katerinio 28 Σεπτεμβρίου 2014 #1 Share 28 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδια αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα...εδω και 9 μηνες εχω ενα ενυδρειο με 5 χρυσοψαρα σχετικά μεγάλο ..ομως οταν έφυγα για ταξίδι έβαλα την ταιστρα να τα ταΐζει οταν γυρισα βρήκα το 1 να εχει πηδηξει εξω απο το ενυδρειο και να εχουν μείνει μεσα 3 ψαρια...καταλάβα οτι λείπει ενα ακομα αλλα δεν το βρήκα πουθενά στο σπιτι μετα λεω θα ειναι ιδέα μου και θα εχω 4 ψαρια οχι 5 ..οταν ξαναφύγα για ταξίδι ομως άφησα 3 ψαρια μεσα και οταν γυρισα βρηκα οτι ειναι 2... Παλι έψαξα το σπιτι μηπως πήδηξε κανενα αλλα τιποτα...μπορει να μου πει κάποιος τι συμβαίνει ;;; Γινεται να τρώει το ενα χρυσοψαρο το αλλο γιατι εχω τρελαθεί.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 28 Σεπτεμβρίου 2014 #2 Share 28 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα Είτε αυτοκτονούν πηδώντς εκτός ενυδρείου (πλάκα κάνω) είτε κάτι πιο σοβαρό συμβαίνει και τα ψάρια πεθαίνουν και στη συνέχεια αποσυντίθεται & τρώγονται από τα υπόλοιπα Καλύτερα να συμπληρώσεις τη φόρμα με τις ασθένειες ή να κάνεις μια παρουσίαση του ενυδρείου, μηπως και βρεθεί τι φταίει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerinio 28 Σεπτεμβρίου 2014 Author #3 Share 28 Σεπτεμβρίου 2014 Να πω τι εχω μεσα στο ενυδρειο δηλαδη;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 28 Σεπτεμβρίου 2014 #4 Share 28 Σεπτεμβρίου 2014 Καλύτερα να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα http://www.aquazone.gr/forums/topic/25739-oeunia-aeeuaiuoco-aoeyiaaeao/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerinio 28 Σεπτεμβρίου 2014 Author #5 Share 28 Σεπτεμβρίου 2014 Σευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος