Jump to content

Προβλημα Με Hydrometer

mouseman

Recommended Posts

καλησπερα συνφορουμιτες ^_^ εχω παραγγηλει εχτες απο ebay ενα ρεφτακτομετρο για την ακριβη αλατοτητα του ενυδρειου μου αλλα μεχρι να ερθει και ενω ειμαι σε σταδιο στησιματος εχω 2 hydrometer ενα της red sea και ενα πιθανων κινεζικο γιατι δεν το βρισκω πουθενα στο internet.Το προβλημα μου ειναι το εξης κανω μετρησεις και με τα 2 και το κινεζικο μου διχνει 1022 και το red sea 1018 τι να πρωτοπιστεψω :wacko: ?Δηστυχως αυτο το θεματακι με αφηνει πισω καμια 20 μερες μεχρι να ερθει το ρεφρακτομετρο.

εχετε να προτεινεται κατι αλλο ?

Καλησπερα φιλε...

Σε σταδιο στησιματος (δηλαδη δεν εχεις τιποτα μεσα απο ζωντανα) μην σε αγχωνει και τοσο αυτο το θεμα. Χρησιμοποιησε της Red sea κατα την γνωμη μου μεχρι να σου ερθει το καλο. Ειναι μικρη η αποκληση σε αυτο το σταδιο που εισαι τωρα.

Κανε μετρησεις με τις red sea

μιας ειναι θεωρητικα καλητερο

και μεχρι να ερθει το ρεφρακτομετρο

κανεις υπομονη

Για δοκίμασε σε φυσιολογικό όρο 0,9 τι τιμες θα σου βγάλουν. Αν και οπως είπαν τα παιδια, για τοσο αρχη μεχρι να σου ελθει το ρεφρακτομετρο δεν εχεις θεμα.

προσπάθησε να κρατήσεις αλατοτητα για αρχη 1.024 με το redsea ετσι ωστε η απόκλιση να μην ειναι τραγικη αν χανει 2 μοναδες..

ακουσα οτι η αποκλιση που εχει ειναι γυρω στις 4 μοναδες και ετσι το εχω φερει στις 1020 μοναδες αλλα αν βαλω αυριο ας πουμε αραγωνιτη ζωντανο θα εχω προβλημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...