Vedeta Constanitne 19 Σεπτεμβρίου 2014 #1 Share 19 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα σε ολους ,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση εχω ενα ενυδρειο 450 λιτρα και σκοπευω να βαλω μεσα δισκους,εχω ηδη δυο δισκακια σε ενα μικροτερο ενυδρειο αλλα θα τα βαλω στο μεγαλο αγοραζωντας ακομη 5 δισκους αλλα ενηλικους στο τελικο τους μεγεθος,θα υπαρχει κανενα προβλημα αν βαλω τα μικρα δισκακια με τους μεγαλους?τα μικρα ειναι περιπου 4 εκατοστα ,και κατι ακομη αν βαλω και ενα culi loang που εχω ηδη μεσα λετε να το φανε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 19 Σεπτεμβρίου 2014 #2 Share 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν θεωρω οτι θα εχουν καποιο προβλημα απλα να τα βλεπεις να τρωνε πολυ απο το φαι γιατι οι μεγαλοι δισκοι μπορει να μην τα αφηνουν.Ισως να ριχνεις λιγο περισσοτερο τροφη ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 20 Σεπτεμβρίου 2014 #3 Share 20 Σεπτεμβρίου 2014 Να τα βαλεις μαζι, με τα μικρα να μπαινουν πρωτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος