mouseman 20 Σεπτεμβρίου 2014 #1 Share 20 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα συνφορουμιτες εχω παραγγηλει εχτες απο ebay ενα ρεφτακτομετρο για την ακριβη αλατοτητα του ενυδρειου μου αλλα μεχρι να ερθει και ενω ειμαι σε σταδιο στησιματος εχω 2 hydrometer ενα της red sea και ενα πιθανων κινεζικο γιατι δεν το βρισκω πουθενα στο internet.Το προβλημα μου ειναι το εξης κανω μετρησεις και με τα 2 και το κινεζικο μου διχνει 1022 και το red sea 1018 τι να πρωτοπιστεψω ?Δηστυχως αυτο το θεματακι με αφηνει πισω καμια 20 μερες μεχρι να ερθει το ρεφρακτομετρο. εχετε να προτεινεται κατι αλλο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 20 Σεπτεμβρίου 2014 #2 Share 20 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα φιλε... Σε σταδιο στησιματος (δηλαδη δεν εχεις τιποτα μεσα απο ζωντανα) μην σε αγχωνει και τοσο αυτο το θεμα. Χρησιμοποιησε της Red sea κατα την γνωμη μου μεχρι να σου ερθει το καλο. Ειναι μικρη η αποκληση σε αυτο το σταδιο που εισαι τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 20 Σεπτεμβρίου 2014 #3 Share 20 Σεπτεμβρίου 2014 Κανε μετρησεις με τις red sea μιας ειναι θεωρητικα καλητερο και μεχρι να ερθει το ρεφρακτομετρο κανεις υπομονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 21 Σεπτεμβρίου 2014 #4 Share 21 Σεπτεμβρίου 2014 Για δοκίμασε σε φυσιολογικό όρο 0,9 τι τιμες θα σου βγάλουν. Αν και οπως είπαν τα παιδια, για τοσο αρχη μεχρι να σου ελθει το ρεφρακτομετρο δεν εχεις θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 21 Σεπτεμβρίου 2014 #5 Share 21 Σεπτεμβρίου 2014 προσπάθησε να κρατήσεις αλατοτητα για αρχη 1.024 με το redsea ετσι ωστε η απόκλιση να μην ειναι τραγικη αν χανει 2 μοναδες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 21 Σεπτεμβρίου 2014 Author #6 Share 21 Σεπτεμβρίου 2014 ακουσα οτι η αποκλιση που εχει ειναι γυρω στις 4 μοναδες και ετσι το εχω φερει στις 1020 μοναδες αλλα αν βαλω αυριο ας πουμε αραγωνιτη ζωντανο θα εχω προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος