tsakozzz 26 Σεπτεμβρίου 2014 Author #26 Share 26 Σεπτεμβρίου 2014 Σημερα εκανα τις μετρήσεις μου κ βρηκα αμμωνία 0, No2 0.25 kai No3 10!!!! Να κανω μια αλλαγουλα νερο καμια 15αρια λιτρα με αντιχλωριο μονο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 27 Σεπτεμβρίου 2014 #27 Share 27 Σεπτεμβρίου 2014 Να κάνεις βάζοντας αντιχλώριο για όλα τα λίτρα του ενυδρείου και βακτήρια . . . Αν και θα την έχεις κάνει ήδη . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakozzz 28 Σεπτεμβρίου 2014 Author #28 Share 28 Σεπτεμβρίου 2014 Αυριο το πρωι θα κανω που θα βαλω κ εξωτερικό φίλτρο που πηρα! Ειπα να κανω λιγο υπομονή γιατι εισα οτι επεσαν οι τιμες το No2! Και το Νh einai sto mhden to no3 ανεβηκε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 28 Σεπτεμβρίου 2014 #29 Share 28 Σεπτεμβρίου 2014 (edited) Ποιο φίλτρο πήρες και τι υλικά έχει μέσα ?? Edittt Το 2211 πήρες το είδα στο άλλο topic Έγινε επεξεργασία 28 Σεπτεμβρίου 2014 - rastafari Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakozzz 30 Σεπτεμβρίου 2014 Author #30 Share 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ποιο φίλτρο πήρες και τι υλικά έχει μέσα ?? Edittt Το 2211 πήρες το είδα στο άλλο topic yeah!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakozzz 1 Οκτωβρίου 2014 Author #31 Share 1 Οκτωβρίου 2014 (edited) ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - Λίτρα: 50- Φίλτρανση (όγκος κάδου και υλικά): {FLUVAL U1 +mini siporax} + Eheim 2211 με σειρα Μπλέ σφουγγάρι -->siporax 0.9λτ περίπου -->Υαλοβάμβακας ενυδριακός- Ιστορικό (χρόνος λειτουργίας κλπ): 04-09-2014- Ψάρια (είδη και αριθμός): 3 Zebra Danio + 3 Red Danio + 1 Male Betta speldens - Φυτά : 2 Αnubies και κάτι αλλα μου διαφέυφουν (κοιτάξτε την φώτο κάτω) - Διακόσμηση : 1 ρίζα- Ρουτίνες Τάισμα νιφάδες κόκκινες μάρκας Pearl-Ray Μία φορα την μέρα 3 φυλλαράκια τριμένα με το χέρι! Μέρα παρα μέρα Bloodworm Sera -Φωτεισμός : απο τις 14:00 εώς 24:00ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ- PH: 7.6- KH: 6-10 Οd- GH: 7 Οd- ΝΗ3/NH4 (αμμωνία): 0mg/lt- ΝΟ2 (νιτρώδη):0.1mg/lt- ΝΟ3 (νιτρικά):20mg/lt- Θερμοκρασία:25-27 CΜΕΤΡΑΩ ΜΕ:-Υγρά Τεστ: NH4 kai No2 της εταιρίας σαλιφερτ-Strips: JBL 6 in 1 quick test-Ηλεκτρονικά:ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣΔεν λέει να μου κατέβει τα Νιτρώδες!!!!!ΘΕΡΑΠΕΙΑ ( Πιθανή θεραπεία που έχει ακολουθηθεί έως τώρα)-Φάρμακο που χρησιμοποιήθηκε:-Δοσολογία:-Χρόνος Χρήσης:-Αναλυτική περιγραφή:ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: ΡΕ παιδία δέν λέει να μου πέσουν με τίποτα τα Νιτρώδες (Νο2)!!!!!! Σκέφτομαι να κάνω μία αλλαγη νερού γύρω στα 15 λίτρα!!! Τον έχω γεμίσει είδη τον κουβά και το νερό Ζεσταινετε!!! λέτε να μήν κανω αλλαγη και να περιμένω???? πρωηγούμενη αλλαγή έγινε προχθές Έγινε επεξεργασία 1 Οκτωβρίου 2014 - tsakozzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 1 Οκτωβρίου 2014 #32 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Η ένδειξη 0,01 είναι η τελευταία στο τεστ σου; Μήπως δηλαδή σου λέει ότι είναι κάτω από 0,01 (<0,01); Ή έχει και ένδειξη 0; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 1 Οκτωβρίου 2014 #33 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Αυτο θα ρωταγα κι εγω....αν και ο φιλος λεει 0,1 οχι 0,01.....μηπως το τεστ εχει μικροτερη διαβαθμιση το <0,1? Η πλακα ειναι οτι κι εγω salifert εχω αλλα τα εχω δανεισει....αλλιως θα το κοιταγα τωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 1 Οκτωβρίου 2014 #34 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Όντως, 0,1. Αλλά πάλι, μήπως είναι η κατώτατη ένδειξη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 1 Οκτωβρίου 2014 #35 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Αυτο θα ρωταγα κι εγω....αν και ο φιλος λεει 0,1 οχι 0,01.....μηπως το τεστ εχει μικροτερη διαβαθμιση το <0,1? Η πλακα ειναι οτι κι εγω salifert εχω αλλα τα εχω δανεισει....αλλιως θα το κοιταγα τωρα! Μια που εγω εχω δανειστει τα τεστ του Γιωργου η τελευταια διαβαθμιση ειναι 0. Η προτελευταια ειναι 0,1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 1 Οκτωβρίου 2014 #36 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Μας έλυσες την απορία, ευχαριστούμε! tsakozzz, πόσο καιρό τώρα μετράς νιτρώδη και δε σου κατεβαίνουν; Π.χ. εγώ όταν έστρωνα το ενυδρείο μου και ήμουν στη φάση που μέτραγα νιτρώδη, τα μέτραγα για κάποιες μέρες και μετά μηδενίστηκαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakozzz 1 Οκτωβρίου 2014 Author #37 Share 1 Οκτωβρίου 2014 (edited) παιδια Salifert χρεισιμοποιώ με ενδηξη 0.1 Ορίστε κ ο πίνακας Μετράω ανα 2 μερες το τελευταιο Δεκαήμερο!!!! Έγινε επεξεργασία 1 Οκτωβρίου 2014 - tsakozzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakozzz 1 Οκτωβρίου 2014 Author #38 Share 1 Οκτωβρίου 2014 την Εβγαλα φώτο με το κίνητο τώρα γιατι απο ότι ειδα δέν φάινεται η χρωματική διαφορα στην προιγούμενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakozzz 5 Οκτωβρίου 2014 Author #39 Share 5 Οκτωβρίου 2014 (edited) τα No2 δεν λένε να πέσουν ακομα!!! σήμερα απο ότι έκανα μέτρηση βρέθηκαν παραπάνω απο 0,1 κοντέυει 0.25 ! επι τρεις μερες έβαζα κάθε μέρα απο 10ml βακτηρίδια στην εισαγωγή του φίλτρου 2211 περεπιπτώντος μέσα στο ενυδρέιο δουλέυει και το μικρό Fluval U1!!!! Δέν μπορώ να εξηγήσω τον λόγο που δέν πέφτει το Νο2 και αντιθέτως ανεβαίνει!! Η αμμωνία μου ειναι μηδεν!!! Θέλω να ευχαριστήσω μεσα απο εδω τον συνforumμιστη Johnbettapk στην χορηγία φυτών που μου έκανε χθές!!! Έγινε επεξεργασία 5 Οκτωβρίου 2014 - tsakozzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 5 Οκτωβρίου 2014 #40 Share 5 Οκτωβρίου 2014 (edited) Μηπως ειναι μικρο το φιλτρακι σου για τοσα ψαρια και δεν επαρκει το βιολογικο.Εχω το u3 και οταν τα κοιτουσα πριν αγορασω,το u1 μου φανηκε να παιρνει πολυ λιγο υλικο και γι'αυτο πηρα το 3 παρολο που ηταν κουμουτσα. Α,καλα,σορυ τωρα ειδα οτι εχεις και εξωτερικο... Έγινε επεξεργασία 5 Οκτωβρίου 2014 - argy1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 5 Οκτωβρίου 2014 #41 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Μηπως εχουν προβλημα τα αντιδραστηρια? Υπαρχει τροπος να μετρησεις τα νιτρωδη στο πετσοπ ,'η απο καποιο φιλο? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakozzz 5 Οκτωβρίου 2014 Author #42 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Στην αρχη έτρεξε με το μικρό κ πριν μια βδομαδα μπηκε το eheim 2211 του εχω βαλει μπολικο siporax Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 5 Οκτωβρίου 2014 #43 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Ε τοτε παιζει να ειναι αυτο το προβλημμα και να μην εχει προλαβει να πιασει βακτηρια ακομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakozzz 5 Οκτωβρίου 2014 Author #44 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Ας βάλω και καμια φώτο με τα νέα φυτά!!!!! Εκανε την εμφάνηση της κ η καφέ άλγη!!!! Λέτε να πάρω κανα 2 αμανο για την άλγη? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 5 Οκτωβρίου 2014 #45 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Υπομονη με την αλγη θα φυγει μολις κανει τον κυκλο της.Με τις μετρησεις εχε το νου σου και κανε αλλαγες συχνα μην χασεις τα ψαρακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakozzz 5 Οκτωβρίου 2014 Author #46 Share 5 Οκτωβρίου 2014 θα κάνω άυριο το πρωί μιά αλλαγή 10 λίτρα δεν θέλω να διαταρασω και την βιολογία!!! ΡΕ παιδιά έχει κανενας μπόλι να μου δώσει μία χουφτα να το βάλω με το siporax μέσα στον κάδο μήπως και πιάσει πιο γρηγορα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 5 Οκτωβρίου 2014 #47 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Εγω δυστυχως δεν μπορω γιατι η βιολογια μου ειναι παρα πολυ φρεσκια και ευθραυστη.Βαλε μια αγγελια εδω στο φορουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 5 Οκτωβρίου 2014 #48 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Εισαι σιγουρος οτι ειναι αλγη και δεν ειναι η αμμος απ τον βυθό? Στην 1η φωτογραφία φαίνεται και ο κορμος σε μερικα σημεια να εχει αμμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakozzz 5 Οκτωβρίου 2014 Author #49 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Εχει και λιγο άμμο γιατι φυτεψα κατι φυτακια αλλα σε αλλα σημεια εχει καφετια πιο πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 5 Οκτωβρίου 2014 #50 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Εχει και λιγο άμμο γιατι φυτεψα κατι φυτακια αλλα σε αλλα σημεια εχει καφετια πιο πολύ Η καφέ θα κάνει τον κύκλο της. Υπομονη Οι αμανο δεν χρειάζονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος