Jump to content

New Tsip Reef

Tsipouras

Recommended Posts

Με το σαμπ τι έκανες ;;

Δεν εκανα ακομα Σταματη...καποιες δουλειες μ εχουν αφησει λιγο πισω...

Λοιπον το ειδα αναμενο κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα...το θεμα ειναι πτι μ ηρθε το τροφοδοτικο.το κουμποσα κατευθειαν στην πλακετα αλλα τπτ...τελικα η πλακετα καηκε για αγνωστο λογο...μετα απο εποικηνωνια με τους αμερικανους τους εστειλα την δικια μ πισω κ μ στελνουν καινουρια.παρολα αυτα εκατσα κ συνδεσα καναλι καναλι με τα driver της meanwell και ειδα οτι ειναι ολα σωστα συνδεδεμενα κ δουλευουν!!f8c02c8731cfd509af0e4edbf1b6bb90.jpgd5ae2d47a6b4b3a41b1094f6bcbe9d76.jpg82397d84c068b695066924552b7ba646.jpg57b7bc396dba99e0c248cca2ed0e812f.jpg38fea4bc8341887bda1ac53ade7d1ea5.jpg

Υπομονή φίλε μου,και οι μικρο στραβές ειναι δυστυχώς στο πρόγραμμα κάποιες φορές.....

Επιτελους το update που περιμενα τοσο καιρο....χθες το απογευμα ηρθε επιτελους η νεα πλακετα κ χωρις δευτερη σκεψη εβαλα χειρουργικα γαντια κ με πολυ αργα βηματα αρχισα να δοκιμαζω ενα ενα τα καναλια και εναν εναν τους drivers. Αφου ειδα οτι δουλευουν ολα τα συνδεσα ολα μαζι, κιυμπωσα πανω τους ανεμιστηρες και τον κοντρολλερ κ το αναψα!το αποτελεσμα θα το δειτε και μονοι σας.ξεκιναω λοιπον απο το πρωτο καναλι με τα μπλε. Δημοσιευμένη  εικόνα συνεχιζω με αναμενο ταυτοχρονα κ το δευτερο καναλι με τα μπλε. Δημοσιευμένη  εικόνα τωρα το καναλι μονο με τα violet. Δημοσιευμένη  εικόνα το καναλι μονο με τα λευκα. Δημοσιευμένη  εικόνα τελευταιο καναλι με τα διαφορα Δημοσιευμένη  εικόνα και τελος μια φωτο με ολα μαζι αναμενα καπου στο 75 % Δημοσιευμένη  εικόνα το θεμα μου παλι ειναι με τον κοντρολλερ ο οποιος εχει καποιο θεματακι αλλα θα επικοινωνησω παλι μαζι τους να δω τι θα μ πουν.περιμενω τος εντυπωσεις σας!!

• Like 3

Ωραιο αποτελεσμα, παρολο τις στραβες...

Τα κοραλλια πως αντετωπισαν το νεο φωτισμο;; Πριν με τι τα ειχες;

πριν ειχα τις 4 τ5 24 watt  που ειχα στο παλιο μου ενυδρειο,ακομα δεν εχω παρατηρησει κατι να σου πω την αληθεια,ολα ανοιχτα ειναι και τα χρωμματα τους φαινονται ωραια...

Κανε μια αργη προσαρμογει βαζωντας το καινουργειο φωτιστηκο πολυ χαμηλα και καθε καποιες μερες ανεβαζετο σιγα σιγα μην στα στρασαρη και παθουν stn* η rtn**...

*slow tissue necrosis

**rapid tissue necrosis

Αυτα ειναι σαν να φευγει η πετσα απ τα κοραλλια ή θα μενουν κλειστα και θα αρχισουν να λιωνουν, αναλογα το κοραλλι....

ok το εκανα.βασικα πιο πολυ φοβαμαι μη γεμισω αλγες απο τον αποτομο φωτισμο..

Η εμφανιση της αλγης σε αυτην περιπτση θα ειναο σημαδι οτι το συστημα περναει ενα ειδους στρες...

Κανονικα θελει καιρο προσαρμογεις για να μην εχεις απωλειες και ξεσπασματα αγλης/κυανου/νεκρωσεις...

Παντως ααν αποτελεσμα φενεται πολυ καλο!

Πολυ ομορφο δειχνει αυτο που πρπει να κανεις ειναι να ρυθμισεις σωστα το φωτιστικο γιανα μην εχεις θεματα Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να βαλεις τα διαφορα στο 20% το ασπρο στο 50% και τα δυο μπλε στο 80% για 15 με 20 μερες.Και αφου δεις συμπεριφορες και αντιδρρασεις να πανε τα διαφορα στο 30% με 40% θα το δεις το ασπρο μεχρι 65% και τα μπλε 95% με 100% εχοντας ας πουμε 100% το μπλε 95 το blue royal.

Με γειές!! Δείχνει πολύ όμορφο το φωτιστικό. Καλοδούλευτο!

Με γειές!! Δείχνει πολύ όμορφο το φωτιστικό. Καλοδούλευτο!

Ευχαριστω παρα πολυ Λουκα να εισαι καλα!

Πολυ ομορφο δειχνει αυτο που πρπει να κανεις ειναι να ρυθμισεις σωστα το φωτιστικο γιανα μην εχεις θεματα Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να βαλεις τα διαφορα στο 20% το ασπρο στο 50% και τα δυο μπλε στο 80% για 15 με 20 μερες.Και αφου δεις συμπεριφορες και αντιδρρασεις να πανε τα διαφορα στο 30% με 40% θα το δεις το ασπρο μεχρι 65% και τα μπλε 95% με 100% εχοντας ας πουμε 100% το μπλε 95 το blue royal.

Χθες που εκανα κατι δοκιμες καπως ετσι τα ειδα και εγω με τα ποσοστα που λες.ξεχνας το καναλι με τα violet το οποιο κι αυτο λεω να το εχω καπου στο 60 %.

Χθες που εκανα κατι δοκιμες καπως ετσι τα ειδα και εγω με τα ποσοστα που λες.ξεχνας το καναλι με τα violet το οποιο κι αυτο λεω να το εχω καπου στο 60 %.

40% και το βλεπεις.

Λοιπον λοιπον λυθηκε κ το θεμα του κοντρολλερ αφου μ ειπανε οτι στην πλακετα πρεπει να ειναι συνδεδεμενος μονο ενας ανεμιστηρας...τον εβγαλα λοιπον κ δουλευε μια χαρα ο κοντρολλερ.στη συνεχεια βρηκα ενα 12volt μετασχηματιστη πεταμενο στην αποθηκη και τον χρισημοποιησα μονο για το ρευμα των ανεμιστηρων με χρονοδιακοπτη ωστε να δουλευουν μονο κατα τη διαρκεια π ειναι ολα τα φωτα αναμενα...Δημοσιευμένη  εικόνα

Μια χαρά λοιπόν!Όλα καλά και το φωτιστικό φαίνεται πολύ καλό!Τώρα θα περιμένουμε εντυπώσεις

μια χαρά το φώς! επιτέλους, αλλα το καλό πράγμα αργεί να γίνει :)

• Like 1

Εφτασε η δυση οπου αφησα για moonlight μονο το 1% του ενος καναλιου με τα μπλε...Δημοσιευμένη  εικόνα

Επιτελους το update που περιμενα τοσο καιρο....χθες το απογευμα ηρθε επιτελους η νεα πλακετα κ χωρις δευτερη σκεψη εβαλα χειρουργικα γαντια κ με πολυ αργα βηματα αρχισα να δοκιμαζω ενα ενα τα καναλια και εναν εναν τους drivers. Αφου ειδα οτι δουλευουν ολα τα συνδεσα ολα μαζι, κιυμπωσα πανω τους ανεμιστηρες και τον κοντρολλερ κ το αναψα!το αποτελεσμα θα το δειτε και μονοι σας.ξεκιναω λοιπον απο το πρωτο καναλι με τα μπλε. c8fadb8072d3543755b1864e7af77f7a.jpg συνεχιζω με αναμενο ταυτοχρονα κ το δευτερο καναλι με τα μπλε. e0577349bdb202cc4b3a1140a690d984.jpg τωρα το καναλι μονο με τα violet. b9a437b1dc8c6bcaafbf7b54e28fb316.jpg το καναλι μονο με τα λευκα. 6f698f7ee48faa46c9d4ffee71f12506.jpg τελευταιο καναλι με τα διαφορα 4a40450ef75a18c1bc0bd4d8a8bdf9a9.jpg και τελος μια φωτο με ολα μαζι αναμενα καπου στο 75 % 1e9b2485cbf13ce38243b302f7a7c55b.jpg το θεμα μου παλι ειναι με τον κοντρολλερ ο οποιος εχει καποιο θεματακι αλλα θα επικοινωνησω παλι μαζι τους να δω τι θα μ πουν.περιμενω τος εντυπωσεις σας!!

Το στήσιμο μου αρέσει αρκετά..

Φροντισε τα polyps δεξια να μην ανεβουν στον βράχο πισω ...

Εφοσον βρεθηκε και λυση με το φωτιστικο σου που φαίνεται αξιοπρεπέστατο τοτε καλο reefarisma....

Σευχαριστω πολυ Θαναση ναι ειναι δυο κομματια που τα ετοιμαζω για διωξιμο,πριν βαλω αγγελια αμα τα θελει κανεις ας πει.ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το φως πραγματικα,ενα θεμα που με απασχολησε λιγο σημερα που εφταχνα τις θεσεις απο τα κοραλλια ειναι οτι προσεξα πως αναμεσα στα κεφαλια της πρασινης καουλαστρεας υπαρχουν παντου glove polyps, οποτε και το εβγαλα απο το βραχο πανω που το ειχα και το τοποθετησα πανω στον αραγωνητη κολημενο σε ενα μικρο βραχακι...σιγα σιγα θα αρχισουν και αλλες φωτογραφιες και ζωντανα μιας και ειχα μερικες απωλειεσ απο αυτοκτονια...για να ακουσω προτασεις για την αποφυγη αλματων εκτος νερου...

Αντε ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ !!!!!! :jig: :jig:

Σιγά, σιγά τώρα Γιάννη θα το κάνεις κουκλάκι !! :bigemo_harabe_net-158:

:bigemo_harabe_net-146:

• Like 1

Σ ευχαριστω Σταματη μου να εισαι καλα...δεν ερχεσαι να το δεις να πιουμε και καφε να σου δωσω και κατι να προχωρησουμε και με το δικο σου??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...