Jump to content

Από Το Γλυκό Στο Αλμυρό(Θαλασσινό).

mixalhs+stella

Recommended Posts

Καλητερα αφησε τα χωρις κολλα, μετα εαν θελεις να τα βγαλεις δεν θα βγαινουν με τιποτα, ασε που αυτα πανε σε σημειο που ειναι ιδανικο για την αναπτυξη τους ;)

Παιξε με την κυκλοφορια, μοιρασε τα τιασματα σου και ανεβασε την ποσοτητα του αντιφως οπως ειπε ο Νικολας ;)

Παει πολυ καλα!! Πολλα μπραβο :)

Αγγελε τα κόλλησα...σε βραχάκια...Ναι έβαλα αλλού τους κυκλοφοριτες και έβαλα 250 γραμμάρια αντιφωσφορο...και βλέπουμε..

Οι αλγες υποχωρούν.....με 250 αντιφωσφορο και αλλαγές στις θέσεις των κυκλωφορειτων...Τώρα πάω για diy ψυκτικό τύπου τσιλερ....όποιος έχει καμία ιδέα έχω κάνει ανοίξει θέμα στις κατηγορίες diy...Πασχάλη από ότι κατάλαβα στην συνάντηση το έχεις πολύ...περιμένω ιδέες..

• Like 1

• 2 weeks later...

Με τι τρόπο γίνεται το στοχευμενο ταισμα όταν έχεις βάθος και δεν μπορείς να βάλεις χέρι μέσα..?

Φιλε βίντεο δεν μπορώ να βρω τωρα ειμαι στην δουλειά αλλα τον βαζεις πανω απο το κοράλλι που θες και η αλλη άκρη του ειναι εξω απο το νερό και βαζεις εκεί την τροφή. Μπιλια,κατεξηγμενη κτλ και πάει αυτή στο στόμα του κοραλλιού.

Οι αλγες υποχωρούν.....με 250 αντιφωσφορο και αλλαγές στις θέσεις των κυκλωφορειτων...Τώρα πάω για diy ψυκτικό τύπου τσιλερ....όποιος έχει καμία ιδέα έχω κάνει ανοίξει θέμα στις κατηγορίες diy...Πασχάλη από ότι κατάλαβα στην συνάντηση το έχεις πολύ...περιμένω ιδέες..

Μιχαλη για την ψυξη και των δυο ενυδρειων επελεξα να χρησιμοποιησω ετοιμα ψυκτικα γιατι δεν το κατεχω αυτο το αθλημα :-)))

Ούτε εγώ να είναι καλά ο κουμπάρος μου...μου μαζεύει ανταλλακτικά...σιγά σιγά για να το φτιάξει....

Ειναι τρελη ευκαρια ο ατμοποιητης τιτανιου απο fish street.Προχωρα αφοβα κι αλλα παιδια εχουν φτιαξει ετσι ψυκτικο,

• Like 1

Ούτε εγώ να είναι καλά ο κουμπάρος μου...μου μαζεύει ανταλλακτικά...σιγά σιγά για να το φτιάξει....

Θέλουμε παρουσίαση της κατασκευής, ε;

Να πάρουμε και εμείς μυρωδιά…..

• Like 2

Στο εχω πει και στο αλλο θεμα !

Πρεπει να το κανεις αυτο το πρότζεκτ!

Με κουμπάρο ψυκτικό εχεις καλές βάσεις!

• Like 2

• 2 weeks later...

Για το ταισμα των κοραλιων δες τι εχω κανει εγω Μιχαλη και με βολευει αρκετα. http://www.aquazone.gr/forums/topic/99765-ooneaaa-aea-oaeoia-einaeeui/

Έγινε επεξεργασία - mouseman

• 4 weeks later...

Όταν είναι αναμενα τα φώτα το δροσίζει το αιρ κοντισιον και την υπόλοιπη μέρα ανεμιστήρας και δεν έχω πρόβλημα...

Τι έγινε τελικά με το πρότζεκτ ψυκτικό ;;;;;

• Like 1

• 2 weeks later...

Γύρισα από τις διακοπές εχθές αργά την νύχτα....είχε πέσει η ασφάλεια και όλα νεκρά μέσα στο ενυδρείο εκτός από ένα νεμο....έχει παγώσει ή καρδιά μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...