paul.asty 26 Σεπτεμβρίου 2014 #1 Share 26 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα πριν δύο βδομάδες πρόσθεσα μια πράσινη μαζί με κάτι αλλα φραγκακια , όλα ήταν μια χαρά από την πρώτη μέρα αλλά αυτό όχι δεν άνοιξε πολυποδες ενώ τα αλλα τέντα Είπα και εγώ δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως όμως έχουν περάσει δύο βδομάδες και ακόμα τίποτα και ήδη έχει αρχίσει να ασπρίζει Μετρήσεις No3 10 Kh 8,6 Mg 1380 Ca 410 Ph 8 Po4 0 Nh4 0 Salinity 1025 Για πείτε τι μπορώ να κάνω διότι τα συγκεκριμένα sps δεν ξέρω γιατι αλλά είναι τα αγαπημένα μου και δύσκολα βρήκα χρώμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 27 Σεπτεμβρίου 2014 #2 Share 27 Σεπτεμβρίου 2014 Οταν τα εβαλες που τα τοποθετησες;; Εκει που ηθελες η ξεκινησες απ τον βυθο και προς τα επανω ωστε να συνηθησουν τα λεντ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 27 Σεπτεμβρίου 2014 Author #3 Share 27 Σεπτεμβρίου 2014 Απο τον αραγωνιτη και ακομα το εχω εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 28 Σεπτεμβρίου 2014 #4 Share 28 Σεπτεμβρίου 2014 Τι πρόσθετα ρίχνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Σεπτεμβρίου 2014 Author #5 Share 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μόνο reef plus ανά τρεις ημέρες Και μια φορά την βδομάδα reef snow Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Οκτωβρίου 2014 Author #6 Share 3 Οκτωβρίου 2014 Καλα νεα μετα απο σχεδον 3 βδομαδες επιτελους το κοραλι αρχισε να βγαζει πολυποδες και να παιρνει το πραγματικο χρωμα που θα επρεπε να ειχε αν και ειχε αρχισει νεκρωσει απο την βαση μεχρι ενα μεγαλο σημειο σταματησε Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 3 Οκτωβρίου 2014 #7 Share 3 Οκτωβρίου 2014 αντε, μπράβο! Μην τις φοβάσαι τις monti, ειναι "σκυλιά". Κράτα σταθερες παραμέτρους και συντομα θα τη δεις μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος