niknik 7 Νοεμβρίου 2014 #126 Share 7 Νοεμβρίου 2014 Τελικά έμεινα με 3 χρομιδες από 8 που ειχα πάρει!!!! το ηξερα Φιλε ,μην σκας συνεχιζουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 7 Νοεμβρίου 2014 #127 Share 7 Νοεμβρίου 2014 Τελικά έμεινα με 3 χρομιδες από 8 που ειχα πάρει!!!! Πόσο καιρό τις έχεις πάρει; Όλες μαζί,αρχικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 8 Νοεμβρίου 2014 Author #128 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Περιπου 10 μερες. Ηταν αρχικα 5 και χαθηκε η μια. Εβαλα αλλες 3 την αλλη μερα και τωρα εμειναν μονο 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 8 Νοεμβρίου 2014 Author #129 Share 8 Νοεμβρίου 2014 το ηξερα Φιλε ,μην σκας συνεχιζουμε Γιατι ομως ; Πιστευεις οτι θα χασω και αλλες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 8 Νοεμβρίου 2014 #130 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Εγω ποτε δεν ειχα θεμα με χρωμιδες παντως Τωρα εχω μια 5αδα κανα μηνα χωρις προβλημα, ιδωμεν Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Νοεμβρίου 2014 #131 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Γιατι ομως ; Πιστευεις οτι θα χασω και αλλες;Εδω ειναι και νεα τα ψαρια.50-50 ευχομαι να κανω λαθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 8 Νοεμβρίου 2014 Author #132 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Ειχα μια ωρα διακοπη. Δεν μπορω να βρω το γιατρο και μια χρωμιδα.... γιατι ρε παιδια;;; Ειχα και την Δευτερα μια ωρα διακοπη χωρις απροοπτα ομως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 8 Νοεμβρίου 2014 #133 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Με μια ώρα διακοπή,δεν παθαίνουν κάτι τα ψάρια. Άλλη αιτία θα υπάρχει και τα χάνεις. Για τα δυο τελευταία,περίμενε γιατί μπορεί να είναι κάπου κρυμμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 8 Νοεμβρίου 2014 Author #134 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Χαθηκαν σιγουρα... το γιατι δεν καταλαβαινω... μηπως τα τρωει η ανεμωνη;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Νοεμβρίου 2014 #135 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Χαθηκαν σιγουρα... το γιατι δεν καταλαβαινω... μηπως τα τρωει η ανεμωνη;;; Τι νεα εχουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 8 Νοεμβρίου 2014 Author #136 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Οπως τα ειπα ρε Νικο τα ψαρια τελος... που να κοιταξω για το προβλημα δεν ξερω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 8 Νοεμβρίου 2014 #137 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Χαθηκαν σιγουρα... το γιατι δεν καταλαβαινω... μηπως τα τρωει η ανεμωνη;;; Μπορεί και να βρέθηκε ο ένοχος. Περίμενε λίγο καιρό και αν γίνει διπλάσια,θα ξέρεις τον λόγο. Τόσα ψάρια που έχεις χάσει,δεν έχεις δει έστω και ένα το νεκρό σώμα του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 9 Νοεμβρίου 2014 Author #138 Share 9 Νοεμβρίου 2014 Οχι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 9 Νοεμβρίου 2014 #139 Share 9 Νοεμβρίου 2014 Οπως τα ειπα ρε Νικο τα ψαρια τελος... που να κοιταξω για το προβλημα δεν ξερω... Φίλε μου μην πολλές φορές τα chromis αλληλοσφάζονται και σταδιακά 1 προς 1 φεύγουν για να μένουν στο τέλος 2 η πολλές φόρες μονο 1 ψαρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 9 Νοεμβρίου 2014 #140 Share 9 Νοεμβρίου 2014 Η ανεμωνη που εχεις ειναι δεινος κυνηγος στεινει καρτερι και δεν γλυτωνει τιποτα.Μπορει να το κανει αυτη το νου σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 9 Νοεμβρίου 2014 Author #141 Share 9 Νοεμβρίου 2014 Μετα τη διακοπη ειχα δει μια χρωμιδα να παραπαιει στο βυθο και μετα απο 1-2 ωρες χαθηκε, Όλλα παζουν κατα πως φαίνετε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 10 Νοεμβρίου 2014 #142 Share 10 Νοεμβρίου 2014 (edited) Φιλε magman δεν νομίζω οι διακοπες ρευματος να έπαιξαν ρολο στο να χαθούν τα ζωντανα σου. Ηταν πολυ μικρές για να επειρεασουν την οποια βιολογία ή ισοροπία. Τα chromis οντως εχουν τάσεις σκοτωμού μεταξυ τους. Θέλουν κοπάδι σχετικα μεγαλο αλλα και αλλα ψαρια να υπαρχουν στο ενυδρειο να "σπάνε" τους ψεύτο-τσαμπουκάδες τους. Απο χωρο εχεις, 400 λιτρα ειναι ο ειρηνικος για αυτα αλλα και τάισμα αρκετες φορες την ημερα, εχουν μικρο στομαχι και θέλουν πολυ συχνό τάισμα, μην το αμελής αυτο. Η carpet ειναι τρελός κυνηγός αλλα οπορτουνιστικός και σιγουρα δεν τρώει τοσο τακτικά. Σου ευχομαι να βγαλεις ακρη σύντομα. Έγινε επεξεργασία 10 Νοεμβρίου 2014 - Discos Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 14 Νοεμβρίου 2014 Author #143 Share 14 Νοεμβρίου 2014 Οπως ακριβως τα εχετε πει ειναι! Οι χρωμιδες εμειναν δυο. Εξωπληστικα με UPS για την αντλία επιστροφής και την Jebao. Με 69 ευρω απο το πλαίσιο κρατάω 40-45 λεπτά! Ειχα μια διακοπή σήμερα το πρωί περίπου 45 λεπτά. Σχεδών μόλις έσβυσε το UPS ήρθε και το ρεύμα. Το σοβαρό μου πρόβλημα είναι οτι όταν έρχεται το ρεύμα στο σπίτι πεύτει η ασφαλεια που δίνει ρεύμα στο ενυδρείο!! Πρέπει να βάλω πρώτα το ένα πολύμριζο και μετά το άλλο.... καμία λύση;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 14 Νοεμβρίου 2014 #144 Share 14 Νοεμβρίου 2014 Οπως ακριβως τα εχετε πει ειναι! Οι χρωμιδες εμειναν δυο. Εξωπληστικα με UPS για την αντλία επιστροφής και την Jebao. Με 69 ευρω απο το πλαίσιο κρατάω 40-45 λεπτά! Ειχα μια διακοπή σήμερα το πρωί περίπου 45 λεπτά. Σχεδών μόλις έσβυσε το UPS ήρθε και το ρεύμα. Το σοβαρό μου πρόβλημα είναι οτι όταν έρχεται το ρεύμα στο σπίτι πεύτει η ασφαλεια που δίνει ρεύμα στο ενυδρείο!! Πρέπει να βάλω πρώτα το ένα πολύμριζο και μετά το άλλο.... καμία λύση;;;; Δεύτερη παροχή εχεις κάπου κοντά για να μοιράσεις το φορτίο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 16 Νοεμβρίου 2014 Author #145 Share 16 Νοεμβρίου 2014 Οχι δεν εχω,,, ηρθε ο ηλεκτρολογος σημερα στο σπιτι και αφου μου εκοψε το ρευμα για 90 λεπτα (τα 45 ειχα ups) μου ειπε οτι το προβλημα θα λυθει οταν τελειωσουν καποιες εργασιες που κανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 18 Νοεμβρίου 2014 Author #146 Share 18 Νοεμβρίου 2014 Οι πιο προσφατες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 18 Νοεμβρίου 2014 #147 Share 18 Νοεμβρίου 2014 Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου και πολύ ωραίες φωτογραφίες επίσης. Μπράβο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 18 Νοεμβρίου 2014 #148 Share 18 Νοεμβρίου 2014 Πολυ καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 19 Νοεμβρίου 2014 Author #149 Share 19 Νοεμβρίου 2014 (edited) Ευχαριστω Βασικά είναι ακόμη άδειο... ειχα και ενα ασπρισμα στην ακροπόρα και επιασα και της εσπασα δυο κλαδιά. Μέσα σε 2 μέρες την έχασα!!! Έγινε επεξεργασία 19 Νοεμβρίου 2014 - magman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 19 Νοεμβρίου 2014 #150 Share 19 Νοεμβρίου 2014 Ωραίες οι φωτογραφίες. Ιδιαίτερο το στήσιμο σου. Όντως ειναι άδειο ακόμα αλλά ήλθε νομίζω η ώρα να γεμίσει . Το ρεύμα για να πέφτει, κατα 90% σημαίνει οτι θες μεγαλύτερη ασφάλεια γιατί κάτι τραβάει πολύ στην αρχή. Καλή συνέχεια Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος