PanaGreco 23 Σεπτεμβρίου 2014 #1 Share 23 Σεπτεμβρίου 2014 Το αναφέρω για να έχετε το νου σας χωρίς να μπορώ να το επιβεβαιώσω ότι είναι σωστό. Στην προσπάθειά μου να σταθεροποιήσω το ηλεκτρονικό φλοτέρ της αναπλήρωσης το έβαλα/κόλλησα με σιλικόνη πάνω σε μαγνήτη από αυτούς που καθαρίζουμε τα τζάμια του ενυδρείου. Μετά από μερικές ημέρες το φλοτέρ ''κόλλησε'' στην ανοικτή θέση !!!!!!! Ευτυχώς το πήρα χαμπάρι αμέσως. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτή η λύση επηρέασε την λειτουργία του φλοτέρ αλλά προσοχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 23 Σεπτεμβρίου 2014 #2 Share 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μη κάνεις πειράματα μ' αυτα τα πράγματα ρε φίλε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 23 Σεπτεμβρίου 2014 Author #3 Share 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μη κάνεις πειράματα μ' αυτα τα πράγματα ρε φίλε!!! Και πως θα μάθουμε όλοι αν δεν πειραματιστούμε? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 23 Σεπτεμβρίου 2014 #4 Share 23 Σεπτεμβρίου 2014 Και πως θα μάθουμε όλοι αν δεν πειραματιστούμε? Ας μη το έπαιρνες χαμπάρι νωρίς και θα σου 'λεγα εγω αν θα πειραματιζόσουν ξανά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 23 Σεπτεμβρίου 2014 Author #5 Share 23 Σεπτεμβρίου 2014 Και είπαμε ότι πονάει η γόβα στο κεφάλι αλλά σκέψου πόσοι μπορούν να σωθούν από τις τακουνιές αν ισχύει αυτό που λέω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 23 Σεπτεμβρίου 2014 #6 Share 23 Σεπτεμβρίου 2014 Η πλακα ειναι οτι ειδα την πατεντα στις φωτο απο το reef σου χτες και μου αρεσε. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 23 Σεπτεμβρίου 2014 Author #7 Share 23 Σεπτεμβρίου 2014 Η πλακα ειναι οτι ειδα την πατεντα στις φωτο απο το reef σου χτες και μου αρεσε. . . Ναι θα ήταν καλή λύση. Έχω παραγγείλει φλοτεράκια και θα το ξαναβάλω να δω αν ξαναγίνει το ίδιο για να είμαστε σίγουροι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 24 Σεπτεμβρίου 2014 #8 Share 24 Σεπτεμβρίου 2014 Ενας σοφος καποτε ειπε "Αν δεν καναμε μ.......βλακειες τιποτα εξυπνο δεν θα ειχε συμβει" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος