Jump to content

New Tsip Reef

Tsipouras

Recommended Posts

Κυριοι η παραγγελια εγινε...για την ψυκτρα προς το παρρων με usps λεει για 6 με δεκα μερες .στο email με την επιβεβαιωση της παραγγελιας μου λεει διπλα απο το προιον not taxable διπά λεει την τιμη του,απο κατω γραφει shipping και λεει την τιμη των μεταφορικων και απο κατω γραφει tax ammount και λεει μηδεν.πιστευω δεν θα εχουμε προβλημα.για οτι αλλο θα σας ενημερωσω...

Γιάννη καλορίζικη !! Άντε να πάμε και παρακάτω :thumbsu:

Σταμάτη επειδή ΄΄τραβάει΄΄το θέμα έχω αγοράσει από Αμερική τους τελευταίους 6 μήνες παραπάνω από 6 φορές διάφορα ενυδρειακά που ήταν μεσαία δέματα και μεγαλύτερα και με usps δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα στα ΕΛΤΑ.

Δύο φορές που πήρα από Αμερική και Κίνα με Feedex και dhl μικρότερης αξίας πράγματα πλήρωσα τελωνείο και έφαγα και 1 1/2 ημέρα κάθε φορά.

Είπα στην αρχή ότι έχω αγοράσει από ΒΕΝΙΕΡΗ δύο ψύκτρες του μέτρου και τις έχω και κάθονται , γιατί εξήγησα στον Tsipoura , ότι εξαρτάται για πιο σημείο του σπιτιού προορίζεται το φωτιστικό. Κατά την γνώμη μου δεν είναι ωραίο εφόσον το ενυδρείο είναι σε κεντρικό σημείο του σπιτιού να φαίνονται πρόχειρες κατασκευές , καλώδια να κρέμονται κ.λ.π.

Και εγώ έχω ένα γνωστό μου και έκανε diy led φωτιστικό με ράγες αλουμινίου και no name led και drivers και το στοίχισε 70 ευρώ , τι σημαίνει ότι είναι η ενδεδειγμένη λύση;;

Και μην παρεξηγείς τα πράγματα η ψύκτρα του ΒΕΝΙΕΡΗ έχει πλάτος 10 cm , η ψύκτρα που πήρε ο Tsipouras , έχει πλάτος 16,5 cm !!!

Ρε συ δεν είπα ότι σώνει και καλά θα περάσει τελωνείο. Με τις εταιρίες courier ξέρω από πρώτο χέρι τι παίζει. Δουλεύει η κουμπάρα μου στην UPS. Δεν αμφιβάλω ότι η ψήκτρα που λες δεν είναι εξαιρετική, ίσα, ίσα το αντίθετο. Το κόστος με χαλάει. Όσο αναφορά το θέμα εμφανίσεις, αν υπάρχει μεράκι μπορεί να γίνουν θαύματα. Όλα τα φωτιστικά του εμπορίου δεν είναι τίποτα άλλο από μια στρατζαρισμένη αλουμινένια λαμαρίνα. Δεν είναι κάτι το τρομερό.

Γιάννη καλορίζικη !! Άντε να πάμε και παρακάτω :thumbsu:

Ρε συ δεν είπα ότι σώνει και καλά θα περάσει τελωνείο. Με τις εταιρίες courier ξέρω από πρώτο χέρι τι παίζει. Δουλεύει η κουμπάρα μου στην UPS. Δεν αμφιβάλω ότι η ψήκτρα που λες δεν είναι εξαιρετική, ίσα, ίσα το αντίθετο. Το κόστος με χαλάει. Όσο αναφορά το θέμα εμφανίσεις, αν υπάρχει μεράκι μπορεί να γίνουν θαύματα. Όλα τα φωτιστικά του εμπορίου δεν είναι τίποτα άλλο από μια στρατζαρισμένη αλουμινένια λαμαρίνα. Δεν είναι κάτι το τρομερό.

Στάμάτη δεν έχω κάτι μαζί σου αλλά ρε φίλε θέλω να ανεβάσω μία φωτό από το δικό μου φωτιστικό και να μου πεις την γνώμη σου.

Επειδή τις προχειρότητες τις έχω πληρώσει διπλά και τριπλά προτιμώ να πηγαίνω πιο αργά και σε πιο έτοιμές καταστάσεις. Και για το λόγο αυτό το έχω ψάξει πάρα πολύ από το πόσα nm και MW χρειάζονται τα κοράλλια μέχρι και πόσα κάλωδια χρειάζονται.

Στάμάτη δεν έχω κάτι μαζί σου αλλά ρε φίλε θέλω να ανεβάσω μία φωτό από το δικό μου φωτιστικό και να μου πεις την γνώμη σου.

Επειδή τις προχειρότητες τις έχω πληρώσει διπλά και τριπλά προτιμώ να πηγαίνω πιο αργά και σε πιο έτοιμές καταστάσεις. Και για το λόγο αυτό το έχω ψάξει πάρα πολύ από το πόσα nm και MW χρειάζονται τα κοράλλια μέχρι και πόσα κάλωδια χρειάζονται.

Το ξέρω ότι δεν έχεις κάτι μαζί μου, κουβέντα κάνουμε ! Θα συμφωνήσω μαζί σου στα παραπάνω. Δεν είπα εγώ τίποτα για προχειρότητες και αρπακολατσίδικες δουλειές. Σίγουρα όταν κάποιος δεν έχει την υποδομή και την τεχνογνωσία να << ντύσει>> το φωτιστικό, η λύση τις ψήκτρας που προτείνεις είναι ότι καλύτερο. Για τα υπόλοιπα δεν έχω κανένα λόγο να σε αμφισβητήσω. Το μόνο που με χαλάει εκτός της τιμή, δεν αναφέρει πουθενά τον βαθμό θερμικής αγωγιμότητας τις ψήκτρας. Με ένα πρόχειρο υπολογισμό που έκανα, αν βάλει επώνυμα led με κοντρόλερ κτλ το τελικό κόστος αγγίζει τα 900€ με 120 λεντ Αν τα βάλει όλα στο τέλος. Επίσης, άποψη μου είναι το φωτιστικό να γίνεται μια και έξω. Μετά προσθέτοντας λεντ μπλέκεις και με τα κανάλια τα είδη υπάρχων και με το χρωματικό φάσμα. Το έχω ξαναπεί τα φωτιστικά λεντ θέλουν μελέτη στην κατασκευή τους Δεν είναι σαν το φθόριο όπου αλλάζει μια λάμπα και δεν τρέχει τίποτα.

• 2 weeks later...

Βρε καλως τη!!η παραγγελια εγινε 22 Ιανουαριου και η ledsupply ειπε 6 με 10 μερες.σημερα λοιπον μ ηρθε το χαρτη του ταχυδρομειου να παω να παραλαβω την ψυκτρα!σε χαρτινη συσκευασια πολυ καλα σφραγισμενη.οπως καταλαβαινετε δεν ειχα θεματα με τελωνια παρολο π η τιμη ηταν 186.71 χωρις τα μεταφορικα και αναγραφοταν και εξωτερικα του κουτιου.το κουτι ανοιχτηκε και οπως θα δειτε και στις φωτογραφιες περιειχε μεσα την ψυχτρα,3 κουτακια με τους 3 ανεμηστηρες,ενα σακουλακι οπου μεσα ειχε ολο υο σετ με βιδες και παξιμαδια για να βιδωθουν τα λεντ κ τελος το σετ για να κρεμαστει με τις ντιζες κτλ το οποιο ηταν εξτρα στην παραγγελια!Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

Μπράβο Γιάννη καλώς τα δέχτηκες . Πες και τις πρώτες εντυπώσεις!!! ( Με το τελωνείο όπως τα λέγαμε έτσι; ;)

Ευχαριστω Μανωλη ναι μια χαρα δεν ειχα καμια εξτρα χρεωση.ισως αν θελουν και τα παιδια να κανω μια παρουσιαση της κατασκευης σε ξεχωριστο θεμα.μου φαινεται πολυ καλη παντως!!

Γιάννη καλός την δέχτηκες !!!!!!

Με τα led τι έκανες, τα έχεις παραγγείλει;

Ευχαριστω Σταματη!ναι εχουν γινει οι παραγγελιες.μεσα στη βδομαδα περιμενω drivers, κοντρολλερ κτλ και λογικκα απο βδομαδα και τα λεντ!

• Like 1

Καλοριζικο Γιαννη

Αντε να σου ερθουν και τα leds

να τελειωσεις επιτελους με το φωτιστικο

LEDs απο που πηρες?

Ευχαριστω Μανωλη ναι μια χαρα δεν ειχα καμια εξτρα χρεωση.ισως αν θελουν και τα παιδια να κανω μια παρουσιαση της κατασκευης σε ξεχωριστο θεμα.μου φαινεται πολυ καλη παντως!!

Φυσικά και θέλουμε φιλε μου...

Καλος τα δέχτηκες τα καλούδια...

Λοιπον σημερα ηρθε και η δευτερη παραγγελια!η οποια περιεχει : 1 πλακετα οπου κουμπωνουν πανω οι ldd drivers της meanwell ( http://www.ledgroupbuy.com/makersdriver-5up-pro-drive-up-to-70-leds/ ) , παιρνει μεχρι 5 καναλια απο 14 λεντ εκαστο (συνολο 70), τα ποτενσιομετρα για ολα τα καναλια ( http://www.ledgroupbuy.com/makersled-5up-manual-dimmer-module/ ), το κοντρολλερ που συνδεεται με την πλακετα της ιδιας εταιριας ( http://www.ledgroupbuy.com/makers-controller-sunrise-sunset-controller-for-makersdriver/ ) και τελος οι 5 dll drivers της meanwell ,3 των 1000ma και 2 των 700ma ( http://www.ledgroupbuy.com/meanwell-ldd-1000h-led-driver/ ) παλι ηρθαν ολα στο ταχυδρομειο χωρις να εχω κανενα προβλημα.εντυποση μου εκανε το μικρο κουτακι που τα ειχε ολα αυτα αλλα και γενικα το ποσο μικρα ειναι ολα σε μεγεθος!για τους drivers με την πλακετα υπαρχει χωρος στο πανω μερος της ψυκτρας οπου κρυβονται ολα!!φωτογραφιες συντομα!!

Ε καλα οχι ακομα μενουν δυο παραγγελιες ακομα.η μια ειναι τα λεντ που ηδη εχουν ξεκινησει και μεσα στην επομενη εβδομαδα θα τα εχω και η αλλη ειναι το power supply που πηρα απο ebay και ακομα θελει αρκετες ημερες...η χθεσινη παραγγελια μπηκε ηδη πανω στην ψυκτρα.Δημοσιευμένη  εικόνα

Έτσι, έτσι για να βλέπω ομορφιές !!!!! :jig:

Καλορίζικα Γιαννάρα Πολύ καλές επιλογές !!!! :thumbsu:

Ευχαριστω Σταματη μου,πολυ ακριβες επισης...ελπιζω τουλαχιστον να με ανταμοιψουν.μετα το φωτιστικο θα ξεκινησει και κατασκευη για νεο σαμπ οποτε κανονισε, θα σου φορτωθω!!

Ε, φιλαράκι καμιά φορά κάποια έξοδα είναι επιβεβλημένο να γίνονται για να υπάρχει μια σχετική ποιότητα Πείρες και καλά πράγματα οπότε δεν θα μπορούσες να δώσεις και λιγότερα. Η μόνη μου ένσταση είναι στην τιμή της πλακέτας των ldd . Σε σύγκριση με αυτές http://ac-rc.net/catalog/product_info.php?cPath=23_35&products_id=220&osCsid=hf6a5hcn3nk463gv7llrfnmmh3 http://www.ebay.com/itm/311171863721?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 http://www.ledgroupbuy.com/coralux-5up-ldd-driver-board/ τα 70$ μου φαίνονται πολλά και δεν είναι μαζί και οι drivers. Δεν είδα τι άλλο κάνει αυτό το κολοκύθι αλλά μου φάνηκε κάπως. Για το σαμπ βγάλε σχέδιο και τις διαστάσεις και πες μου να ξεκινήσω.

Λοιπον λοιπον...Ηρθανε Led, καλωδια, φακοι και κολλες...θα τα δειτε ολα σε φωτογραφιες!η παραγγελια στην ωρα της, μεχρι στιγμης καμια παραγγελια μου δεν εχει σταματησει στο τελωνιο,ολα τα πηρα απο τα ελτα της περιοχης και μαλιστα πριν μου φερει το χαρτι ο ταχυδρομος γιατι εβλεπα που βρισκεται το δεμα απο την ιστοσελιδα των ελτα (εντοπισμος πακετου).συνολο 72 led , 30 φακοι των 60 μοιρων, 42 φακοι των 80 μοιρων!απο τα λεντ εχουμε 24 cree xte royal blue, 6 xpe-2 blue, 8 xte neutral white, 4 xte warm white, 8 hyper violet και 8 true violet, 4 deep Red, 2 Red, 4 turquoise και 4 bridgelux royal blue!ελπιζω μεσα στο σαββατοκυριακο με τη βοηθεια του Μανωλη να γινει η συναρμολογηση αλλα δεν εχει φτασει ακομα στα χερια μου το τροφοδοτικο το οποιο μαλλον ειναι ακομα Shangai!ερχονται φωτογραφιες!

Να σημειωσω οτι ολα τα led ειναι solderless και δεν χρειαζονται κολημα,κουμπωνει το καλωδιο στην υποδοχη που εχουν! Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

Ωραία πράγματα !!!

Γιάννη δώσε στον λαό εικόνες, να χαρεί το μάτι μας.

Καλό το τραπέζι, αντε να δούμε και παρακάτω.

Γιάννη έχετε βγάλει με τον Μανώλη πως θα γίνει η διάταξη των led Σε πόσα κανάλια θα το χωρίσεις και πιά χρώματα θα διαχειρίζεται το κάθε κανάλι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...