Discos 25 Νοεμβρίου 2014 #226 Share 25 Νοεμβρίου 2014 Ααα, ωραιο θέαμα!! Άντε με γειες το νεο στησιμο/νεο sump/νεο ενυδρειο!! Οντως τωρα, σιγα σιγα θα συνηθίσεις τους νέους μηχανισμούς στο ενυδρειο σου. Ήδη αν και οχι φουλ ρυθμισμενα πρεπει να βλέπεις διαφορά σε θεματα ευκολίας. Η chaeto εκει που θα ειναι θελει λιγη ροη ακομα, δεν θα αποδίδει σωστα ετσι, ενω κοιτά μην το μεσαίο διαμέρισμα στο sump δεν εχει ροη ψηλα και κανει λαδίλα, καλο θα ηταν να το αποφύγεις. Καλη συνεχεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 25 Νοεμβρίου 2014 #227 Share 25 Νοεμβρίου 2014 Πολυ ομορφο καθε αρχη και δυσκολη ομως το αποτελεσμα μετραει ;καλη συνεχεια Γιαννη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 25 Νοεμβρίου 2014 Author #228 Share 25 Νοεμβρίου 2014 Ααα, ωραιο θέαμα!! Άντε με γειες το νεο στησιμο/νεο sump/νεο ενυδρειο!! Οντως τωρα, σιγα σιγα θα συνηθίσεις τους νέους μηχανισμούς στο ενυδρειο σου. Ήδη αν και οχι φουλ ρυθμισμενα πρεπει να βλέπεις διαφορά σε θεματα ευκολίας. Η chaeto εκει που θα ειναι θελει λιγη ροη ακομα, δεν θα αποδίδει σωστα ετσι, ενω κοιτά μην το μεσαίο διαμέρισμα στο sump δεν εχει ροη ψηλα και κανει λαδίλα, καλο θα ηταν να το αποφύγεις. Καλη συνεχεια!! μπα μη νομιζεις Μαριε πανω κατω σαν το παλιο μου ενυδρειο θα δουλευει!ολα λιγο πολυ ειναι μεγενθυση των προηγουμενων...βλεπε σκιμμερ απο tunze 9004 σε 9012.για τη χαετο το ξερω οτι θελει ροη και απ οτι βλεπω και η επιφανεια δεν αναταρασεται ιδιαιτερα...να βαλω ενα κυκλοφορητακι που εχω μικρο??αλλα μου τη δινει που παει και κολλαει η χαετο πανω... Πολυ ομορφο καθε αρχη και δυσκολη ομως το αποτελεσμα μετραει ;καλη συνεχεια Γιαννη. Νικολα σ ευχαριστω πολυ φιλε να σαι καλα...ελπιζω να σε φτασω καποια στιγμη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 25 Νοεμβρίου 2014 #229 Share 25 Νοεμβρίου 2014 (edited) Εγω εχω κολλήσει στην παρακατω σου προταση ...και τη δευτερη γτ εκλεισα την αντλια επιστροφης αλλα δεν εκλεισα τη βανα της υπερχειλησης με αποτελεσμα να ξεχειληση το σαμπ...Το να κλείσεις την αντλία επιστροφής ειναι σαν να γίνετε διακοπή ρεύματος.... Σε μια τέτοια περιπτωση λοιπον, έπρεπε το σωστα μελετημένο sump, να δεχτεί τοσο νερό, μεχρι να περάσει αερας απο την υπερχείλιση και να σταματήσει να κατεβάζει νερό, χωρίς να ξεχειλίσει και να πλημμυρίσεις.... Αλλιώς με μια επικείμενη διακοπη ρευματος, θα πρέπει να κλείνεις τις πάνες της υπερχείλισης για να μην σφουγγάριζε? Έγινε επεξεργασία 25 Νοεμβρίου 2014 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 25 Νοεμβρίου 2014 Author #230 Share 25 Νοεμβρίου 2014 Εχεις απολυτο δικιο ειναι ακριβως οπως το ειπες.το σαμπ ηταν του προηγουμενου ενυδρειου και φεν φτιαχτηκε γι αυτο.το προβλημα μου λυθηκε κατεβαζοντας ελαχιστα τη σταθμη του display !τωρα σε μια διακοπη ρευματος το νερο φτανει ισα ισα να γεμιζει το σαμπ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 25 Νοεμβρίου 2014 #231 Share 25 Νοεμβρίου 2014 Εγω εχω κολλήσει στην παρακατω σου προταση Το να κλείσεις την αντλία επιστροφής ειναι σαν να γίνετε διακοπή ρεύματος.... Σε μια τέτοια περιπτωση λοιπον, έπρεπε το σωστα μελετημένο sump, να δεχτεί τοσο νερό, μεχρι να περάσει αερας απο την υπερχείλιση και να σταματήσει να κατεβάζει νερό, χωρίς να ξεχειλίσει και να πλημμυρίσεις.... Αλλιώς με μια επικείμενη διακοπη ρευματος, θα πρέπει να κλείνεις τις πάνες της υπερχείλισης για να μην σφουγγάριζε? Τις πανες Γιωργο σωστα το λες χαχαχαχαχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 25 Νοεμβρίου 2014 #232 Share 25 Νοεμβρίου 2014 Εχεις απολυτο δικιο ειναι ακριβως οπως το ειπες.το σαμπ ηταν του προηγουμενου ενυδρειου και φεν φτιαχτηκε γι αυτο.το προβλημα μου λυθηκε κατεβαζοντας ελαχιστα τη σταθμη του display !τωρα σε μια διακοπη ρευματος το νερο φτανει ισα ισα να γεμιζει το σαμπ!Γιαννη το δοκιμασες 5-6 φορες για να εισαι σιγουρος ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 25 Νοεμβρίου 2014 #233 Share 25 Νοεμβρίου 2014 Α, για αυτο παραξενεύτηκα κι εγω... Νίκο ειδες τι κανει η τεχνολογία του "έξυπνου" Τ9 πληκτρολογίου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 25 Νοεμβρίου 2014 Author #234 Share 25 Νοεμβρίου 2014 3-4 οχι.τωρα δεν εχω φοβο γιατι εχει εξατμιστει και λιγο κ δεν εχω βαλει σε λειτουργια την αναπληρωση,η οποια μαλλον αυριο θα δουλεψει,οποτε θα το δω εκεινη τη στιγμη για να δω κ που ακριβως θα εχω τη σταθμη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 25 Νοεμβρίου 2014 #235 Share 25 Νοεμβρίου 2014 (edited) Με τις δοκιμες και τις προσθεσης/αφαιρεσης νερου προσεχε μην χασεις την μπαλα με την αλατοτητα, το εχω παθει και απλα το αναφερω Έγινε επεξεργασία 25 Νοεμβρίου 2014 - Akridas66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 26 Νοεμβρίου 2014 Author #236 Share 26 Νοεμβρίου 2014 Ναι μετραω συνεχεια κ δεν εχω ξεφυγει.1025 ειμαι.ετοιμη και η αναπληρωση και ξαναγινε δοκιμη για τη σταθμη.ολα καλα.μπηκε το πρωτο ψαρακι το οποιο ηταν ενα royal bicolor που ζουσε μονο του στο σαμπ λογο επιθετηκοτητας.ελπιζω στα τοσα λιτρα τωρα να μην εχω παλι τα ιδια.η αμωνια ειναι μηδενικη.ειχε μετρηθει πριν μπει το ψαρι μεσα.λεω σιγα σιγα να βαλω και τα υπολοιπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 26 Νοεμβρίου 2014 #237 Share 26 Νοεμβρίου 2014 Καλός το ! Άρχοντας θα αισθάνεται τώρα σε τόσα λίτρα… Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 26 Νοεμβρίου 2014 #238 Share 26 Νοεμβρίου 2014 Μπααα δεν νομιζω να εχεις τωρα προβλημα με αυτον Εεεε ναι σιγα σιγα αρχισε να βαζεις τα ψαρακια στο νεο μονο τα κοραλια θα πρεπει να κρατησεις στο παλιο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 27 Νοεμβρίου 2014 Author #239 Share 27 Νοεμβρίου 2014 Οντως μπηκαν ολα τα ψαρια μεσα και η cleaner και ολα καλα.η επιθετηκοτητα του royal δεν περογραφεται.τωρα εχω ενα αλλο προβλημα.αλλαξα πριζα στο κοντρολλερ θερμοκρασιας και στην οθονη μου εμφανιζει αντι για τη θερμοκρασια Ε1 φανταζομαι σημαινει error.ξερει κανει να μου πει γιατι συμβαινει αυτο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 27 Νοεμβρίου 2014 Author #240 Share 27 Νοεμβρίου 2014 Ακυρο...το βρηκα,ειχε φυγει απο πισω το ενα ακρο του αισθητηρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 27 Νοεμβρίου 2014 #241 Share 27 Νοεμβρίου 2014 Πως είναι τα ψαράκια? Ειλικρινά αυτό το ψάρι.... είναι επιθετικό προς όλα τα υπόλοιπα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marou 28 Νοεμβρίου 2014 #242 Share 28 Νοεμβρίου 2014 Πολυ ωραιο γινεται σιγα σιγα! Να δουμε και με τον κανονικο φωτισμο πως θα δειξει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 28 Νοεμβρίου 2014 Author #243 Share 28 Νοεμβρίου 2014 Ολα καλα ειναι ρε παυλο αλλα μ κανει εντυπωση,το blue tang του ριχνει δυο κεφαλια κ παλι το κυνηγαει...ναι Γιωργο αν ετοιμαστει ποτε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 29 Νοεμβρίου 2014 #244 Share 29 Νοεμβρίου 2014 Μπααα δεν νομιζω να εχεις τωρα προβλημα με αυτον Εεεε ναι σιγα σιγα αρχισε να βαζεις τα ψαρακια στο νεο μονο τα κοραλια θα πρεπει να κρατησεις στο παλιο..... μην ορκιζεσε Παυλο ,Γιαννη βγαλτο εξω τωρα που ειναι νωρις ειναι ψαρι περιοχης και πολυ επιθετικο ειδικα οταν βαζεις μικροψαρα θα χεις θεματα και οχι μονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 30 Νοεμβρίου 2014 #245 Share 30 Νοεμβρίου 2014 μην ορκιζεσε Παυλο ,Γιαννη βγαλτο εξω τωρα που ειναι νωρις ειναι ψαρι περιοχης και πολυ επιθετικο ειδικα οταν βαζεις μικροψαρα θα χεις θεματα και οχι μονο. Δεν το περιμενα να ειναι επιθετικο και σε τοσα λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 4 Δεκεμβρίου 2014 Author #246 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Σαν να εχει ηρεμισει λιγο το ψαρακι!τελικα για ντυσιμο κατεληξα σε ανοξειδωτο 304.ηθελα να βαλω 316 του οποιου το κοστος ηταν βεβαια διπλασιο αλλα δεν βρηκα.δεν τα εχω κολησει ακομα τα κομματια αλλα παρτε μια ιδεα πως ειναι τοποθετημενα!επισης με τα ηλεκτρολογικα προς το παρρον εχω βολευτει με δυο πολυμπριζα τα οποια ειναι συνδεδεμενα σε ενα ups.το οποιο τα κραταει ολα σε λειτουργια για λιγο χρονικο δοαστημα καταλαβαινωντας οτι η καταναλωση ειναι πολυ μικρη! Έγινε επεξεργασία 4 Δεκεμβρίου 2014 - Tsipouras Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 1 Ιανουαρίου 2015 #247 Share 1 Ιανουαρίου 2015 καποιο νεο εχουμε? καλη χρονια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 2 Ιανουαρίου 2015 Author #248 Share 2 Ιανουαρίου 2015 Καλη χρονια σε ολους με υγεια!!δυστηχως δεν εχουμε τιποτα...και η αληθεια ειναι οτι πρεπει να ασχοληθω λιγο σοβαρα γτ με τις γιορτες δεν ειχα πολυ χρονο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 2 Ιανουαρίου 2015 #249 Share 2 Ιανουαρίου 2015 Γιάννη χρόνια πολλά και καλή χρονιά αδελφέ. Μια χαρά είναι και το 304. Έγινε κουκλάκι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 2 Ιανουαρίου 2015 Author #250 Share 2 Ιανουαρίου 2015 Να σαι καλα Σταματη μου καλη χρονια φιλε!πρεπει να ξεκινησουμε να ασχολιθουμε λιγακι εντατικα...ναι καλα εκατσε.το κολησα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος