harris samos 22 Σεπτεμβρίου 2014 #1 Share 22 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα παιδια θελω να μου πειτε τη εχετε παρατηρησει με την κοραλινη στα ενυδρεια σας τι χρειαζετε για να αναπτυχθει σε τη συνθηκες εμφανιζετε ???????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 22 Σεπτεμβρίου 2014 #2 Share 22 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα παιδια θελω να μου πειτε τη εχετε παρατηρησει με την κοραλινη στα ενυδρεια σας τι χρειαζετε για να αναπτυχθει σε τη συνθηκες εμφανιζετε ???????????? Σταθερές τιμές σε ΚΗ άλλα ειδικότερα σε ασβέστιο Χάρη και θα κανει την εμφανιση της για τα καλα στο ενυδρείο σου...Με τα πολλά σκαμπανεβάσματα μπορει ειτε να κρασαρει και να θελει κάμποσο καιρο να ξανα αρχίσει την ανάπτυξη της... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 22 Σεπτεμβρίου 2014 #3 Share 22 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ θα έλεγα απλά στρωμένο ενυδρείο! το ενυδρείο μου ήταν γεμάτο κοραλλίνη πριν σταθεροποιήσω οποιαδήποτε τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 22 Σεπτεμβρίου 2014 #4 Share 22 Σεπτεμβρίου 2014 Η κοραλινη στην αρχη εχει ισχυρη καταναλωση μαγνησιου και μετα σταθεροποιοντας τις τιμες του ασβεστιου και του kh καταναλωνει κατακυριο λογο πλεων μεγαλες ποσοτητες αυτων κυριος το ασβεστιου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 23 Σεπτεμβρίου 2014 #5 Share 23 Σεπτεμβρίου 2014 Επισης κανε υπομονη, δεν θα προλαβενεις να την ξυνεις μετα απ τα τζαμια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 23 Σεπτεμβρίου 2014 Author #6 Share 23 Σεπτεμβρίου 2014 δηλαδη δε εξαρτατε απο τα φωτα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 23 Σεπτεμβρίου 2014 #7 Share 23 Σεπτεμβρίου 2014 ασε της κοραλινες και ελα για καφε να σου δωσω κανενα βραχο με πολι κοραλινη να το ξησεις να γεμισεις παντου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 23 Σεπτεμβρίου 2014 Author #8 Share 23 Σεπτεμβρίου 2014 ερχομε βαλε το μπρικι χαχα παιδια ρωταω γιατι ειδα κατι σε μια σπηλια που πηγα στη θαλασσα δεν εμπενε φως μεσα και τα βραχια ηταν μοβ τηγκα κοραλινη και μου εκανε εντυπωση εχω και φωτο απο το κινητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος