Tsipouras 9 Μαρτίου 2015 Author #376 Share 9 Μαρτίου 2015 Οχι το τσεκαρα δεκα φορες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 10 Μαρτίου 2015 #377 Share 10 Μαρτίου 2015 Εεεεε ρεεεε ατυχια!! και ποτε περιμενεις την πλακετα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 12 Μαρτίου 2015 Author #378 Share 12 Μαρτίου 2015 Δεν εχω ιδεα...ελπιζω συντομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 12 Μαρτίου 2015 #379 Share 12 Μαρτίου 2015 Με το σαμπ τι έκανες ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 12 Μαρτίου 2015 Author #380 Share 12 Μαρτίου 2015 Δεν εκανα ακομα Σταματη...καποιες δουλειες μ εχουν αφησει λιγο πισω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 12 Μαρτίου 2015 #381 Share 12 Μαρτίου 2015 Λοιπον το ειδα αναμενο κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα...το θεμα ειναι πτι μ ηρθε το τροφοδοτικο.το κουμποσα κατευθειαν στην πλακετα αλλα τπτ...τελικα η πλακετα καηκε για αγνωστο λογο...μετα απο εποικηνωνια με τους αμερικανους τους εστειλα την δικια μ πισω κ μ στελνουν καινουρια.παρολα αυτα εκατσα κ συνδεσα καναλι καναλι με τα driver της meanwell και ειδα οτι ειναι ολα σωστα συνδεδεμενα κ δουλευουν!! Υπομονή φίλε μου,και οι μικρο στραβές ειναι δυστυχώς στο πρόγραμμα κάποιες φορές..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 14 Μαρτίου 2015 Author #382 Share 14 Μαρτίου 2015 Επιτελους το update που περιμενα τοσο καιρο....χθες το απογευμα ηρθε επιτελους η νεα πλακετα κ χωρις δευτερη σκεψη εβαλα χειρουργικα γαντια κ με πολυ αργα βηματα αρχισα να δοκιμαζω ενα ενα τα καναλια και εναν εναν τους drivers. Αφου ειδα οτι δουλευουν ολα τα συνδεσα ολα μαζι, κιυμπωσα πανω τους ανεμιστηρες και τον κοντρολλερ κ το αναψα!το αποτελεσμα θα το δειτε και μονοι σας.ξεκιναω λοιπον απο το πρωτο καναλι με τα μπλε. συνεχιζω με αναμενο ταυτοχρονα κ το δευτερο καναλι με τα μπλε. τωρα το καναλι μονο με τα violet. το καναλι μονο με τα λευκα. τελευταιο καναλι με τα διαφορα και τελος μια φωτο με ολα μαζι αναμενα καπου στο 75 % το θεμα μου παλι ειναι με τον κοντρολλερ ο οποιος εχει καποιο θεματακι αλλα θα επικοινωνησω παλι μαζι τους να δω τι θα μ πουν.περιμενω τος εντυπωσεις σας!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 14 Μαρτίου 2015 #383 Share 14 Μαρτίου 2015 Ωραιο αποτελεσμα, παρολο τις στραβες... Τα κοραλλια πως αντετωπισαν το νεο φωτισμο;; Πριν με τι τα ειχες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 14 Μαρτίου 2015 Author #384 Share 14 Μαρτίου 2015 πριν ειχα τις 4 τ5 24 watt που ειχα στο παλιο μου ενυδρειο,ακομα δεν εχω παρατηρησει κατι να σου πω την αληθεια,ολα ανοιχτα ειναι και τα χρωμματα τους φαινονται ωραια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 14 Μαρτίου 2015 #385 Share 14 Μαρτίου 2015 Κανε μια αργη προσαρμογει βαζωντας το καινουργειο φωτιστηκο πολυ χαμηλα και καθε καποιες μερες ανεβαζετο σιγα σιγα μην στα στρασαρη και παθουν stn* η rtn**... *slow tissue necrosis **rapid tissue necrosis Αυτα ειναι σαν να φευγει η πετσα απ τα κοραλλια ή θα μενουν κλειστα και θα αρχισουν να λιωνουν, αναλογα το κοραλλι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 14 Μαρτίου 2015 Author #386 Share 14 Μαρτίου 2015 ok το εκανα.βασικα πιο πολυ φοβαμαι μη γεμισω αλγες απο τον αποτομο φωτισμο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 14 Μαρτίου 2015 #387 Share 14 Μαρτίου 2015 Η εμφανιση της αλγης σε αυτην περιπτση θα ειναο σημαδι οτι το συστημα περναει ενα ειδους στρες... Κανονικα θελει καιρο προσαρμογεις για να μην εχεις απωλειες και ξεσπασματα αγλης/κυανου/νεκρωσεις... Παντως ααν αποτελεσμα φενεται πολυ καλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Μαρτίου 2015 #388 Share 15 Μαρτίου 2015 Πολυ ομορφο δειχνει αυτο που πρπει να κανεις ειναι να ρυθμισεις σωστα το φωτιστικο γιανα μην εχεις θεματα Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να βαλεις τα διαφορα στο 20% το ασπρο στο 50% και τα δυο μπλε στο 80% για 15 με 20 μερες.Και αφου δεις συμπεριφορες και αντιδρρασεις να πανε τα διαφορα στο 30% με 40% θα το δεις το ασπρο μεχρι 65% και τα μπλε 95% με 100% εχοντας ας πουμε 100% το μπλε 95 το blue royal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 15 Μαρτίου 2015 #389 Share 15 Μαρτίου 2015 Με γειές!! Δείχνει πολύ όμορφο το φωτιστικό. Καλοδούλευτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 15 Μαρτίου 2015 Author #390 Share 15 Μαρτίου 2015 Με γειές!! Δείχνει πολύ όμορφο το φωτιστικό. Καλοδούλευτο! Ευχαριστω παρα πολυ Λουκα να εισαι καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 15 Μαρτίου 2015 Author #391 Share 15 Μαρτίου 2015 Πολυ ομορφο δειχνει αυτο που πρπει να κανεις ειναι να ρυθμισεις σωστα το φωτιστικο γιανα μην εχεις θεματα Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να βαλεις τα διαφορα στο 20% το ασπρο στο 50% και τα δυο μπλε στο 80% για 15 με 20 μερες.Και αφου δεις συμπεριφορες και αντιδρρασεις να πανε τα διαφορα στο 30% με 40% θα το δεις το ασπρο μεχρι 65% και τα μπλε 95% με 100% εχοντας ας πουμε 100% το μπλε 95 το blue royal. Χθες που εκανα κατι δοκιμες καπως ετσι τα ειδα και εγω με τα ποσοστα που λες.ξεχνας το καναλι με τα violet το οποιο κι αυτο λεω να το εχω καπου στο 60 %. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Μαρτίου 2015 #392 Share 15 Μαρτίου 2015 Χθες που εκανα κατι δοκιμες καπως ετσι τα ειδα και εγω με τα ποσοστα που λες.ξεχνας το καναλι με τα violet το οποιο κι αυτο λεω να το εχω καπου στο 60 %. 40% και το βλεπεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 15 Μαρτίου 2015 Author #393 Share 15 Μαρτίου 2015 Λοιπον λοιπον λυθηκε κ το θεμα του κοντρολλερ αφου μ ειπανε οτι στην πλακετα πρεπει να ειναι συνδεδεμενος μονο ενας ανεμιστηρας...τον εβγαλα λοιπον κ δουλευε μια χαρα ο κοντρολλερ.στη συνεχεια βρηκα ενα 12volt μετασχηματιστη πεταμενο στην αποθηκη και τον χρισημοποιησα μονο για το ρευμα των ανεμιστηρων με χρονοδιακοπτη ωστε να δουλευουν μονο κατα τη διαρκεια π ειναι ολα τα φωτα αναμενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 15 Μαρτίου 2015 #394 Share 15 Μαρτίου 2015 Μια χαρά λοιπόν!Όλα καλά και το φωτιστικό φαίνεται πολύ καλό!Τώρα θα περιμένουμε εντυπώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Μαρτίου 2015 #395 Share 15 Μαρτίου 2015 μια χαρά το φώς! επιτέλους, αλλα το καλό πράγμα αργεί να γίνει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 15 Μαρτίου 2015 Author #396 Share 15 Μαρτίου 2015 Εφτασε η δυση οπου αφησα για moonlight μονο το 1% του ενος καναλιου με τα μπλε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 15 Μαρτίου 2015 #397 Share 15 Μαρτίου 2015 Επιτελους το update που περιμενα τοσο καιρο....χθες το απογευμα ηρθε επιτελους η νεα πλακετα κ χωρις δευτερη σκεψη εβαλα χειρουργικα γαντια κ με πολυ αργα βηματα αρχισα να δοκιμαζω ενα ενα τα καναλια και εναν εναν τους drivers. Αφου ειδα οτι δουλευουν ολα τα συνδεσα ολα μαζι, κιυμπωσα πανω τους ανεμιστηρες και τον κοντρολλερ κ το αναψα!το αποτελεσμα θα το δειτε και μονοι σας.ξεκιναω λοιπον απο το πρωτο καναλι με τα μπλε. συνεχιζω με αναμενο ταυτοχρονα κ το δευτερο καναλι με τα μπλε. τωρα το καναλι μονο με τα violet. το καναλι μονο με τα λευκα. τελευταιο καναλι με τα διαφορα και τελος μια φωτο με ολα μαζι αναμενα καπου στο 75 % το θεμα μου παλι ειναι με τον κοντρολλερ ο οποιος εχει καποιο θεματακι αλλα θα επικοινωνησω παλι μαζι τους να δω τι θα μ πουν.περιμενω τος εντυπωσεις σας!! Το στήσιμο μου αρέσει αρκετά.. Φροντισε τα polyps δεξια να μην ανεβουν στον βράχο πισω ... Εφοσον βρεθηκε και λυση με το φωτιστικο σου που φαίνεται αξιοπρεπέστατο τοτε καλο reefarisma.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 15 Μαρτίου 2015 Author #398 Share 15 Μαρτίου 2015 Σευχαριστω πολυ Θαναση ναι ειναι δυο κομματια που τα ετοιμαζω για διωξιμο,πριν βαλω αγγελια αμα τα θελει κανεις ας πει.ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το φως πραγματικα,ενα θεμα που με απασχολησε λιγο σημερα που εφταχνα τις θεσεις απο τα κοραλλια ειναι οτι προσεξα πως αναμεσα στα κεφαλια της πρασινης καουλαστρεας υπαρχουν παντου glove polyps, οποτε και το εβγαλα απο το βραχο πανω που το ειχα και το τοποθετησα πανω στον αραγωνητη κολημενο σε ενα μικρο βραχακι...σιγα σιγα θα αρχισουν και αλλες φωτογραφιες και ζωντανα μιας και ειχα μερικες απωλειεσ απο αυτοκτονια...για να ακουσω προτασεις για την αποφυγη αλματων εκτος νερου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 15 Μαρτίου 2015 #399 Share 15 Μαρτίου 2015 Αντε ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ !!!!!! :jig: Σιγά, σιγά τώρα Γιάννη θα το κάνεις κουκλάκι !! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 15 Μαρτίου 2015 Author #400 Share 15 Μαρτίου 2015 Σ ευχαριστω Σταματη μου να εισαι καλα...δεν ερχεσαι να το δεις να πιουμε και καφε να σου δωσω και κατι να προχωρησουμε και με το δικο σου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος