Jump to content

Θυληκός Μονομαχος

Mr Ψαρις

Recommended Posts

Καθολου, αλλα δωσε μας μια εικονα του ενυδρειου σου!

• Like 1

Στην αρχη ισως θα ηταν καλο να βαλεις ενα χωρισμα να βλεπει ο ενας τον αλλο μεχρι να εξοικειωθούν, στην δικη μου περιπτωση οταν εβαλα την θυλικια με τον αρσενικο την κυνηγαγε και την δαγκωνε συνεχεια εφτιαχνε την φωλια του αλλα 3 μερες η μικρη καθοταν μονη της στον βυθο οποτε την εβγαλα και εβαλα ενα χωρισμα στο ενυδρειο και τους μοιρασα μετα απο ενα διαστημα 5 ημερων συνηθισαν εβγαλα το τζαμι και συμβιωναν μαζι. προσωπικη μου εμπειρια αλλα ας σου απαντησουν και οι πιο εμπειροι

Σε πόσα λίτρα?

Καθολου, αλλα δωσε μας μια εικονα του ενυδρειου σου!

Στην αρχη ισως θα ηταν καλο να βαλεις ενα χωρισμα να βλεπει ο ενας τον αλλο μεχρι να εξοικειωθούν, στην δικη μου περιπτωση οταν εβαλα την θυλικια με τον αρσενικο την κυνηγαγε και την δαγκωνε συνεχεια εφτιαχνε την φωλια του αλλα 3 μερες η μικρη καθοταν μονη της στον βυθο οποτε την εβγαλα και εβαλα ενα χωρισμα στο ενυδρειο και τους μοιρασα μετα απο ενα διαστημα 5 ημερων συνηθισαν εβγαλα το τζαμι και συμβιωναν μαζι. προσωπικη μου εμπειρια αλλα ας σου απαντησουν και οι πιο εμπειροι

Και για τους 2 σας η απαντηση ειναι 1 και ειναι η ιδια.

Αρσενικοι και θηλυκοι μονομαχοι,μπαινουν μαζι μονο κατα την περιοδο της αναπαγωγης και μετα ξαναχωριζονται σε διαφορετικα ενυδρεια.

Σε διαφορετικη περιπτωση,πρεπει το ενυδρειο να ειναι πανω απο 60 λιτρα,πυκνοφυτεμενο και να μπει 1 αρσενικος και 2-3 θηλυκες.

Σε αλλη περιπτωση θα γινει σκοτωμος..

• Like 1

εγω προσωπικα φιλε θα το επιχειρουσα αλλα θα εβαζα δυο θηλυκα για να μην επικεντρονεται μονο στο ενα πρεπει να εχεις και κανα δυο κρυψονες

εγω προσωπικα φιλε θα το επιχειρουσα αλλα θα εβαζα δυο θηλυκα για να μην επικεντρονεται μονο στο ενα πρεπει να εχεις και κανα δυο κρυψονες

Σε ποσα λιτρα θα τα εβαζες ολα αυτα?

Σε 25 λίτρα ενας μονομαχος μπαινει οριακά!

Ουτε καν να το σκεφτείς για θηλυκο σε τόσα λίγα λίτρα

Χωρίς ίχνος διαπλικτισμού, οι απαντήσεις : Βάλε, ναι, συμφωνω, ειναι απλά άστοχες!

Σε 80λιτρο και πάνω μπορεί να μπει ενα χαρεμι κι αυτό 1ον εξαρτάται από τον αρσενικό (αν θα τις δεχτεί) 2ον εξαρτάται από τις θηλυκιές και την ιεραρχία που θα αναπτυχθεί 3ον πρέπει πρώτα να μπουν οι θηλυκιες και μετά ο αρσενικός (σε απολυτο σκοτάδι) και τις επόμενες ημέρες να υπαρχει συνεχή παρακολούθηση

Εννοείται το ενυδρείο φουλ φυτεμένο με πολλές κρυψώνες

Κι επειδη το χόμπι εκτός από διάβασμα, θέλει και την εμπειρία του, να αναφέρω ενα απλό γεγονός : 2 θηλυκιές οι οποίες συμβίωναν άριστα σε 60λιτρο (χωρίς αρσενικό) - μόλις μπήκαν σε μικρότερο ενυδρείο καραντίνα (επειδή το βασικό ενυδρείο έπρεπε να αλλάξει διαμόρφωση) επιτέθηκαν τόσο άσχημα η μία στην άλλη που στην κυριολεξία τις χώρισα με το χέρι!

Εγω τα εχω σε 30 λιτρα .Στην αρχη υπηρχε κυνηγητο τωρα υπαρχει υσηχια .Ο αρσενικος φτιαχνει φωλια και αρχιζει την επιδειξη

Εγω τα εχω σε 30 λιτρα .Στην αρχη υπηρχε κυνηγητο τωρα υπαρχει υσηχια .Ο αρσενικος φτιαχνει φωλια και αρχιζει την επιδειξη

και μετά ; :)

Πόσο καιρό τα έχεις μαζί τα ψάρια ;

Ποσο καιρο τα εχεις μαζι?

Εισαι σιγουρος πως καποια στιγμη δεν θα βρεις τη θηλυκια τραυματισμενη?

τα εχω μαζι 20 μερες και τα παρακολουθω ,η πορεια θα δειξη .Ισως επειδη φτιαχτηκε η ιεραρχια και μεταξυ των θηλθκων να μην υπαρξουν δυσαραστα γεγονοντα

Σε 20 μερες δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τιποτα,ουτε αν πετυχε ουτε αν δεν πετυχε.

Επισης κατι που σε μας επιασε,σε αλλους μπορει να μη πιασει και ειδικα με τους μονομαχους ειναι δικοπο μαχαιρι και παιζει πολυ σημαντικος ρολος και ο χαρακτηρας του ψαριου.

Σιγουρα ομως σε 30 λιτρα δεν μπαινουν τα ψαρια,ειναι πολυ λιγα τα λιτρα.

25 ειναι τα λιτρα αλλα θα το αφησω καλυτερα δεν προτρεχει αυτο

Σωστός ! :)

τα εχω μαζι 20 μερες και τα παρακολουθω ,η πορεια θα δειξη .Ισως επειδη φτιαχτηκε η ιεραρχια και μεταξυ των θηλθκων να μην υπαρξουν δυσαραστα γεγονοντα

Καλησπερα

Με 20 μέρες δεν βγαίνει ασφαλές συμπερασμα

Ειναι ψάρια που αλλάζουν συμπεριφορά απ τη μία στιγμή στην άλλη

Φυσικά, μπορεί η συγκατοίκηση να πάει καλά για χρόνια, αλλα ο γενικός κανόνας ειναι πως σε τόσα λίγα λίτρα δεν μπαίνει αρσενικός με μία μόνο θηλυκιά, εκτός κι αν πρόκειται να αναπαραχθούν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...