iliasandro 18 Σεπτεμβρίου 2014 #1 Share 18 Σεπτεμβρίου 2014 Ετοιμάζω ένα diy ενυδρείο 60x45x35. Τα σιγουράκια: 4x24watt t5 2 Φίλτρα Eheim Liberty 130 Seachem Flourite Black Μπουκάλα CO2 Γρασίδι Cuba σε ένα μεγάλο μέρος του βυθού Χρήση α/ο Το ζητούμενο: Τι ψαράκια μου προτείνετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 18 Σεπτεμβρίου 2014 #2 Share 18 Σεπτεμβρίου 2014 Το 45 ειναι το πλατος? Προσωπικα δεν μου καθονται καλα αυτες οι διαστασεις..θα προτειμουσα μεγαλητερο μηκος,οι διαστασεις που δινεις θα σε περιορισουν αρκετα στα ψαρια που μπορεις να βαλεις. Αφου εχεις α/ο και θα εχεις μαλακο νερο,μπορεις να βαλεις οτι ψαρια θες σχεδον,αλλα οποως σου ειπα οι διαστασεις σε περιοριζουν αρκετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasandro 18 Σεπτεμβρίου 2014 Author #3 Share 18 Σεπτεμβρίου 2014 45 ειναι το πλάτος. Δυστυχως δε με χωρουσε μεγαλύτερο μηκος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 18 Σεπτεμβρίου 2014 #4 Share 18 Σεπτεμβρίου 2014 ουτε εμενα δεν μου αρεσε το μηκος, γιατι ετσι οπως ειδα και τα υπολλοιπα, μου ηρθαν στο μυαλο κοπαδοψαρα.. εγω παντως θα χτυπουσα ενα κοπαδι αρλεκινους (αν και το μηκος δεν ειναι και το ιδανικοτερο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasandro 18 Σεπτεμβρίου 2014 Author #5 Share 18 Σεπτεμβρίου 2014 Εφοσον βαλω αρλεκινους θα προσπαθησω να εχω καθαρη τη διαγώνιο για το κολύμπι τους αλλα σιγουρα θα ειμαι οριακά. Ραμιρεζι μου προτειναν στη συνάντηση αλλα το χαλικι δε βοηθάει. Pseudomugil κοιτούσα αλλά μου φαίνονται πολύ μικροσκοπικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 18 Σεπτεμβρίου 2014 #6 Share 18 Σεπτεμβρίου 2014 Τα pseudomugil δεν ειναι μικροσκοπικα,τα ειχα αυτα τα ψαρακια για χρονια. Το κακο ειναι οτι δεν τα βρισκεις ευκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 18 Σεπτεμβρίου 2014 #7 Share 18 Σεπτεμβρίου 2014 Αναλογα σε ποιο pseudomugil αναφερεσαι.. Tα gertrudae ειναι ψιλο μικρα.. αλλα μην νομιζεις οτι ειναι ψιρες.. μια χαρα φαινονται. τα furcatus ειναι αρκετα μεγαλυτερα, αλλα θελουν και σκληροτερο νερο. Παντως τα γετρουδια ειναι απο τα αγαπημενα μου ψαρια κι αν εχεις υπομονη θα βρεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasandro 18 Σεπτεμβρίου 2014 Author #8 Share 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορω να βαλω διαφορετικα ειδη ή διαλεγω ένα είδος και πορεύομαι; Επίσης, δεν πιστευω να γεννάνε σαν τα guppies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 18 Σεπτεμβρίου 2014 #9 Share 18 Σεπτεμβρίου 2014 Καλυτερα να βαλεις ενα ειδος.Καμια σχεση με γκαπυ,γεννανε αλλα πολυ δυσκολοτερα,ασε που για να το πετυχεις πρεπει να εχεις σωστες αναλογιες αρσενικων-θηλυκων,να εχεις μοςς και επισης να εχεις ενυδρειο γεννηστρα για να επιβιωσουν τα μικρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 18 Σεπτεμβρίου 2014 #10 Share 18 Σεπτεμβρίου 2014 κι εγω ενα ειδος προτεινω... αν εχεις μια ομαδα απο 8+ , θα δεις σιγα σιγα και γεννα... καμια σχεση με γκαπυ εννοειται... ο γοννος θελει φροντιδα για να μεγαλωσει.. μπορεις να τα εχεις και με γαριδες.. θεωρουνται shrimp safe ψαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 18 Σεπτεμβρίου 2014 #11 Share 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεις να βαλεις καποιο ειδος pseudomugil πολυ ομορφα ψαρακια ενα κοπαδι 10 ψαριων θα ηταν μια χαρα επισης celestial pearl danio . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 19 Σεπτεμβρίου 2014 #12 Share 19 Σεπτεμβρίου 2014 Ηλια, εγω θα βαζα ενα ζευγος απο αυτα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasandro 19 Σεπτεμβρίου 2014 Author #13 Share 19 Σεπτεμβρίου 2014 Θοδωρή ωραία ψάρια. Γεννάνε σαν τα guppies (πως φαινεται οτι εχω αγανακτήσει); Το γρασίδι θα την παλέψει ή θα γινει επιφανείας; Η συγκατοίκηση με γαρίδες είναι εφικτή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 19 Σεπτεμβρίου 2014 #14 Share 19 Σεπτεμβρίου 2014 δεν ξερω αν την παλεψει το γρασιδι.. απο γαριδες , δεν θα μεινει ουτε μια! γεννανε σαν κουνελια Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 19 Σεπτεμβρίου 2014 #15 Share 19 Σεπτεμβρίου 2014 Τα pseudomugil δεν ειναι μικροσκοπικα,τα ειχα αυτα τα ψαρακια για χρονια. Το κακο ειναι οτι δεν τα βρισκεις ευκολα. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε το petsupermarket άφθονα . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasandro 19 Σεπτεμβρίου 2014 Author #16 Share 19 Σεπτεμβρίου 2014 δεν ξερω αν την παλεψει το γρασιδι.. απο γαριδες , δεν θα μεινει ουτε μια! γεννανε σαν κουνελια Δεν αντέχω άλλες γέννες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 19 Σεπτεμβρίου 2014 #17 Share 19 Σεπτεμβρίου 2014 Ε καλα ας μην υπερβαλουμε κιολας! Οτι γεννανε γεννανε. Αλλα οχι και σαν κουνελια! Αμ θες κουνελια πας σε κονβικτ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 20 Σεπτεμβρίου 2014 #18 Share 20 Σεπτεμβρίου 2014 οκ, δεν ειναι κουνελοψαρα σαν τα γκαπυς.. αλλα γεννανε πολυ ρε συ Θοδωρη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 21 Σεπτεμβρίου 2014 #19 Share 21 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ σε λίγο περισσότερα λίτρα είχα ένα κοπάδι black phantom tetra και έμεινα παραπάνω από ευχαριστημένος με τις συμπεριφορές τους και τον χαρακτήρα τους. Θα τα ξαναποκτούσα χωρίς δεύτερη σκέψη!!! Η αν θες περισσότερο χρώμα δες και τα ornate tetra που όμως είναι κάπως πιο δυσεύρετα! Σίγουρα έχεις πολλές επιλογές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasandro 21 Σεπτεμβρίου 2014 Author #20 Share 21 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημερα. Εψαξα για τα pseudomugil gertrudae "ARU II" και βρήκα από χομπιστα του εξωτερικού με 5 € το ενα και 25 € αποστολή. Τσιμπημένα... Τα εχετε δει πουθενα σε ελληνικά καταστηματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Σεπτεμβρίου 2014 #21 Share 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ηλια κοιτα το ποστ 15! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Σεπτεμβρίου 2014 #22 Share 22 Σεπτεμβρίου 2014 Τα Aru χλωμο να τα βρεις Ελλαδα,μονο τα απλα. Και οντως,ειναι πολυ τσιμπιμενη η τιμη που σου ειπε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 22 Σεπτεμβρίου 2014 #23 Share 22 Σεπτεμβρίου 2014 Τα aru II , ειναι πανεμορφα ψαρακια.. μια χαρα ειναι η τιμη που τα βρηκες.. Τα μεταφορικα ειναι αρκετα ομως.. αλλα με μια παραγγελεια με αλλους χομπιστες, θα ερθουν μια χαρα. Ελλαδα δεν προκειται να τα βρεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasandro 22 Σεπτεμβρίου 2014 Author #24 Share 22 Σεπτεμβρίου 2014 Όντως είναι ομορφα ψάρια και σιγουρα δεν τα βρισκεις Ελλαδα. Μου εδωσε και τιμη για αυγά (1€ το ενα και 12.5 μεταφορικά) αλλα δεν εχω ιδεα πως να τα "συντηρήσω"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 22 Σεπτεμβρίου 2014 #25 Share 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ειχε δοκιμασει μια φιλη παλαιοτερα.. (με αυγα απο ebay) αλλα δεν εσκασε κανενα Aν εχεις την δυνατοτητα να τα παρεις , αξιζει πραγματικα τον κοπο! Χρειαζονται παντως επεξεργασια στο νερο τους, να ξερεις.. (μαλακωμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος