niknik 5 Νοεμβρίου 2014 #176 Share 5 Νοεμβρίου 2014 Μεγειες για βαλε φωτο εν δραση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 5 Νοεμβρίου 2014 #177 Share 5 Νοεμβρίου 2014 Δεν ξερω τι θα κανω ακομα αλλα μαλλον θ ασχοληθω σημερα με το βραχο!προς το παρων χαζευω το νεο παιχνιδι!Πω πω.. Οταν βλεπω νεο εξοπλισμό κατι παθαίνω.. Καλώς τα δέχτηκες! Δωσε review στο λαό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 5 Νοεμβρίου 2014 Author #178 Share 5 Νοεμβρίου 2014 Λοιπον ξαναλεω το σκιμμερακι ειναι δυναμη!οι διαστασεις του ειναι 140mm μηκος 110mm πλατος και 415mm υψος!απο θορυβο δεν μπορω να πω οτι κανει κατι τραγικο.καιει μολις 11watt και η δυναμη της αντλιας του ειναι τετοια π καμια φορα πρεπει να σιγουρευτεις οτι το ποτηρακι εχει κουμπωσει καλα πανω στο σκιμμερ και δεν το σηκωνει ο αφρος!κανει πολυ καλη δουλεια εχωντας ενδειξη για το που πρεπει να βρισκεται η σταθμη του νερου και απο εκει μετα καθοριζεις ευκολα το ειδος το skimming ανοιγοκλεινοντας τη βιδα απο το σωληνακι της αεραντλιας π ρουφαει!ο κατασκευαστης το οριζει για 200 εως 1200 λιτρα και το συστημα ολο στηριζεται σε δυο πολυ ισχυρους μαγνητες οι οποιοι ανετα σου πατανε τα δαχτυλα τοσο ωστε να πονεσεις αν εισαι τρυφερουλης (κρατανε μεχρι και το παχος απο 20αρι τζαμι!) Εδω θα το δειτε και σε λειτουργια μαζι με καποια χαρακτηριστικα του απο το κουτι!συνοδευοταν μαζι με μια βουρτσα για σωληνες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 5 Νοεμβρίου 2014 Author #179 Share 5 Νοεμβρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 6 Νοεμβρίου 2014 #180 Share 6 Νοεμβρίου 2014 Τα "200 εως 1200 λιτρα" που προτηνει ο κατασκευαστης ειναι υπο προυποθεσης***, απλα το αναφερω προς αποφυγει παρεξηγησεων ***λογικα στο φυλλαδιο με τις οδηγιες θα λεει ποιες ειναι αυτες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 6 Νοεμβρίου 2014 Author #181 Share 6 Νοεμβρίου 2014 Να σου πω την αληθεια το κεφυλισα ολο αλλα δεν ειδα κατι.μιας κ το ειπες θα το ξαναδω κ θα σας πω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 6 Νοεμβρίου 2014 #182 Share 6 Νοεμβρίου 2014 Γιάννη σε σύγκριση με το ενυδρείο πρέπει να είναι θυριάκι το σκιμερ. Στο σαμπ χωράει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 6 Νοεμβρίου 2014 Author #183 Share 6 Νοεμβρίου 2014 Ειμαι μεγαλουτσικο ενταξει.δεν το δοκιμασα αλλα πρεπει να χωραει ναι.λοιπον για την ακροιβια γραφει στο βιβλιαρακι: the comline doc skimmer 9012 is designed for use in seawater as well as mixed reef and soft coral aquariums up to 1200 liters or for sensitive reef biotopes with hard corals up to 500 liters. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 6 Νοεμβρίου 2014 #184 Share 6 Νοεμβρίου 2014 Ειμαι μεγαλουτσικο ενταξει.δεν το δοκιμασα αλλα πρεπει να χωραει ναι.λοιπον για την ακροιβια γραφει στο βιβλιαρακι: the comline doc skimmer 9012 is designed for use in seawater as well as mixed reef and soft coral aquariums up to 1200 liters or for sensitive reef biotopes with hard corals up to 500 liters.Τα διευκρινήζει μια χαρα. Απλα πάρε καθε τιμη στο μισό της και εισαι μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 8 Νοεμβρίου 2014 #185 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Μπράβο ρε Γιάννη καλορίζικο Από εξοπλισμό , μόνο ο φωτισμός μένει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 8 Νοεμβρίου 2014 #186 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 8 Νοεμβρίου 2014 Author #187 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Το βασικοτερο π εχει μεινει ειναι ο φωτισμος ναι αλλα περιμενω και προσφορα απο εναν ηλεκτρολογο για τον πινακα!για πειτε μια ιδεα με τι να ντυσω την κατω μερια του ενυδρειου ωστε να μη φαινεται και το φελιζολ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 8 Νοεμβρίου 2014 #188 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Αν δεν βάλεις γωνιές κάθετα, πήγαινε σε ένα ξυλουργείο να σου κόψει τέσσερα φίλα φορμάικας και να το κολλήσεις περιμετρικά. Αν βάλεις γωνιές, ότι χρώμα και υλικό είναι οι γωνιές βάλε και το αντίστοιχο περιμετρικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 13 Νοεμβρίου 2014 Author #189 Share 13 Νοεμβρίου 2014 Λοιπον κατι ιδιαιτετο δεν εχει γινει ακομα,εχω βαλει αλλα δεκα κιλα αραγωνιτη (συνολο 27) και ακομα μου φαινεται οτι θα χρειαστω κ αλλον.περιμενω να ξεθολωσει παλι το νερο για να δω,οσο κ να το ξεπλενω μ θολωνει παρα πολυ το νερο.η σταθμη εφτασε και μ καλυψε την τρυπα της υπερχειλησης κ απ οτι βλεπω εχω κολησει καλα τους σωληνες...ο νεκρος βραχος ειναι ηδη μεσα κ για ακουασκεηπ δεν εχω ασχοληθει καθολου,θα το κανω οταν δω οτι ο αραγωνητης ειναι οκ για να πατησει πανω ο βραχος.για δυο νησακια λεω παντως!το σκιμμερ δουλευει κ κλεινει μονο κανα τετραωρο οταν ριχνω μεσα βακτηρια και θα συμφωνησω με τον Μαριο π ειχε πει για τον νεκρο οτι τελικα θελει πιο πολυ προσχη απο οτι νομιζαμε...ειδα αρκετη πρασινιλα στο σκιμμερ και απο ενα τεστακι φωσφορικων π εκανα τα βλεπω λιγο ανεβασμενα...υπαρχει μεσα καλτσα με αντιφωσφορο.τελος απο θεμα φωτιστικου ακομα περιμενω τα led και εχω ετοιμο το ενα κουτι π θα φιλοξενησει το ενα φωτιστικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 13 Νοεμβρίου 2014 #190 Share 13 Νοεμβρίου 2014 ωραια δειχνει ποσα θες να βαλεις μεσα στο καθε κουτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 13 Νοεμβρίου 2014 Author #191 Share 13 Νοεμβρίου 2014 Κατι σαν αυτο θελω να κανω...τωρα τι θα βγει θα δουμε... http://ecotechmarine.com/products/radion/radion-xr30w-pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 13 Νοεμβρίου 2014 #192 Share 13 Νοεμβρίου 2014 Κατι σαν αυτο θελω να κανω...τωρα τι θα βγει θα δουμε... http://ecotechmarine.com/products/radion/radion-xr30w-pro ωραιος εχεις βαλει πολυ υψηλο στοχο ελπιζω να τα καταφερεις...εχεις μαζεψει η αγορασει καποια υλικα λεντ και αλλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 13 Νοεμβρίου 2014 Author #193 Share 13 Νοεμβρίου 2014 Ολα ειναι στο δρομο τους...θα σας ενημερωσω οταν ερθει η ωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 13 Νοεμβρίου 2014 #194 Share 13 Νοεμβρίου 2014 οκ καλη συνεχεια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 14 Νοεμβρίου 2014 #195 Share 14 Νοεμβρίου 2014 Το βασικοτερο π εχει μεινει ειναι ο φωτισμος ναι αλλα περιμενω και προσφορα απο εναν ηλεκτρολογο για τον πινακα!για πειτε μια ιδεα με τι να ντυσω την κατω μερια του ενυδρειου ωστε να μη φαινεται και το φελιζολ?? plexiglass μαύρο θα σου έλεγα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 14 Νοεμβρίου 2014 #196 Share 14 Νοεμβρίου 2014 Λοιπον κατι ιδιαιτετο δεν εχει γινει ακομα,εχω βαλει αλλα δεκα κιλα αραγωνιτη (συνολο 27) και ακομα μου φαινεται οτι θα χρειαστω κ αλλον.περιμενω να ξεθολωσει παλι το νερο για να δω,οσο κ να το ξεπλενω μ θολωνει παρα πολυ το νερο.η σταθμη εφτασε και μ καλυψε την τρυπα της υπερχειλησης κ απ οτι βλεπω εχω κολησει καλα τους σωληνες...ο νεκρος βραχος ειναι ηδη μεσα κ για ακουασκεηπ δεν εχω ασχοληθει καθολου,θα το κανω οταν δω οτι ο αραγωνητης ειναι οκ για να πατησει πανω ο βραχος.για δυο νησακια λεω παντως!το σκιμμερ δουλευει κ κλεινει μονο κανα τετραωρο οταν ριχνω μεσα βακτηρια και θα συμφωνησω με τον Μαριο π ειχε πει για τον νεκρο οτι τελικα θελει πιο πολυ προσχη απο οτι νομιζαμε...ειδα αρκετη πρασινιλα στο σκιμμερ και απο ενα τεστακι φωσφορικων π εκανα τα βλεπω λιγο ανεβασμενα...υπαρχει μεσα καλτσα με αντιφωσφορο.τελος απο θεμα φωτιστικου ακομα περιμενω τα led και εχω ετοιμο το ενα κουτι π θα φιλοξενησει το ενα φωτιστικο. Μην βάλεις αλλο αραγωνιτη η ποσότητα που έχεις βάλει είναι οκ,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 15 Νοεμβρίου 2014 #197 Share 15 Νοεμβρίου 2014 plexiglass μαύρο θα σου έλεγα... Θανάση δεν είναι και ότι καλύτερο το πλέξι για τέτοια κατασκευή, μακροχρόνια από το βάρος και την θερμότητα θα γίνει σαν τσαρούχι. Βέβαια αυτό εξαρτάτε και από την κατασκευή, αλλά και την ποιότητα του πλέξι. Λοιπον κατ ιδιαιτετο δεν εχει γινει ακομα,εχω βαλει αλλα δεκα κιλα αραγωνιτη (συνολο 27) και ακομα μου φαινεται οτι θα χρειαστω κ αλλον.περιμενω να ξεθολωσει παλι το νερο για να δω,οσο κ να το ξεπλενω μ θολωνει παρα πολυ το νερο.η σταθμη εφτασε και μ καλυψε την τρυπα της υπερχειλησης κ απ οτι βλεπω εχω κολησει καλα τους σωληνες...ο νεκρος βραχος ειναι ηδη μεσα κ για ακουασκεηπ δεν εχω ασχοληθει καθολου,θα το κανω οταν δω οτι ο αραγωνητης ειναι οκ για να πατησει πανω ο βραχος.για δυο νησακια λεω παντως!το σκιμμερ δουλευει κ κλεινει μονο κανα τετραωρο οταν ριχνω μεσα βακτηρια και θα συμφωνησω με τον Μαριο π ειχε πει για τον νεκρο οτι τελικα θελει πιο πολυ προσχη απο οτι νομιζαμε...ειδα αρκετη πρασινιλα στο σκιμμερ και απο ενα τεστακι φωσφορικων π εκανα τα βλεπω λιγο ανεβασμενα...υπαρχει μεσα καλτσα με αντιφωσφορο.τελος απο θεμα φωτιστικου ακομα περιμενω τα led και εχω ετοιμο το ενα κουτι π θα φιλοξενησει το ενα φωτιστικο. Ρε Γιάννη κομμάτι ψηλά δεν βγήκανε ή είναι η ιδέα μου; Την ψήκτρα την έχεις μετρήσει για να υπολογίσεις το κουτί. Επίσης δεν βλέπω τρύπα για τους ανεμιστήρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 15 Νοεμβρίου 2014 Author #198 Share 15 Νοεμβρίου 2014 Οι διαστασεις ειναι 30×18×12 οι τρυπες θα γινουν μετα.τελικα εβαλα αλλα 10 κιλα.συνολο 37 κ τελειωνω εδω!μαλλον για ανοξειδωτο ατσαλι λεω 316! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 15 Νοεμβρίου 2014 #199 Share 15 Νοεμβρίου 2014 Καλη συνεχεια στο φωτιστικο σου, το "κέλυφος" φαινετε ωραιο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 17 Νοεμβρίου 2014 Author #200 Share 17 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστω Μαριε!το aquascape μ εχει ταλαιπωρησει λιγακι...εκανα κατι κοληματακια αλλα δεν εχω τελειωσει ακομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος