Jump to content

My First Reef!

Fotis Lamprinos

Recommended Posts

Ερώτηση: με ποια σειρά είναι σωστό να προσθέσω ζωντανά στο μέλλον. Δλδ πρώτα κοραλλακια και μετα ψάρι καθαριστές κλπ κλπ η το ανάποδο ?

Καλημερα!
Έχω αρχίσει την αναζήτηση. Τι καθαριστές μου προτείνετε να βάλω και ποιος ο αριθμός αυτών για να ζουν ευχάριστα στο ενυδρείο μου?

Βαλε 5-6 σαλιγκαρια για αρχη, κανα ερημιτη, καμια γαριδουλα...

Τωρα για μεγιστο αριθμο σε αυτους τους οργανισμους δεν εχεις καποιο οριο... Απλα πρεπει να τα βαζεις σταδιακα, καθε 3-5 μερες 3-4 οργανισμους, μετα οταν πας για ψαρακια θα βαλεις αυτα που ειναο πιο ηρεμα κια θα φτασεις στα πιο αγρια, τα κλοουνακια εαν μπορεισης βαλτα μαζι και να ειναι σε ιδιο μεγεθος....

Έγινε επεξεργασία - Akridas66

Έχω βρει και έχω κρατήσει ένα ζευγάρι Amphiprion Percula. Σκέφτομαι να πάρω 3 nassarius, 3 trochus που είπε και ο φίλος και 2 Lysmata Amboinensis. Τον ερημίτη με αυτά που διαβάζω τον φοβάμαι λίγο μην μου αρχίσει να σκοτώνει τα σαλιγκάρια πιο μετά.

Έχω βρει και έχω κρατήσει ένα ζευγάρι Amphiprion Percula. Σκέφτομαι να πάρω 3 nassarius, 3 trochus που είπε και ο φίλος και 2 Lysmata Amboinensis. Τον ερημίτη με αυτά που διαβάζω τον φοβάμαι λίγο μην μου αρχίσει να σκοτώνει τα σαλιγκάρια πιο μετά.

Μια χαρά ειναι αυτα που είπες για αρχή και σταδιακά αυξάνεις τον πληθυσμό των σαλιγκαριών.Για τον ερημιτη ισχυει οτι μπορεί να την πεσει στα σαλιγκάρια...

Καλα εισαι!!

για τους ερημιτες

σε πολλα μαγαζια αν τους ζητησεις

μπορουν να σου δωσουν αδεια

κελυφη

και ετσι μειωνεται αρκετα

η πιθανοτητα να σου την πεσει σε σαλιγκαρι

εγω θα σου ελεγα να παρεις

εναν μιας και κανει πολυ καλη δουλεια

Αντε καλη αρχη!!προσοχη στα σαλιγκαρια καλη προσαρμογη.περισσοτερη απο υα ψαρια.εγω κανω δυο ωρες με σταγονα.και επισης εκτος απο τα νασαριους π γυρνανε μονα τους τα υπολοιπα αν γυρισουν τουμπα κοιτα να τα βοηθας!!

Καλησπέρα!
Εχω βάλει και 2 cleaners,εχω αύξησει τα σαλιγκάρια μου και σημερα εβαλα ενα haliotis asinina!
51f58b30a046291274efc21e690b3815.jpg
c238e7b0f4bf1a9d15ad3643d9e55fe2.jpg

Έγινε επεξεργασία - Fotis Lamprinos

Το παλικαρι στο μαγαζι μου ειπε οτι ειναι πολυ καλοι εργατες. Μου ειπε οτι κανει δουλεια για 10 τουρμπο.
Ειχε 3 εκει και οσο ημουν εκει φυγανε ολα :P Τωρα θα το διαπιστωσω και μονος μου, παντως ειναι πολυ κινητικο και δεν του το ειχα.

Καλή αρχή να έχεις,που με προσεχτικά βήματα θα είναι δεδομένη.....

Καλη αρχη και απο μενα. Μια συμβουλη μονο..... Υπομονη να εχεις!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...