Fotis Lamprinos 30 Σεπτεμβρίου 2014 Author #26 Share 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ερώτηση: με ποια σειρά είναι σωστό να προσθέσω ζωντανά στο μέλλον. Δλδ πρώτα κοραλλακια και μετα ψάρι καθαριστές κλπ κλπ η το ανάποδο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 30 Σεπτεμβρίου 2014 #27 Share 30 Σεπτεμβρίου 2014 Το ανάποδο και πρόσεξε , τα ψαράκια ποτέ όλα μαζί , σιγά σιγά 1-2 κάθε φορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fotis Lamprinos 30 Σεπτεμβρίου 2014 Author #28 Share 30 Σεπτεμβρίου 2014 Σκέφτομαι για ενα ζευγάρι clown πρώτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 30 Σεπτεμβρίου 2014 #29 Share 30 Σεπτεμβρίου 2014 Πρώτα βάλε καμία cleaner και μερικά σαλιγκάρια (trochus+nassarius) Και έπειτα βάλε τα ψαράκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fotis Lamprinos 30 Σεπτεμβρίου 2014 Author #30 Share 30 Σεπτεμβρίου 2014 Σε ευχαριστώ φίλε μ για τις συμβουλές σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fotis Lamprinos 1 Οκτωβρίου 2014 Author #31 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Καλημερα! Έχω αρχίσει την αναζήτηση. Τι καθαριστές μου προτείνετε να βάλω και ποιος ο αριθμός αυτών για να ζουν ευχάριστα στο ενυδρείο μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 1 Οκτωβρίου 2014 #32 Share 1 Οκτωβρίου 2014 (edited) Βαλε 5-6 σαλιγκαρια για αρχη, κανα ερημιτη, καμια γαριδουλα... Τωρα για μεγιστο αριθμο σε αυτους τους οργανισμους δεν εχεις καποιο οριο... Απλα πρεπει να τα βαζεις σταδιακα, καθε 3-5 μερες 3-4 οργανισμους, μετα οταν πας για ψαρακια θα βαλεις αυτα που ειναο πιο ηρεμα κια θα φτασεις στα πιο αγρια, τα κλοουνακια εαν μπορεισης βαλτα μαζι και να ειναι σε ιδιο μεγεθος.... Έγινε επεξεργασία 1 Οκτωβρίου 2014 - Akridas66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fotis Lamprinos 1 Οκτωβρίου 2014 Author #33 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Έχω βρει και έχω κρατήσει ένα ζευγάρι Amphiprion Percula. Σκέφτομαι να πάρω 3 nassarius, 3 trochus που είπε και ο φίλος και 2 Lysmata Amboinensis. Τον ερημίτη με αυτά που διαβάζω τον φοβάμαι λίγο μην μου αρχίσει να σκοτώνει τα σαλιγκάρια πιο μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 1 Οκτωβρίου 2014 #34 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Έχω βρει και έχω κρατήσει ένα ζευγάρι Amphiprion Percula. Σκέφτομαι να πάρω 3 nassarius, 3 trochus που είπε και ο φίλος και 2 Lysmata Amboinensis. Τον ερημίτη με αυτά που διαβάζω τον φοβάμαι λίγο μην μου αρχίσει να σκοτώνει τα σαλιγκάρια πιο μετά. Μια χαρά ειναι αυτα που είπες για αρχή και σταδιακά αυξάνεις τον πληθυσμό των σαλιγκαριών.Για τον ερημιτη ισχυει οτι μπορεί να την πεσει στα σαλιγκάρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 1 Οκτωβρίου 2014 #35 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Έχω βρει και έχω κρατήσει ένα ζευγάρι Amphiprion Percula. Σκέφτομαι να πάρω 3 nassarius, 3 trochus που είπε και ο φίλος και 2 Lysmata Amboinensis. Τον ερημίτη με αυτά που διαβάζω τον φοβάμαι λίγο μην μου αρχίσει να σκοτώνει τα σαλιγκάρια πιο μετά. Καλα εισαι!! για τους ερημιτες σε πολλα μαγαζια αν τους ζητησεις μπορουν να σου δωσουν αδεια κελυφη και ετσι μειωνεται αρκετα η πιθανοτητα να σου την πεσει σε σαλιγκαρι εγω θα σου ελεγα να παρεις εναν μιας και κανει πολυ καλη δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fotis Lamprinos 2 Οκτωβρίου 2014 Author #36 Share 2 Οκτωβρίου 2014 Οι πρώτοι μου κάτοικοι τωρα ξεκινάει και για εμένα το χόμπι σιγα σιγά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 2 Οκτωβρίου 2014 #37 Share 2 Οκτωβρίου 2014 Αντε καλη αρχη!!προσοχη στα σαλιγκαρια καλη προσαρμογη.περισσοτερη απο υα ψαρια.εγω κανω δυο ωρες με σταγονα.και επισης εκτος απο τα νασαριους π γυρνανε μονα τους τα υπολοιπα αν γυρισουν τουμπα κοιτα να τα βοηθας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fotis Lamprinos 6 Οκτωβρίου 2014 Author #38 Share 6 Οκτωβρίου 2014 (edited) Καλησπέρα!Εχω βάλει και 2 cleaners,εχω αύξησει τα σαλιγκάρια μου και σημερα εβαλα ενα haliotis asinina! Έγινε επεξεργασία 6 Οκτωβρίου 2014 - Fotis Lamprinos Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 6 Οκτωβρίου 2014 #39 Share 6 Οκτωβρίου 2014 Καλοριζικο!! Για ποιον λογο επελεξες να βαλεις τετοιο σαλιγκαρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fotis Lamprinos 6 Οκτωβρίου 2014 Author #40 Share 6 Οκτωβρίου 2014 Το παλικαρι στο μαγαζι μου ειπε οτι ειναι πολυ καλοι εργατες. Μου ειπε οτι κανει δουλεια για 10 τουρμπο. Ειχε 3 εκει και οσο ημουν εκει φυγανε ολα Τωρα θα το διαπιστωσω και μονος μου, παντως ειναι πολυ κινητικο και δεν του το ειχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 6 Οκτωβρίου 2014 #41 Share 6 Οκτωβρίου 2014 Καλή αρχή να έχεις,που με προσεχτικά βήματα θα είναι δεδομένη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fotis Lamprinos 6 Οκτωβρίου 2014 Author #42 Share 6 Οκτωβρίου 2014 Σε ευχαριστώ πολύ! Ακολουθώ τις συμβουλές σας βημα βήμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 6 Οκτωβρίου 2014 #43 Share 6 Οκτωβρίου 2014 προσεχε μην βαλεις πολλα και στην πορεια τα χανεις απο ασιτία και θα δεις νιτρικα φωσφορικα στο θεο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 6 Οκτωβρίου 2014 #44 Share 6 Οκτωβρίου 2014 Καλη αρχη και απο μενα. Μια συμβουλη μονο..... Υπομονη να εχεις!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος