liopleurodon_ferox 18 Σεπτεμβρίου 2014 #1 Share 18 Σεπτεμβρίου 2014 ο ενοδοντας(henodus)ηταν μια προιστορικη χελωνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 18 Σεπτεμβρίου 2014 #2 Share 18 Σεπτεμβρίου 2014 Λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 18 Σεπτεμβρίου 2014 #3 Share 18 Σεπτεμβρίου 2014 (edited) Εμένα σα κουβέρτα μου μοιάζει. ....Πετράν....εσυ είσαι;;; Έγινε επεξεργασία 18 Σεπτεμβρίου 2014 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 18 Σεπτεμβρίου 2014 #4 Share 18 Σεπτεμβρίου 2014 Εμένα σα κουβέρτα μου μοιάζει. ....Πετράν....εσυ είσαι;;; Με πιανεις σιγα σιγα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 18 Σεπτεμβρίου 2014 #5 Share 18 Σεπτεμβρίου 2014 Εχει καποιο νοημα η ερωτηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 18 Σεπτεμβρίου 2014 #6 Share 18 Σεπτεμβρίου 2014 Στο τέλος γίνεται κλήρωση ανάμεσα σε αυτούς που απάντησαν σωστά και ο νικητής κερδίζει ενα ηλεκτρικό λουκούμι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 18 Σεπτεμβρίου 2014 #7 Share 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μαλλον πολυασχοληθηκα....και εχω και διαβητη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liopleurodon_ferox 19 Σεπτεμβρίου 2014 Author #8 Share 19 Σεπτεμβρίου 2014 (edited) μπραβο στον dpap.ειναι ενας πλακοδοντας Scientific classification Kingdom: Animalia Phylum: Chordata Class: Reptilia Superorder: †Sauropterygia Order: †Placodontia Family: †HenodontidaeGenus: †HenodusSpecies: †H. chelyops Έγινε επεξεργασία 19 Σεπτεμβρίου 2014 - liopleurodon_ferox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 19 Σεπτεμβρίου 2014 #9 Share 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δε παίζω. Ο dpap σίγουρα απάντησε στην τύχη, άλλωστε δεν έδωσε τη σωστή απάντηση, γιατι να κερδίσει αυτός;;;!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 19 Σεπτεμβρίου 2014 #10 Share 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δε παίζω. Ο dpap σίγουρα απάντησε στην τύχη, άλλωστε δεν έδωσε τη σωστή απάντηση, γιατι να κερδίσει αυτός;;;!! Μωρέ τι μας λες .... Δεν βλέπεις ότι χρειάστηκε ώρα για να απαντήσω ; άλλωστε η ερώτηση ήταν Σωστό η Λάθος ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 19 Σεπτεμβρίου 2014 #11 Share 19 Σεπτεμβρίου 2014 Το οτι είσαι διαχειριστής δε σημαίνει οτι θα πραττεις σε βάρος των άλλων και θα εισπράττεις πάντα εσυ τα "μπράβο". Ντροπή!!! Να κλειδώσει το θέμα παρακαλώ......όχι εσύ, με σένα μόλις τσακώθηκα, κάποιος άλλος mod να το κλειδώσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 19 Σεπτεμβρίου 2014 #12 Share 19 Σεπτεμβρίου 2014 Έλα ρε …. Μόνο ένας απάντησε και κέρδισε κιόλας. Θα διαμαρτυρηθώ στην διεύθυνση, ο διαγωνισμός ήταν σικέ. Όλοι θα θέλαμε να κερδίσουμε το μεγάλο δώρο. Το ηλεκτρονικό λουκούμι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 19 Σεπτεμβρίου 2014 #13 Share 19 Σεπτεμβρίου 2014 δικο σας! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος