Soulaki1 24 Σεπτεμβρίου 2014 #1 Share 24 Σεπτεμβρίου 2014 Και επειδη στην περίπτωση μας ταιριάζει αυτό, από 12άρι, πήγα σε 30άρι, και τώρα σκέφτομαι για 60 λτ ενυδρείο....( ζήλεψα από τον αδερφό μου ) Ηθελα την γνώμη σας, για ψαράκια σε αυτά τα λτ, με προυποθέσεις όμως.... 1 να μην χρειάζονται μαλακό νεράκι 2 να μην γενάνε όλη την ώρα 3 να μην πλακώνονται ( αν βάλω μόνο αρσενικά ) 4 να είναι σχετικά εύκολα ψαράκια Μην βαράτε λέμε...........( ξέρω ζητάω πολλά ) Αραγε υπάρχει κάτι ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 24 Σεπτεμβρίου 2014 #2 Share 24 Σεπτεμβρίου 2014 (edited) Γιατι μονο 60 λιτρα; Οσο για τα ψαρια που ψαχνεις, εδω εισαι και καθαρισες! Έγινε επεξεργασία 24 Σεπτεμβρίου 2014 - Sturm 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulaki1 24 Σεπτεμβρίου 2014 Author #3 Share 24 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατι μονο 60 λιτρα; Οσο για τα ψαρια που ψαχνεις, εδω εισαι και καθαρισες! Γιατί και αυτό με το ζόρι, θα το στριμώξω,στο σαλόνι.....στο τέλος θα βγούμε όλοι οι υπόλοιποι έξω, και θα μείνουν τα ζωντανά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulaki1 24 Σεπτεμβρίου 2014 Author #4 Share 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μ αρέσουν και τα ραμιρέζι, τι λέτε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulaki1 24 Σεπτεμβρίου 2014 Author #5 Share 24 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατι μονο 60 λιτρα; Οσο για τα ψαρια που ψαχνεις, εδω εισαι και καθαρισες! Καλό το αστειάκι. .....δηλ. δεν μπαίνει τίποτα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 24 Σεπτεμβρίου 2014 #6 Share 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μπαινουν αλλα τα ψαρια που περιεγραψες δεν υπαρχουν! Εκτος απο αυτα που σου δωσα σε λινκ! Οντας ζωντανοι οργανισμοι τα ψαρακια σου εχουν ολα τα παραπανω. Τωρα στο θεμα μας, θα μαλακωνεις το νερο ή οχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 24 Σεπτεμβρίου 2014 #7 Share 24 Σεπτεμβρίου 2014 εγραψε οχι Θοδωρη.. αρα ξεχναει τα ραμ. εγω θα σου προτεινα white cloud και πετας και τους θερμοστατες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Σεπτεμβρίου 2014 #8 Share 24 Σεπτεμβρίου 2014 Το θεμα μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια! Στην αρχη με μπερδεψες γιατι ειχες ανοιξει το θεμα στη κατηγορια του κρυου νερου! Για 60 λιτρα υπαρχουν αρκετα ψαρακια. 1) Μια ομαδα απο cpd μαζι με μερικες γαριδες. 2) Μια ομαδα απο pseudomugil gertrudae η furcatus μαζι με γαριδες. 3) Μια ομαδα απο cherry barbs 4) Κιχλιδες απο την λιμνη Τανγκανικα 5) Μονομαχος 6) Γαριδαδικο Εκτος απο νο4,τα υπολοιπα θελουν φυτεμενο ενυδρειο. Αυτα για νερο βρυσης,υπαρχουν και αλλα,αλλα δεν μου ερχονται τωρα. Για μαλακο νερο,υπαρχουν και αλλα ψαρακια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulaki1 25 Σεπτεμβρίου 2014 Author #9 Share 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραία παιδιά, θα ρίξω μια ματιά, να δω τα ψαράκια που μου προτείνετε, και θα δώ τι θα βάλω........( συγνώμη, για την κατηγορία που άνοιξα το θέμα.Νόμιζα ότι μπαίνει στην κατηγορία κρύου νερού.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulaki1 25 Σεπτεμβρίου 2014 Author #10 Share 25 Σεπτεμβρίου 2014 Οταν λέτε κηχλίδες από τανκανίκα, ειναι πολλές οι ράτσες ? πως μπορώ να δώ το προφίλ τους ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Σεπτεμβρίου 2014 #11 Share 25 Σεπτεμβρίου 2014 Οταν λέτε κηχλίδες από τανκανίκα, ειναι πολλές οι ράτσες ? πως μπορώ να δώ το προφίλ τους ? http://www.aquazone.gr/forums/topic/61115-ieenu-aaioaenaassa-aea-eeessaeaao-oco-essiico-tanganyika/#entry550987 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulaki1 25 Σεπτεμβρίου 2014 Author #12 Share 25 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.aquazone.gr/forums/topic/61115-ieenu-aaioaenaassa-aea-eeessaeaao-oco-essiico-tanganyika/#entry550987 Ωραία, έχω μπόλικο διάβασμα πάλι...Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαγδαληνή 25 Σεπτεμβρίου 2014 #13 Share 25 Σεπτεμβρίου 2014 αν πας στο 60 σε λιγο θα θες κατι παραπάνω, μιλάω εκ πείρας...εχω 80 λιτρο και τωρα ψάχνομαι για παραπάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 25 Σεπτεμβρίου 2014 #14 Share 25 Σεπτεμβρίου 2014 ολα ειναι μικρα,παντα θελεις μεγαλυτερο...αυτο δεν αλλαζει ποτε! Στο 60λιτρο αν πας για ταγκανικα , πας μονο για κοχυλοψαρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulaki1 25 Σεπτεμβρίου 2014 Author #15 Share 25 Σεπτεμβρίου 2014 αν πας στο 60 σε λιγο θα θες κατι παραπάνω, μιλάω εκ πείρας...εχω 80 λιτρο και τωρα ψάχνομαι για παραπάνω... Ax, το ξέρω, αλλά και αυτό με το ζόρι θα το βολέψω δίπλα στο άλλο.Βλέπω κάτι μεγάλα και πορώνομαι................... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulaki1 25 Σεπτεμβρίου 2014 Author #16 Share 25 Σεπτεμβρίου 2014 ολα ειναι μικρα,παντα θελεις μεγαλυτερο...αυτο δεν αλλαζει ποτε! Στο 60λιτρο αν πας για ταγκανικα , πας μονο για κοχυλοψαρα Κοχυλόψαρα ?????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pptom 25 Σεπτεμβρίου 2014 #17 Share 25 Σεπτεμβρίου 2014 Παράδειγμα: http://www.aquazone.gr/forums/topic/37916-neolamprologus-multifasciatus-boulenger-1906/#entry336494 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 26 Σεπτεμβρίου 2014 #18 Share 26 Σεπτεμβρίου 2014 similis, brevis, multi κλπ. ψαρια που ζουν σε κοχυλια.. Δεν ειμαι γνωστης σε αφρικανες ,αλλα νομιζω πως αν δεν θελεις μονο 2 ψαρια (ζευγαρι.. πχ, julli) , η επιλογη σου για ταγκανικα σε 60λιτρο ειναι μονο κοχυλοψαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος