bouboulas 16 Μαρτίου 2015 #401 Share 16 Μαρτίου 2015 Ναι θα έρθω οπωσδήποτε να το θαυμάσω από κοντά !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fmnstr 19 Μαρτίου 2015 #402 Share 19 Μαρτίου 2015 Μπράβο ρε φίλε. Καταπληκτικό αποτέλεσμα με το φωτιστικό. Να είσαι πολύ προσεκτικός στην ένταση τώρα στην αρχή λόγω της μετάβασης σε Led. Επίσης παρακολουθα το θέμα να δεις τι θα κάνεις με φακούς στα κόκκινα, αν χρειαστεί να τους βγάλεις. Happy reefing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 19 Μαρτίου 2015 Author #403 Share 19 Μαρτίου 2015 Ευχαριστω πολυ Αντωνη!!παιδια η αληθεια ειναι οτι μου φαινεται πολυ ομορφο το αποτελεσμα.το θεμα ειναι πως δεν εχω 9ροσεξει κατι ακομα...οι αλγες ακομα κανουν τον κυκλο τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 24 Μαρτίου 2015 #404 Share 24 Μαρτίου 2015 Επιτελουςςςς Πολυ καλο φαινεται Για κανονισε να περασεις να παρεις μερικα φραγκακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 26 Μαρτίου 2015 Author #405 Share 26 Μαρτίου 2015 Δεν το ηθελα αλλα συνεβει...πειραζει??λετε οι καουλαστρεες να μην τα καταφερουν?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 26 Μαρτίου 2015 #406 Share 26 Μαρτίου 2015 Γιατι να μην τα καταφερουν βρε?Απο τα ευκολα κοραλακια γενικοτερα Απο τιμες πως εισαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 26 Μαρτίου 2015 Author #407 Share 26 Μαρτίου 2015 Ναι μια χαρα μεγαλωνουν και οι τιμες μου ειναι μια χαρα,λιγο ανεβασμα στο μαγνησιο θελω αλλα μου ρουφαει ακομα η κοραλινη...το θεμα μου ειναι οτι αναμεσα στα κεφαλια της καουλαστρεας εχουν κολησει glove polyps και αναπτυσονται...ολο το κομματι το εχω κατω στον αραγωνητη μη μου κολησει πανω στο βραχο και γεμισω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 26 Μαρτίου 2015 #408 Share 26 Μαρτίου 2015 Α δεν τα παρατηρησα Κατα την ταπεινη μου αποψη... Τα glove μπορουν αν γεμισουν το ενυδρειο αν βρουν τις καταλληλες συνθηκες και να εχεις προβλημα στην πορεια. Εγω αν ημουν στη θεση σου θα εκοβα την caulastrea στα κεφαλια τα οποια ειναι καθαρα και θα τα κολλαγα σε αλλα βραχακια απαλλαγμενα απο τα glove Οι caulastrea ειναι ενα πολυ ευκολο κοραλι και με πολυ γρηγορους ρυθμους αναπτυξης οποτε πριν το καταλαβεις θα εχει γινει παλι μπαλιτσα. Καλυτερα να μικρυνει για λιγο το μεγεθος της και να εχεις ησυχο το κεφαλι σου στο μελλον. Οτι νομιζεις εσυ φυσικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 26 Μαρτίου 2015 Author #409 Share 26 Μαρτίου 2015 Και εγω το σκεφτηκα δεν σου κρυβω ας ακουσω ομως και καμια αλλη γνωμη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Μαρτίου 2015 #410 Share 26 Μαρτίου 2015 Γιαννη μπορει να κανει ζημια σε κοραλια σαφως γιατι κινειτε ταχυτατα οπως και αλλα ειδη βεβαιως.Εγω θα το αφηνα οπως εχει μακρια απο βραχο να δω πως παει εξαλου εαν δεν οπως ειπε και ο Μιχαλης κοβεις μεταφερεις και φτιαχνετε καινουργια μπαλιτσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 1 Απριλίου 2015 Author #411 Share 1 Απριλίου 2015 Ετοιμαζεται νεο σαμπ...ολα πανε καλα με καποια σημαδια κυανου π κανουν τον κυκλο τους και φευγουν. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 1 Απριλίου 2015 #412 Share 1 Απριλίου 2015 Ετοιμαζεται νεο σαμπ...ολα πανε καλα με καποια σημαδια κυανου π κανουν τον κυκλο τους και φευγουν. Λιγη υπομονη και θα περασει και αυτος ο κυκλος φιλε μου... Με το καλο το νεο sump.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 4 Απριλίου 2015 Author #413 Share 4 Απριλίου 2015 και ο Θεος βοηθος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 5 Απριλίου 2015 #414 Share 5 Απριλίου 2015 Έλα ρε δεν είναι τίποτα. Ας το να στεγνώσει πολύ καλά η σιλικόνη. Δεν μου έκανες ένα τηλέφωνο να έρθω για βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 6 Απριλίου 2015 Author #415 Share 6 Απριλίου 2015 Σιγα μη σε ταλαιπωρω για δυο παλιοτζαμια...παντως τα κολησα ολα να πατανε στη βαση και οχι γυρω γυρω! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 6 Απριλίου 2015 #416 Share 6 Απριλίου 2015 μπραβο σου ευκολη και ωραια κατασκευη αντε να στεγνωση να το κουμπωσεις πανω να πιασει δουλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Batis 7 Απριλίου 2015 #417 Share 7 Απριλίου 2015 Νατος κάλος DIYman γεννιέται σιγά σιγά!Ωραία το sumpακι σου! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 17 Απριλίου 2015 Author #418 Share 17 Απριλίου 2015 Ετοιμο το σαμπακι...ευκολη κατασκευη.δεν χρειαζεται ιδιαιτερη μελετη και τωρα ολα τελεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 17 Απριλίου 2015 #419 Share 17 Απριλίου 2015 Ωραίος ο Σαμπις !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 17 Απριλίου 2015 #420 Share 17 Απριλίου 2015 Ααααακριβως απλα και ωραια πραγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 17 Απριλίου 2015 #421 Share 17 Απριλίου 2015 όμορφο και λειτουργικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 17 Απριλίου 2015 #422 Share 17 Απριλίου 2015 Μια χαρά ! Τελικά δεν είναι τίποτα το τρομακτικό να κολληθεί μια γυάλα, ε; Ήταν να μην κάνεις την αρχή, τώρα ποιος σε πιάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 18 Απριλίου 2015 Author #423 Share 18 Απριλίου 2015 Χαχαχα ναι τωρα πειτε μου διαστασεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 19 Απριλίου 2015 #424 Share 19 Απριλίου 2015 Παει και αυτοοο Τωρα μενει να γεμισει κοραλια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΟΣ 20 Μαίου 2015 #425 Share 20 Μαίου 2015 Γιάννη , που έχεις χαθεί ;;;; Πως πάει το ενυδρείο;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος