Jump to content

Ερώτηση!!!!

giorgosKOKKINIS

Recommended Posts

Με GH=11 και KH=9 κάνω τίποτα? Δηλαδή είμαι καλά ή όχι? το PH μου είναι 8

Για να βάλω μέσα Pseudotropheus saulosi!!!!!!!

Γεια σου φίλε μου. Οι παράμετροι που αναφέρεις είναι μια χαρά, κλασικό νεράκι βρύσης. Για να αποφασίσεις όμως για το αν είναι το νερό σου κατάλληλο να βάλεις μέσα ένα είδος ψαριού πρέπει να δεις όλες τις συνθήκες του νερού σου. Συμπλήρωσε σε παρακαλώ την παρακάτω φόρμα είναι σημαντικό για να σε βοηθήσουμε!!

Γενικές πληροφορίες:

Όγκος :
PH :
gh :
kh :
NH4:
NH2:
N03 :
PO4:
CO2 :
Υπόστρωμα:
Ξύλα:
Φίλτρανση :
Θέρμανση:
Φωτισμός:.
Λίπανση:
ΦΥΤΑ:

Γεια σου φίλε μου. Οι παράμετροι που αναφέρεις είναι μια χαρά, κλασικό νεράκι βρύσης. Για να αποφασίσεις όμως για το αν είναι το νερό σου κατάλληλο να βάλεις μέσα ένα είδος ψαριού πρέπει να δεις όλες τις συνθήκες του νερού σου. Συμπλήρωσε σε παρακαλώ την παρακάτω φόρμα είναι σημαντικό για να σε βοηθήσουμε!!

Γενικές πληροφορίες:

Όγκος :

PH :

gh :

kh :

NH4:

NH2:

N03 :

PO4:

CO2 :

Υπόστρωμα:

Ξύλα:

Φίλτρανση :

Θέρμανση:

Φωτισμός:.

Λίπανση:

ΦΥΤΑ:

Ξεχασες να ρωτησεις τα ΝΟ 2 και το TDS :D

χααχχαχαχααχχααχχαχαχαχα!! Ωραίος ο κιχλιδάτος!!

Από την άλλη φίλε μου μην σε νοιάζουν τόσο πολύ οι τιμές του ΡΗ, ΚΗ, GH, γιατί λογικά μιλάμε για ψάρια εκτροφής που δεν έχουν ζήσει ποτέ σε συνθήκες αφρικάνικης λίμνης και όχι wildcought.

Πιο σημαντικά είναι η φίλτρανση, ο διάκοσμος και οι ρουτίνες.

Παρ όλα αυτά ρίξε μια ματιά εδώ να δεις κάποια πράγματα για τις λίμνες μας καθώς και για τις τιμές του νερού. ;)

Ωραία παιδεία σας ευχαριστώ.......έχω διαβάσει πολύ και ακόμα διαβάζω μέχρι που να βάλω μέσα τα saulosi απλά ήθελα να μάθω αν είμαι καλά σε αυτές τις τιμές....για να προχωρήσω στην αγορά των ψαριών!!!!!

Η σκληρότητες σου είναι μια χαρά σαν τιμές, από κει και πέρα τήρησε τα βασικά, σωστή διακόσμηση--> (άμμος ασβεστολιθική, πέτρες ασβεστολιθικές) φιλτρανση-->5+ φορές τα λίτρα του ενυδρείου, αλλαγές νερού εβδομαδιαία, θερμοκρασία 25,5C και σωστό τάισμα (ποικιλία,ποιότητα,ποσότητα)

Έγινε επεξεργασία - malaw

καλησπέρα γιωργο.θεωρώ οτι αν διαμορφώσεις σωστα τις πέτρες σου ασβεστολιθικές θα έχεις ένα όμορφο περιβάλλον για τα νεα σου μέλη :)

Νομίζω πως το έχω κάνει καλά δλδ το στήσιμο μου είναι καλό για τα ψάρια που θα βάλω!!

Καλως να τα δεχτεις,καλη αρχη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...