Gianna9 28 Σεπτεμβρίου 2014 #1 Share 28 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια, Ψαχνω εδω και καιρο μια λαμπα, η οποια να τονιζει τα χρωματα των ψαριων... Εχω δοκιμασει πολλες αλλα αυτο που θελω δν το βρισκω.. Καποιοι μ προτειναν τ fresh water arcadia... Την εχει δοκιμασει κανεις; Τι λεει σαν λαμπα; Ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 28 Σεπτεμβρίου 2014 #2 Share 28 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα Σε τι ψάρια αναφέρεσαι και σε πόσα λίτρα ενυδρείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gianna9 28 Σεπτεμβρίου 2014 Author #3 Share 28 Σεπτεμβρίου 2014 60 λιτρα ενυδρειο εχω κοινωνικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Pirpiridis 28 Σεπτεμβρίου 2014 #4 Share 28 Σεπτεμβρίου 2014 60 λιτρα ενυδρειο εχω κοινωνικο...Τι λάμπες παίρνει τ8 η τ9 ;τι μέγεθος; και ποσες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 28 Σεπτεμβρίου 2014 #5 Share 28 Σεπτεμβρίου 2014 60 λιτρα ενυδρειο εχω κοινωνικο... Κοινωνικό με...?????????? ( το ρωτάω γιατί σε κάποια ψάρια δεν αρέσει ο έντονος φωτισμός και προσπαθω να προλάβω, μην σου προτείνουμε κανεναν "προβολέα"!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Pirpiridis 28 Σεπτεμβρίου 2014 #6 Share 28 Σεπτεμβρίου 2014 http://saurama.aqua-web.org Δες κι αυτό θα βοηθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gianna9 28 Σεπτεμβρίου 2014 Author #7 Share 28 Σεπτεμβρίου 2014 Σε ευχαριστω πολυ για το link. Το εχω δει ηδη... Υπαρχει κανενας ομως που να εχει δοκιμασει την λαμπα arcadia fresh water.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος