-aiptasiadhecnioeineaaodheeaiaao-eooaaeo-ea/page-2#entry998665 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 29 Νοεμβρίου 2014 #175 Share 29 Νοεμβρίου 2014 Ολα κανουν δουλεια. Απο δικη μου εμπειρια που τα εχω δοκιμάσει ολα, το Kalkwasser ειναι οτι καλυτερο, μακραν. Κανενα δεν ειναι ποιο επικίνδυνο απο καποιο αλλο, δεν ισχύουν αυτα. Αφου κανεις δουλεια με το λεμόνι, μείνε εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος